تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1364 از 1667 اولاول ... 364864126413141354136013611362136313641365136613671368137414141464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,631 به 13,640 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چه بازی رو با این کارت گرافیک بازی میکنی؟
    cod modernwarfare 2
    dragon age
    sniper
    و ...

مشکل شما به احتمال زیاد از ضعف سیستم هست برای رفع این مشکلات بهتره تموم تنظیمات گرافیک رو روی پایینترین سطح ورزولوشن رو هم تا حد ممکن بیارین پایین...
    نه بابا مافيا 2 رو بازي كردم ( روي مديوم البته)
    gothic 4 هم همينجور.

قبلا با riva tuner سرعت fan گرافيك رو كه كم و زياد ميكردم درست ميشد (dragon age) ولي الان نميشه !!‌:(

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

cod modernwarfare 2
    dragon age
    sniper
    و ...

نه بابا مافيا 2 رو بازي كردم ( روي مديوم البته)
    gothic 4 هم همينجور.

قبلا با riva tuner سرعت fan گرافيك رو كه كم و زياد ميكردم درست ميشد (dragon age) ولي الان نميشه !!‌:(
    بازم من میگم شما تموم تظیمات گرافیک بازی رو بیار پایین اگه حتی کمی بهتر شد همنیطور که گفتم میتوه از ضعف سیستم باشه...
    ضمنا CPU_ت چیه؟

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض رومانو

نخسته
    من همیشه با این روسها مشکل دارم مخصوصا توی باز استالکر آخرین نسخه S.t.a.l.k.e.r:CoP
    قضیه از این قراره که من دو نسخه از این بازی دارم زبان روسی و زبان انگلیسی تو زبان روسی بازی در تنظیماتش همه گزینه ها بر روی حداکثر قرار دارند و از کشو دایرکس نسخه 11رو انتخاب می کنم ولی در نسخه انگلیسی دایرکس 11شناسایی نمیشه و فقط دایرکس 10 رو انتخاب می کنه مشکل من وقتی شروع میشه که بازی رو شروع می کنم در هردو نسخه من شاهد بی کیفیت ترین بافتها زشترین تکستنچرها در پایین ترین حد گرافیکم در صورتی که همه چیز بالاست و دایرکس 11درنسخه روسی باوجود فعال بودنش به درد لای جرز نمی خوره و محیط همانند دایرکس 10 در نسخه انگلیسی بازی رندر میشه
    متأسفانه مشکل بنده تا اینجا ختم نمیشه بنده برای اولین بار نسخه روسی بازی رو نصب کردیم آبجکتها و محیط بازی به زیباترین نحو ممکن به نمایش گذاشته می شد اما وقتی جلو رفتم متوجه شدم یک سایه به صورت دایره وار به دنبال منه و وقتی تیک گزینه sunرو برمیدارم نا پدید میشه واسه همین بازی رو از اول نصب کردم اما بعد از اجرای اون مشکل بالا رو که اول متن عرض کردم بوجود اومد و با هر بار نصب بازی به مانندروز اول نمیشه آخرین آپدیت درایورهم فرقی نداشت روی این قضیه
    من ویندوز 7نسخه 22اکتبر را رو سیستم خودم نصب کردم و از نظر سخت افزاری تا 4سال دیگه مشکلی ندارم

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

نخسته
    من همیشه با این روسها مشکل دارم مخصوصا توی باز استالکر آخرین نسخه S.t.a.l.k.e.r:CoP
    قضیه از این قراره که من دو نسخه از این بازی دارم زبان روسی و زبان انگلیسی تو زبان روسی بازی در تنظیماتش همه گزینه ها بر روی حداکثر قرار دارند و از کشو دایرکس نسخه 11رو انتخاب می کنم ولی در نسخه انگلیسی دایرکس 11شناسایی نمیشه و فقط دایرکس 10 رو انتخاب می کنه مشکل من وقتی شروع میشه که بازی رو شروع می کنم در هردو نسخه من شاهد بی کیفیت ترین بافتها زشترین تکستنچرها در پایین ترین حد گرافیکم در صورتی که همه چیز بالاست و دایرکس 11درنسخه روسی باوجود فعال بودنش به درد لای جرز نمی خوره و محیط همانند دایرکس 10 در نسخه انگلیسی بازی رندر میشه
    متأسفانه مشکل بنده تا اینجا ختم نمیشه بنده برای اولین بار نسخه روسی بازی رو نصب کردیم آبجکتها و محیط بازی به زیباترین نحو ممکن به نمایش گذاشته می شد اما وقتی جلو رفتم متوجه شدم یک سایه به صورت دایره وار به دنبال منه و وقتی تیک گزینه sunرو برمیدارم نا پدید میشه واسه همین بازی رو از اول نصب کردم اما بعد از اجرای اون مشکل بالا رو که اول متن عرض کردم بوجود اومد و با هر بار نصب بازی به مانندروز اول نمیشه آخرین آپدیت درایورهم فرقی نداشت روی این قضیه
    من ویندوز 7نسخه 22اکتبر را رو سیستم خودم نصب کردم و از نظر سخت افزاری تا 4سال دیگه مشکلی ندارم
    این که بازی با DX11 اجرا میشه یا DX10 اولا برمیگرده به سیستم شما که آیا اون رو ساپورت میکنه یا نه و در صورت ساپورت مطمئن باش این تغییرات جزئیات در حدی نیست که شما به راحتی متوجه اون بشی,حتی در خیلی بازیها در سطح گرافیک اصلا تفاوتی ایجاد نمیشه واین وسط فقط نوع رندر شدن و پردازش بازی فرق میکنه به طوری که موتور بازی فقط بهتر از سخت افزار سیستم شما برای پردازش استفاده میکنه همین...
    ثانیا مشکل شما دیگه واقعا عجیبه و برای اولین باره که میشنوم توی یک بازی با قرار دادن جزئیات روی حداکثر تغییری در بافت گرافیک بازی ایجاد نمیشه من یکی شخصا حدس میزنم شما یه جای کار داری اشتباه میکنی چون این چیزی که شما میگی تقریبا غیر ممکنه مخصوصا اینکه دفعه_ی اول گرافیک مشکل خاصی نداشته!!!

