این بازی رو کسی بازی کرده ؟
![]()
می خواستم به دونم دلیل فروش بالای Nintendo Wii نسیت به xbox360 ps3 چیه از نظر گرافیکی بالاست که کشور های اروپایی ودر کل فروش بالایی داره چیزه دیگری توش دیدن![]()
بازی جالبی نیست ، من بازی کردم گرافیکش هیچی واسه گفتن نداره
گرافیک بازی های این کنسول که در حد PS2 و گاهی ضعیفتر از اون هم هست
دلیل فرشو بالای این کنسول همون سیستم WII Remote هست و بازی هایی که عموما با این سیستم کار میکنن و اکثرا هم خانوادگی و به اصطلاح عوام پسند هستند
عکسهای جالب جدید از ناتال، که بچههای کم سن و آدمهای بزرگ بازی میکنند:
چند نکته در مورد این عکسهاست اول استفاده از نسخه Developer کنسول که با اون قسمت روی کلش مشخص که، طبق خبرهای گذشته 512 مگ مموری اضافه هست، این تقریباً برای تمام دموهایی که برای نمایش ناتال بوده صادقه.
مورد دوم هم پوشوندن ظاهر اون دیوایس ناتال هست که انگار مقوایی چیزی گذاشتن روش چون به احتمال زیاد هنوز نمونه اولیست و ظاهر درستی نداره احتمالاً.
![]()
ناتال وقتی که بیاد میشه با 360 خودمون ردیفش کرد یا کنسول دیگه می یاد چون رو قسمت بالای کنسول یه چیز دیگه هست.
NATAL یک دوربین سادست که کنار کنسول قرار میگیره
تو این عکس زیر Tv هست
به همه 360 ها هم وصل میشه
اونی که بالای کنسول هم هست development kit هست به نام XDK که فقط در اختیار Developer ها قرار داره برای ساخت بازی و امور مربوط به اون مثل تست و دستکاری استفاده میشه
![]()
Last edited by pedram_sad; 26-04-2010 at 15:19.
آره ولی قبلاً گفته شده بود این قسمت اضافیه بالای کله 360 در اصل یه کیت مموری هست که Ram دستگاه رو زیاد میکنه. البته ربطی به XNA نداره XNA که ابزار یا همون Framework ماکروسافت برای تولید بازیهای کوچولوست که مجانی در اختیار همه توسعه دهندهها گذاشته.
Last edited by Guts; 26-04-2010 at 14:47.
البته پدرام جان از Ps2 گرافیک بهتری داره ، چون در عین حال از سخت افزار GameCube هم بهره میبره که GameCube از سخت افزار قوی تری نسبت به Ps2 استفاده میکنه و حدود 120 هزار پلیگن از Ps2 بیشتر رندر میکنه . این موضوع توی بازی Resident Evil 4 که روی هر سه تا کنسول موجوده به خوبی قابل بررسی هست .
ولی همان طور که شما گفتی دلیل اصلی فروشش Wii Mote هست و البته اینکه 80% بازی های این کنسول برای کودکان تهیه شده و یه جورایی تنها کنسولی هست که روی بچه ها بیشتر سرمایه گذاری کرده .
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
1 - باید باشه
2 - بله ، استفاده از دیوایس های USB و آپدیت دشبورد به جدید ترین نسخه .
3 - اگر دقت کنید خیر .
من نگفتم PS2 از اون قوی تره
گفتم بازی هایی که الان براش داره تولید میشه اینقدر از نظر گرافیک سطح پایین هستن که یاد اور PS2 و اون نسل هستن ( گرچه من همون PS2 رو ترجیح میدم )
که باز هم بر میگرده به همون کودکانه بودن و کارتونی بودن بازی هاش
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)