pami عزیز.شما تو ناجا خدمت کردی؟!
pami عزیز.شما تو ناجا خدمت کردی؟!
دوستان من دفترچمو پست کردم بیست روز دیگه اعزامم، ولی در این بین متوجه شدم مشکلی دارم که ممکنه معافی داشته باشه، آیا الان هم میتونم اقدامی بکنم برای معافی؟ اگر میشه چطوری؟
از هفته اول آموزشی به بعد میتونی اینکارو بکنی
دوستان یه چیزی راجب این بحث بگم
چون من هم سال 87 خدمت رفت 1 ماه با مدرک دیپلم
و هم الان که دارم خدمت می کنم با مدرک دانشگاهی و درجه گروهبانی
تو سن پایین خدمت زود تر و راحت تر میگذره و درسته که تو سن 18 سالگی ام آدم غرور خاص خودش رو داره
ولی وقتی به سن بالاتری مثل 23 به به بالا میری سخته برات اجرای دستورات یه گروهبان کادری متولد 72 یا 73
ولی من باز هم پشیمون نیستم که چرا خدمتم رو سال 87 تموم نکردم و رفتم دانشگاه
چون به قول یه بابایی دانشگاه هیچی هم بهتون یاد نده دید تازه ای به زندگیتون میبخشه
و شاید من اگر اون سال به خاطر دانشگاه خدمت رو رها نمیکردم الان زندگیم و افکارم جور دیگری بود شاید.....
کلا خدمت خدمت به کشورت نیست فقط داری کار یه عده کادری رو راحت تر میکنی!
و امان از دست این جماعت کادری با اون طرز فکرشون
که به قول دوست هم خدمتیم که الان ترخیص شده که تیکه مینداخت و می گفت:
سرباز مگه میخنده.....سرباز مگه گریه میکنه.....سرباز مگه میخوابه....سرباز مگه راه میره.....سرباز مگه حرف میزنه ...سرباز فقط دستور رو اجرا میکنه....![]()
همین الان هم میتونی بری نظام وظیفه شهرتون و درخواست بدی( تو برگ سبز نوشته)
خیر بنده ارتش خدمت کردم
اما قوانین نیروهای نظامی ایران رو کامل خوندم
دوستان من آخرش نفهمیدم ریشامونو چی جوری اونجا بزنیم؟ کف ریش ژیلت میزارن ببری؟؟؟
چند تا سئوال داشتم امیدوارم دوستان بتونن کمک کنن.
1- کسی که لیسانس داره یا کسی که فوق (یا حتی دکترا) داره، معمولاً چه جور پستی میگیره؟ دقیقاً چقدر باید کار انجام بده؟ مثلاً از ساعت چند تا چند؟
2- شخصی که تهرانه، چقدر احتمال داره که تهران نیافته؟
3- کسی که امریه میگیره، آیا باید آموزشی رو بره یا نیازی نیست؟
4- قوانین خارج از کشور رفتن برای یه مشمول چیه؟ شخصی که دیگه دانشگاه نمیره و گواهی اشتغال نداره و پاسپورت هم نگرفته، آیا مشکلی برای خارج رفتن داره یا با وقیقه همه چی حله؟
5- این درسته که میگن اگه یه مشمول یک بار از ایران خارج بشه و برگرده، دفعه بعد دیگه حق نداره خارج بشه؟
ممنون
با سلام.
دوستان این چند صفحه آخر رو خوندم واقعا درد بعضی ازدوستان دردمن هم هست
اینکه هیچکس توی نظام به نسبت تخصصی که داره در یه بخش خاص به کار گیری نمیشه شکی نیست!...
من یادمه آموزشی که بودم یه سرباز بود که در زمینه ورزش و گرایش دویدن مقام کشوری داشت پادگان آموزشی دقیقا بعد از آموزشی در تربیت بدنی اون رو به کارگیری کرد ولی الان میبینم تا سرباز دیپلم میاد میگن علی یارت حفاظت فیزیکی .... اگر معاف از رزم و معاف از پست باشه اداری میشه در زمینه های خدماتی ....
من خودم الان هر کاری میکنم که تصویه ام رو از مسئولمون بگیرم نمیده ؛ با هام لج کرده و به همه هم گفته این سرباز اینطوری هست و...
حالا سوالی برام پیش اومده که تقاضا میکنم اگر کسی میدونه جوابم بده
الان من چیکار کنم که بتونم تصویه ام رو بگیرم و برم یه بخش دیگه؟؟
پیشاپیش ممنون.
برگ آماده به خدمت من اومده و توی بخش مدت اضافه خدمت، زده 90. یعنی چی؟ یعنی من 90 روز اضافه خدمت خوردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من تیرماه مدرک کارشناسیمو گرفتمو دی ماه هم مدارک سربازیمو فرستادم. پس اضافه خدمت واسه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 35 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 35 مهمان)