دوست عزیز اخبار این رویداد را از کجا میشه دریافت کرد چون بخش خبر کنسول این انجمن به روز نیست و در حال حاضر از کنسول های دستی سونی چه مدل هایی تولید میشه با تشکر از شما دوست عزیز
دوست عزیز اخبار این رویداد را از کجا میشه دریافت کرد چون بخش خبر کنسول این انجمن به روز نیست و در حال حاضر از کنسول های دستی سونی چه مدل هایی تولید میشه با تشکر از شما دوست عزیز
................
Last edited by mahdimb; 06-06-2011 at 15:34.
سلام خدمت دوستان قدیمی
امیدوارم منو یادتون بیاد
یه سوال
تولید psp go متوقف شده حالا بازی براش تولید خواهد شد یا همه چیز برای معرفی ngp متوقف شده؟
Last edited by wonderful; 06-06-2011 at 17:11.
salamدوست قدیم خوبی؟
بله متوقف شده.بازیهای شاخ psp دیگه تموم شده.اگر هم بیاد در حد همین بازیهای ژاپنی
بله تمرکز بیشتر سونی رو NGP هست.اسم ngp هم شد psvita
مصاحبه GameSpot با Shuhei Yoshida درباره ی NGP :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان.
ببخشید این سایت پی اس ان که از میشه ازش بازی خرید ویا ... میشه ادرس دقیقش رو بدین..
ممنون میشم.
سلام..
دوستان تا الان بهترین بازی 2011 که برای پی اس پی امده چیه؟
کسی اینجا wwe all star بازی کرده؟
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
سلام..
در مورد این چیزی که شما میگین من تحقیق کردم.
چند سایت اعلام کردن که ساخت پی اس پی گو در ژاپن متوقف شده!! ولی نه همه جا..
دلیلشم اینه که پی اس پی گو از UMD استفاده نمیکنه و این به ضررشون هست...
از یک طرف به سود سونی هست چون بازی ها رو از خود سونی میخرن..
برای همین در ژاپن میخوان روی همون سری 3000 یا همون 3004 کار کنند...
در مورد کنسول دستی جدید هم درسته حتما توجه سونی به کنسول جدید بیشتر خواهد شد ولی فعلا که هنوز عرضه شده.. و من بعید میدونم به این راحتی و سرعت به خواد پی اس پی رو کنار بزاره.. اخبار چند وقت پیش منتشر شده که فروش پی اس پی از مرز 70 میلیون گذشت..
نظر شما چیه؟
سلام دوستان
من یه PSP 3000 دارم که نزدیک یک سال و نیم پیش خریدم . ورژنش 5.03 هست و هر سری که باطریش تموم میشه باید از اول کرکش کنم .
سوالی که دارم اینه که آخرین آپدیت سیستم عامل چیه الآن که قابل کرک شدن باشه ؟ 6.35 ؟ چطوری میتونم آپدیت کنم ؟ کابل USB ندارم متاسفانه ، میشه با مموری کارت این کار رو کرد ؟
و بعد از اینکه آپگرید کردم به 6.35 چطوری میتونم کرکش کنم ؟ chickHen جدید رو از کجا میتونم بگیرم ؟
ممنونم از لطفتون
salam
یه نگاه به اینجا بنداز:
اگه کوچکترین سوالی برات پیش اومد از طرف بپرسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز بهترین فریمور و هکی که میتونید نصب کنید اینه
که همه ی بازی های جدید رو اجرا میکنه و کپی خور دایم هست و باطری رو هم در بیارید هکش نمیپرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من و چند تا از بچه های دیگه خودمون با همین روش کپی خور کردیم
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:12 AM ----------
طرف کدومه این طرف یا اون طرف
من تا ارسال کردم دیدم پستم بعد از پستت قرار گرفت ...
عجب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)