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ضمنا CPU_ت چیه؟
    cpu كه ضايعس
    intel cpu 3 ghz full

(درايور هاي خيلي قديمي رو كه نصب كردم درست شد ولي خب امكانات درايور هاي جديد رو ديگه نداره )

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض حقیقت

این که بازی با DX11 اجرا میشه یا DX10 اولا برمیگرده به سیستم شما که آیا اون رو ساپورت میکنه یا نه و در صورت ساپورت مطمئن باش این تغییرات جزئیات در حدی نیست که شما به راحتی متوجه اون بشی,حتی در خیلی بازیها در سطح گرافیک اصلا تفاوتی ایجاد نمیشه واین وسط فقط نوع رندر شدن و پردازش بازی فرق میکنه به طوری که موتور بازی فقط بهتر از سخت افزار سیستم شما برای پردازش استفاده میکنه همین...
    ثانیا مشکل شما دیگه واقعا عجیبه و برای اولین باره که میشنوم توی یک بازی با قرار دادن جزئیات روی حداکثر تغییری در بافت گرافیک بازی ایجاد نمیشه من یکی شخصا حدس میزنم شما یه جای کار داری اشتباه میکنی چون این چیزی که شما میگی تقریبا غیر ممکنه مخصوصا اینکه دفعه_ی اول گرافیک مشکل خاصی نداشته!!!
    گفتم که من با این روسها مشکل دارم ولی حقیقت رو گفتم جزء حقیقت چیزه دیگه نگفتم اولین بار که نصب کردم بازی همه چیز عالی بود به هنگام غروب محیط محصور کننده بود می تونستم جزئیات آتش اسلحه رو بهنگام شلیک ببینم و پرتاب گلوله ها هدفها به هنگام زخمی شدن دارای بهترین پخش شدن خون بوداند اما بعد از نصب دوباره همه چیز برعکس شدگرافیک بازی به مانند قسمت اول می موند درکل کاری می کرد که شخص بعد از پنج دقیقه پاکش کنه
    این حرف من جزء عجایب هفتگانه قرار می گیره

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

سلام
    میشه این آدرس رو برای ویندوز ایک پی بهم بدید
    ممنون
    . حل مشکل لگ (Lag) داشتن بازی
    در صورتی که به هنگام اجرای بازی احساس میکنید بازی ناگهان کند میشود و یا به اصطلاح لگ دارد، این کار را انجام دهید:
    به مسیر زیر بروید:
    Control Panel>Hardware and Sound> Sound> Speakers> Properties> Advanced
    اکنون Sample Rate را به ۲۴ bit و ۴۴۱۰۰ Hz تغییر دهید و پنجره ها را OK کنید.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام
    میشه این آدرس رو برای ویندوز ایک پی بهم بدید
    ممنون
    . حل مشکل لگ (Lag) داشتن بازی
    در صورتی که به هنگام اجرای بازی احساس میکنید بازی ناگهان کند میشود و یا به اصطلاح لگ دارد، این کار را انجام دهید:
    به مسیر زیر بروید:
    Control Panel>Hardware and Sound> Sound> Speakers> Properties> Advanced
    اکنون Sample Rate را به ۲۴ bit و ۴۴۱۰۰ Hz تغییر دهید و پنجره ها را OK کنید.
    این عمل ربطی به لگ بازی نداره فقط برای بعضی بازیهای خاص که مشکل صدا یا اجرا نشدن دارن جواب میده عمل مشابهش هم برای XP اینه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من Black Ops رو میخوام با بهترین کیفیت و جزییات بالا بازی کنم مشخصات سیستمم هم اینه ...
    core i3----------XFX ATI 5770 -------4GB ram DDR3
    grafic setting رو که خیلی بالا بزارم یه ذره سرعت میاد پایین و بعضی صحنه ها پیکسل پیکسل میشه ....اگه نخواسته باشم کارت گرافیکم رو ارتقا بدم چه راههایی هست....
    update کردن درایور کارت گرافیک یا مثلا share کردن گرافیک با رم میتونه مشکل رو رفع کنه؟
    اگه میتونه در مورد share کردن رم در ویندوز 7 توضیح دهید

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

بازی:Call Of Duty Black Ops
    ابتدا پیغام Run In Safe Mode میده و بعد این:

بعدش هم وارد بازی میشه و صفحه سیاه میشه و فقط نشانگر موس میاد همین!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •