تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1363 از 1547 اولاول ... 363863126313131353135913601361136213631364136513661367137314131463 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,621 به 13,630 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

درک میکنم، خیلی آزار دهنده هست. پنل تون وضعیتش چه شکلیه الان؟ درصد تکمیل عملیات نشون میده؟ یا رفته مرحله راه اندازی؟ امیدوارم فردا نت تون وصل شه و بیشتر از این ضرر نکنید، احتمالا فردا دیگه حتما وصل میشه.
    عملیاتش روی 76 درصد باقی مونده در وضعیت انتظار برای رانژه . شدیدا امیدوارم فردا صبح راه اندازی بشه وگرنه مجبورم کلا قید شاتل و ADSL رو بزنم . یه مودم میخرم 5 دقیقه بعدش اینترنت برای سیستم هام دارم . واقعا توی سال 2020 مخابرات درک نمیکنه کسب و کار مردم از همین اینترنت میگذره . 5 روز گذشت از زمان ارسال مدارک به شاتل . و پشتیبان شاتل میفرمایند نگران نباشید روال اداریش داره طی میشه .!!! براشون فرقی نداره چند روز طول بکشه

2. این کاربر از Refigh687 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    اگر خط شما از طرف مخابرات رانژه درست و برای شرکت شاتل رانژه شده باشه.چراغ لینکتون اگر مودم دارید باید ثابت باشه ، پس چک کنید.. حالا با یه یوزر و پسور اشتباه اما تنظیمات vpi vci روی ۰ - ۳۵ باشه.. وقتیکه وصل بشید صفحه شاتل براتون باز میشه..
    اصولا مخابرات میگه انجام دادیم.. اما نصفه انجام میده مثلا باید به شاتل اعلام کنه انجام شده.. نمیگه ، در صورتیکه رانژه کلا ۵ دقیقه زمان میبره..
    سلام دوست عزیزم . من از ساعت 12 ظهر چراغ dsl ام ثابت شده و هر بار سایت شاتل هم برام باز میشه . منتها می نویسه شما یک پیغام مهم دارید و کلیک کنید تا پیغام رو ببینید . بعد از کلیک وارد مای شاتل میشه و مینویسه انتظار برای راه اندازی رانژه . بعد از تماس های متعدد به پشتبان های متفاوت شاتل هر بار پشتیبان ها فرمودند باید و باید پیامک اتمام رانزه بیاد تا بتونیم برای بقیه ی مراحل کمک کنیم . اونها مقصر رو مخابرات میدونند . و مخابرات هم با من تماس گرفت و گفت کار رانزه تموم شده و بقیش به ما ارتباطی نداره خداحافظ . کلا مخابرات هیچ حوصله ای برای پاسخگویی نداره . شاتل هم همکاری نمیکنه و فقط طبق اصول خودشون جلو نمیرند

4. این کاربر از Refigh687 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

خب بالاخره بعد از 5 روز نتم وصل شد .
    خطم با 8 مگ غیر گیم SNR 18 داشت و بعد از تغییر به پروفایل گیم به 10 رسید . خطم جوابگوی 8 مگ گیم نبود و ناچارا مجبور به استفاده از 4 مگ گیم شدیم و الان snr اش 27 شده و استیبل هست .

پینگم تا فرانکفورت 82 هست
    با سرور اروپای بلیزارد پینگم حدود 90 شده . با 4.5 جی ایرانسل حدود 110 بود .
    فعلا راضیم

6. 2 کاربر از Refigh687 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alottadamage's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

پروفایل گیم فعال کردی؟
    سرعتت چقدر بود بعدش چقدر کم کردن؟

آره دیگه، فعال نبود که این پینگو نمیداد
    سرعت هم ثابته 8 مگشون (با پروفایل گیم 9311) و (بدون پروفایل گیم 9353)

8. این کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alottadamage's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

خب بالاخره بعد از 5 روز نتم وصل شد .
    خطم با 8 مگ غیر گیم SNR 18 داشت و بعد از تغییر به پروفایل گیم به 10 رسید . خطم جوابگوی 8 مگ گیم نبود و ناچارا مجبور به استفاده از 4 مگ گیم شدیم و الان snr اش 27 شده و استیبل هست .

پینگم تا فرانکفورت 82 هست
    با سرور اروپای بلیزارد پینگم حدود 90 شده . با 4.5 جی ایرانسل حدود 110 بود .
    فعلا راضیم
    یعنی 8 تا اومد پایین با پروفایل گیم؟ یکمی عجیبه اصولا نباید اینقدر باشه، احتمالا annex m بوده که اینقدر کم بوده snr، شما روی annex a بذارین و بعد به پشتیبانی بگین 9311 پروفایل گیم روشن کنه واستون دوباره چک کنید.

10. این کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behroz3666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام من سرویس 16 مگ دارم سرعت دانلودم یک و نهصد هست اگه پروفایل گیم فعال کنم چقدر سرعتم پایین میاد چقدر پینگ پایین میاد؟

12. این کاربر از behroz3666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

یعنی 8 تا اومد پایین با پروفایل گیم؟ یکمی عجیبه اصولا نباید اینقدر باشه، احتمالا annex m بوده که اینقدر کم بوده snr، شما روی annex a بذارین و بعد به پشتیبانی بگین 9311 پروفایل گیم روشن کنه واستون دوباره چک کنید.
    ..........
    Last edited by Refigh687; 06-07-2020 at 06:37.

14. این کاربر از Refigh687 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

حقیقتش 4 مگ زیادی سرعتش کمه و دانلود رو باید روی 50 کیلو بایت بزارم تا در حین دانلود پینگ نوسان پیدا نکنه ! .منتها بار اول که پروفایل گیم زد پینگ بالا رفت !!! بعدش عوض کرد و پینگ پایین اومد . حدسم اینه که ممکنه اولش همون M رو گذاشته باشه /من دقیقا در جریان این annex ها نیستم . فقط خودم دستی روی annex m گذاشتم و چراغ ای دی اس ال کلا رفت و نیومد . یعنی توی تنظیمات مودم فقط روی A و اگر اشتباه نکنم L هم کار میکنه هر چند که به صورت پیش فرض روی همشون هست که به صورت اتوماتیک خودش انتخاب کنه

16. این کاربر از Refigh687 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام من سرویس 16 مگ دارم سرعت دانلودم یک و نهصد هست اگه پروفایل گیم فعال کنم چقدر سرعتم پایین میاد چقدر پینگ پایین میاد؟
    در مورد سرعت . کیفیت خط شما تعیین کنندست و باید تست بشه
    در مورد پینگ : سرور بازی مورد نظر شما مهمه . برای سرور های امریکا ممکنه تا 40 میلی ثانیه هم پایین بیاد و برای سرور های اروپا 15-25 میلی ثانیه تغییر میکنه . در کل اگر گیمر هستید و پینگ برای شما خیلی مهمه حتما با پشتیبانی تماس بگیرید .
    من برای بازی وارکرفت البته نسخه اورجینال بازی سراغ شاتل اومدم . قبلا با ایرانسل 4G+ پینگم بین 110-130 متغیر بود . ولی با شاتل بین 86- 95 رسیده . تفاوت گیم پلی به وضوح مشخصه
    فیفا 20 رو هم به زودی تست میکنم . قبلا با ایرانسل اصلا نمیشد با رقیبت بازی کردبه راحتی دریبل میخوردی . دفاع هم به راحتی جا میموند و فقط میشد با کامپیوتر فیفا بازی کرد که ربطی به کیفیت نت نداشت برای همین کلی از acheivement های بازی رو باید بی خیال میشدم

18. 2 کاربر از Refigh687 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behroz3666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

در مورد سرعت . کیفیت خط شما تعیین کنندست و باید تست بشه
    در مورد پینگ : سرور بازی مورد نظر شما مهمه . برای سرور های امریکا ممکنه تا 40 میلی ثانیه هم پایین بیاد و برای سرور های اروپا 15-25 میلی ثانیه تغییر میکنه . در کل اگر گیمر هستید و پینگ برای شما خیلی مهمه حتما با پشتیبانی تماس بگیرید .
    من برای بازی وارکرفت البته نسخه اورجینال بازی سراغ شاتل اومدم . قبلا با ایرانسل 4G+ پینگم بین 110-130 متغیر بود . ولی با شاتل بین 86- 95 رسیده . تفاوت گیم پلی به وضوح مشخصه
    فیفا 20 رو هم به زودی تست میکنم . قبلا با ایرانسل اصلا نمیشد با رقیبت بازی کردبه راحتی دریبل میخوردی . دفاع هم به راحتی جا میموند و فقط میشد با کامپیوتر فیفا بازی کرد که ربطی به کیفیت نت نداشت برای همین کلی از acheivement های بازی رو باید بی خیال میشدم
    من cod mw بازی میکنم
    الان زنگ بزنم پشتیبانی بگم پروفایل گیم فعال کنن؟

20. این کاربر از behroz3666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •