تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1363 از 1364 اولاول ... 363863126313131353135913601361136213631364 آخرآخر
نمايش نتايج 13,621 به 13,630 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 2- Ship Storm V.S Ultimator

.
    سوالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( ناظر انجمن نرم افزار )

سلام بر نیما ی گل بلبل رفیق دوران خاکبازی خودم : دی
    بشین ببینم داغه یا نه : دی

سلام حامد عزیز کشتی طوفان ها

1- چه حیوانی رو بیشتر از همه دوست داری ؟

بچه ها پرسیدن، از جک و جونور بدم میاد ولی دوست داشتم یه اسب نگه میداشتم تو اتاقم

2- تو دوران تحصیل چندتا درس رو تا به امروز افتادی و این درس ها چی بوده و چه نمره هایی توش گرفتی ؟

اینم گفتم آمارش تو پست قبل هست دقیقا ، بین 6 تا 9.99 گرفتم

3-اتومبیل مورد علاقه ات چیه ؟

مدل خاصی مد نظرم نیس انواع بنز و BMW این سری جدید BMW یادم نیس خیلی خوب بود کوپه ها .

4-نظرت در مورد ریاضی چیه ؟

من از ریاضی دان های برجسته دانشگاه محسوب میشم بیشتر از اساتید خودمون ریاضی گذروندم
    دوبار ریاضی 1 و شیش بار ریاضی 2
    نخند

5- سه تا غذایی رو که بیشتر از همه دوس داری؟

استیک ، پاستا و ماکارونی ( ) کباب جات

6- بهترین و مفرح ترین تفریح رو چی میدونی ؟

از همه چی لذت میبرم خیلی چیزا ، ورزش ، شنا ، کوه نوردی ، کلاسایی که استادش باحالن ، سربه سر بچه ها گذاشتن پارتی و دور همی و اینا .... لایف ایز فان

7-نظرت در مورد برنامه نویسی به زبان اسمبلی چیه ؟

نظرم مساعده دوست دارم ولی یادم نیست چیزی یه وقتی ادامه میدم !

8- نظرت در مورد تراوین و اتحاد Ranged Army ؟

تراوین یکی از بهترین تجربه های گیمینگم بود با اینکه بدبخت شدیم رسما
    تازه رنگید خوب بود بعدش تو متا ( سرور بعدیش ) لیدر بودیم 50 درصد اکانت های سرور سربازمون بودن انقده خوب بود وقتی نقشه جنگ میریختی تریپ هیتلر و ناپلئون نقشه های نامردی و اعتلاف با دشمن و سیاست بازی و ... درس زندگی بود

9- مهمترین هدق زندگیت ؟

تو همین مسیری که دارم میرم بتونم بدون مشکل حرکت کنم چون دوست دارم مسیرم رو و ازش راضیم و کاملا هم سعودیه .

10-نظرت در مورد بیت : میازار موری که دانه کش است که جان دارد و جان شیرین خوش است .. چیه ؟

خوبه کلا احترام به همه جزوی از اخلاقمه چه ضعیف تر ها چه قوی تر ها چه حیوانات .

قربونت

ما مخلصیم.
    Last edited by Ezel; 16-01-2012 at 10:53.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 3- Pami V.S Ultimator

.
    سوالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( ناظر انجمن لپ تاپ)

1- خانوم بچه ها خوبن ؟!

همشون خوبن سلام دارن خدمتتون

2- فایرفاکس یا کروم ؟!

هیچ کدوم Opera

3- به نظرت اینترنت ملی میشه ؟

مگه نشده ؟ مدتیه من نمیتونم چیز پی ان جات وصل شم

4- کستیل برمیگرده ؟!

شایعه رسمی شده که سه قسمت دیگه قرارداد داره ولی تا قسمت 17-18 برنمیگرده (دلت خنک شد ؟ اسپویلر خفنی بود ؟ )

5- دوست داشتی تو ایران بدنیا نمیومدی ؟

چرا که نه ! ولی نه هر جایی .

6- شده جواب سوالی رو ندونی و الکی خالی ببندی ؟!

اگه مهم نباشه و بخام بپیچونم یا تخصصی نباشه آره ! چرا که نه ولی جایی مثل فروم که کسی میاد جوابش رو بگیره نه خیلی کار مسخره ایه آدم بهتره جواب نده این جاها .

7- بزرگترین ایراد فروم ؟

نمیدونم هم اینکه کاربرا رفتن سمت سوشال نتورک ها چون هم خیلی ایزی ترن هم آزاد تر .

ولی خب خیلیا هنوز فروم گرا هستن واسه کارای تخصصی تر، اما کمتر وقت میذارن برا فروم، همه.
    مثلا تو طراحی وب هر کی یاد گرفت رفت کار کنه پول در بیاره برنمیگردن این چرخه رو ادامه بدن کاربرای قدیمی هم کم کم میرن وقتی سطح مخاطب میاد پایین .

یه روزایی من خودم 7-8 ساعت کمتر در روز فروم نمیومدم ! فیس بوکی بود واسه خودش

8- تو اینجا از کیا اخطار گرفتی و چرا ؟!

بذار برم نگا کنم نه هنوز نگرفتم گرفته باشم هم از بعضیا نگرفتم ( you know )

9- نظرت در مورد سینا و میثم ؟!!

این سوال همیشه سانسور میشد یا بعدی ؟

میثم که وقتایی که هست خیلی خوبه خوش برخورد و اینا . اونقدی که برخورد داشتیم و از دید من البته.
    سینا هم زیاد برخورد نداشتیم . خوبه ها ولی خلاصه وب مستره و وب مسترا دشمن ما دیزاینر هان ( جوکینگ )

حتما یه ملاقات حضوری داشته باشیم از خجالتشون در میام

10- دوست داری سوپر مدیر بعدی انجمن باشی ؟!!

بی ادب حرف سیاسی ؟

نه ما سلمونی(!) طلبیم رد صلاحیت میشیم

ولی جدن کیه که دوس نداشته باشه ولی یه هفته رو هستم دیگه نمیام اصلا مسئولیت خیلی سنگینیه و من هم کسی نیستم که وقت در اون حد بذارم . شاید اون وقتا که نصف روز تو فروم بودیم از پسش بر میومدم دیر پیشنهاد دادین دیگه خلاصه آرمان کاور آی پدش نارنجیه خر اون رو بگیرین

مرسی : دی

تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 4- s.j-rez V.S Ultimator

.
    سوالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( کاربر فعال کنسولهای بازی )

سلام
    خوب گفتم منم سوالامو بکنم

سلام دوست عزیز بفرما

1-به نظرتون چه جوریاست همش ناظر و مدیر و...رده بالا ها روی صندلی داغ میشینن؟

از نظر ماسمالی کردن بگیم نه اصلا این طور نیست و شایسته سالاری () ـه و اینها ولی خب واقعیتش اینه که با انتخاب من نشون دادن همچی شایسته سالاری هم نیس سکه میندازن احتمالا

جدا از شوخی معمولا با کاربرایی شروع میکنن که رنج بیشتری از کاربرا باهاشون سر و کار دارن یا میشناسن تا گرم بشه و تو سرازیری بیفته حالا من این وسط اشتباهیم صندلی داغ قدیمی رو اگه دیده بودید هم فقط مدیر جات نبودن . کم کم ایشالا

2-راسته که میگن خس و خاشاک هارو شما بن میکنید؟

بله من یه دوره آموزش رفتم که خودم خس و خاشاک شم بتونم راحت شناسایی کنم حتا بعد ما رو به جرم خس و خاشاک بودن انداختن بیرون الان بن هم نمیتونیم بکنیم دیگه

3-اهل کنسول های بازی و مباحث مربوط به اون هستید؟

بله ما شرکتمون یه PS3 داریم ( من به محیط کار فان اعتقاد دارم ) و یه Xbox هم میخاسم بگیرم ولی فکر کنم باید صبر کنم این جدیده رو بگیریم .

بازی هم وقت بشه همیشه پایه خواهیم بود هم کنسول هم پی سی . هیچی مثل یه فیفا تو شرکت اونم آخر وقت حال نمیده

4-بزرگترین خراب کاری ای که کردین چی بوده؟

خراب کاری بزرگ نداشتم خوشبختانه چون خیلی م[ـحـ/ـهـ] [ـتـ/ـطـ]ـا[ـتـ/ـطـ]م ( یا امام زاده محل نمیدونسم محتات(!) رو میشه این همه جوز غلط نوشت ) فکر کنم بزرگترینشون 12-13 سالگیم بود که ماشین رو کوبیدم به دیوار اونم خیلی خسارت ندید ولی خب واسه بچه اون سن معمولا خیلی بزرگ محسوب میشه از طرف سایرین

5-اگه بگن هر پستی تو مملکت یخوای بهت میدیم چی رو انتخاب میکنی؟

آقا
    البته بحث سیاسیه ولی احتمالا هر چی بالاتر بهتر در حال حاظر این که بگیم کی بالاتره تو مملکته ما سخته

6-شیرینترین خاطرت باp30worldچی بوده؟

زیاده . همه دور همی های آنلاین ، جشن تولدها . جمع قدیمی همکارا که همکارای هم دوره من یادشونه کاربر فعال شدنم اسپم سواری ها ....... البته بیشترشون یه دوره شیرین بودن تا یه اتفاق شیرین .

7-شده یه حرف چرتی به مردم بگی بعد دست پیش رو بگیری پس نیفتی؟

آره خیلی اصولا سعی میکنم کم نیارم بدترین نوعشم اینه که وسط حرف ، خودم بفهمم دارم چرت میگم یکم ادامه سخت میشه

8-چه جور باp30worldآشنا شدی؟

یه مشکلی داشتم که تو فروم حل شد و احساس کردم خیلی خوبه اوائل مصرف کننده بودیم بعد به تولید کننده ها پیوستیم

فروم ها رو میشناختم قبلش هم ولی فکر میکردم همش وخت تلفیه چون مطالبش رو کاربرا میگن و هیچ اعتباری بهشون نیست اون زمون ما که مشکل برنامه نویسی داشتیم و سرچ میکردیم اصلا نتایج از فروم رو باز نمیکردیم ولی بعدا دیدم عوض شد .

9-اگه بگن پاشو بیا رییس کل سایت شو اولین کاری که میکنی چیه؟

میفروشم میرم خارج
    یا نه تیم مدیریت رو تغییر میدم دموکراسی اصن

10-از زندگیت راضی ای؟

بله واقعا مسیرم کاملا درسته . دوست دارم هر چه که هست . از کارم لذت میبرم و حس میکنم میتونم به هر چی میخام برسم با تلاش بیشتر تو همین زمینه .

مرسی از سوالات قشنگت

تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 5- Mohammad King V.S Ultimator

.
    سوالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( ناظر انجمن بحثهای نرم افزاری )

سلام نیمی...منو میشناسییی؟
    نیمی رو داریوش مد کرد برات دمشم گرم

خدا لعنتش کنه
    یه چیز دیگه هم یکی دیگه رایج کرد جاش نیست خودشم نمیاد بخونه بگم

خب چند تا سوالی بود گفتم بپرسم:
    1-منو تا چه حد میشناسی؟اصلن من کیم؟

محمدی دیگه . قبلنا انجمنای ما میومدی مشتری بودی من ناظر خودم همینو پرسید گفتم نه !

2-از شخصیت و موقعیتی که الان داری راضی هستی؟

بله راضیم ، خوبه همه چی بهتر ازین نمیشه البته موقعیته بهتر خواهد شد . دوست دارم خودم رو

3-چی شد که با پی سی آشنا شدی؟

چه جور باp30worldآشنا شدی؟

یه مشکلی داشتم که تو فروم حل شد و احساس کردم خیلی خوبه اوائل مصرف کننده بودیم بعد به تولید کننده ها پیوستیم

فروم ها رو میشناختم قبلش هم ولی فکر میکردم همش وخت تلفیه چون مطالبش رو کاربرا میگن و هیچ اعتباری بهشون نیست اون زمون ما که مشکل برنامه نویسی داشتیم و سرچ میکردیم اصلا نتایج از فروم رو باز نمیکردیم ولی بعدا دیدم عوض شد .
    4-چرا اسمتو گذاشتی ultimator بعد دادی برات U رو بزرگ کردن ؟

خوشم آمد از این کلمه Ultimate بعد امدم یه پسوند فاعلی چسبوندم تهش
    تصادفا اسم اسکایپ شما هم همینه من عذر میخام که کپی رایت رو رعایت نمیکنی

5-بهترین دوستهات توسایت ؟

هر کسی که باهاش صمیمیم دوست خوبیه یه سریا البته نزدیک ترن با همه خوبم خدا رو شکر

6-کی میخوای زن بگیری بری خونه بخت؟

هر وقت فرصت بشه بیکار باشم ! سنم رفته باشه بالا دیگه

7-اسم بلوتوث گوشيت چيه؟

ما گوشیمون بلوتوث ( برای فایل ترنسفر ) نداره چه کنیم در همین حده واسه هندزفری و کار کیت داره البته : HTC HD7 Nima!

8-بزرگترین حسرت زندگیت ؟

چرا اینترنتمون اینطوریه ! ( کلا مملکتمون ! )

9-آخرین اس ام اسی که بهت رسیده؟

عینا تایپ میکنم :
    Ur welkam..

10-تا حالا شده کاری کنی که بعدش مجبور به فرار شی؟ چی کار؟

بچگیا خراب کاری میکردیم البته آها اخیرا همین یه ماه پیش اومدم ساعت 2 شب 2 متر خلاف برم بریدگی رو که برم تو کوچه یه آقای پلیس مهربون دید البته نیروی انتظامی بود . مشکوک شد پیچید طرفم منم دیدم عه اومد !! پشیمون شدم نرفتم تو کوچه ! گازشو گرفتم رفتم تو کوچه بعدی که بن بست نبود پیچیدم تو چنتا پس کوچه دور زدم یه جا قایم شدم 5 دقیقه بعدش رفتم خونه ازین گشتای نصفه شب بود انقد سریع عکسلعمل نشون دادم طرف گفت الان این حتما بانک زده داره در میره ولی خوب پیچوندم دور هم بود پلاک ملاک نگرفت اصلا نزدیک نتونست بشه

آخه یه سری قبلا با بچه ها ساعت 3 حدودا گرفتنمون کلی درد سر شد به جرم بیرون بودن از خونه ! کلی هم دنبال الکل گشتن البته نپرسیدی تعریف نمیکنم کسی پرسید میگم براش

فلن بای بای

فلن نداره تموم شد

مرسی از وقتت

تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 6 - Stream V.S Ultimator

.
    سوالات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( مدیر انجمنهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

سلام
    خوبی برادر دین وینچستر؟

سلام بابای دین وینچستر

مقادیری سوال داریم که باید پاسخ بدی

انشالا

1. کی تو دنیا فن بوی مایکروسافت میشه که تو شدی؟

یه مساله ای وجود داره همه ما، همه ی این جمع الان ته دلشون فن بودی مایکروسافت هستن ولی نمیدونم چرا خیلیا میخان تو خودشون این حس مایکروسافت جویی و بازگشت به اصل خودشون رو سرکوب کنن با خیلی کارا با کفر و کلی پولی ریختن تو جوب اپل واسه فن بوی اپل شدن یا حتا (!) پیروی از آئین هایی مثل لینوکس پرستی و گوگل پرستی و ازین جور ریچوال های فاسد آخرش که چی تا کی میخاین به خودتون دروغ بگین. من به ندای قلبم گوش کردم

راستی از ادامنه ی محترم ( جمع ادمین ) میخام که یه اسکرین شات از وبگذرشون رو کنن درصد های استفاده از سیستم عامل ها رو نشون بده

2. قبول داری مایکروسافت به جز آفیس و Xbox 360 هرچیز دیگه اش رقیب های بهتر از خودش داره؟ چرا بازم همش تو نخ مایکروسافتی؟

نه کجاش همین دو مورده غیر از مرورگر و چنتا مورد دیگه خیلی سولوشن های مایکروسافت بهترینن فقط گاهی تو پرزنت کردنشون کم کاری میکنن ! البته به لیست خودت حد اقل ویندوز رو اضافه میکردی
    منم اصن تو نخش نیسم، هرجا پول باشه هستم هر پلتفرمی

3. الان بخوای یه سرچ انجین بنویسی میری تو کار net. ؟ با دلیل توضیح دهید

چرا که نه دوست دارم دوست داشتن دلیل نمیخاد چیز دیگه میخاد

4. بینگ استفاده می کنی یا گوگل؟ جیمیل یا هات میل؟ چرا؟

سرچ انجین ؟ اپرا استفاده میکنم! تو اپرا سوییچ کردن بین سرچ انجین ها به سرعت عوض کردن یه حرفه اول سرچه اگه با b شروع کنم از بینگ پیدا میکنه و اگه با g شروع کنم از گوگل استفاده میکنه و ... البته کتمان نمیکنم گوگل بیشتر عادت شده دستم میره رو حرف g

جالب اینه که تو گوگل کروم سرچ انجین پیش فرض و هوم پیج من بینگه + تو گوشیم که برای بینگ دکمه سخت افزاری گذاشتن

بعدشم چون جی میلم خیلی پر ترافیکه نمیتونم بی خیالش بشم وگرنه هات میل بهترین میل سرویس 2011 انتخاب شده تو خیلی رویو ها لینکاشو خصوصی بهت میدم بعدشم من از Micorost outlook استفاده میکنم عموما هر دو اینباکسم رو داره . هم تو فون هم پی سی های مختلف .

5. نظر کوتاه درباره موارد زیر:

جاوا:

زبون خوبیه اخیرا یاد گرفتم یکم به درد میخوره

Python/django:

یه مطالعاتی داشتم روش، امیرمون بلده لازم باشه سریع میشه یاد گرفت اما با سیتنکسش زیاد حال نکردم تریپ اسپیس و اینا اون اسلشش هم سرچ کردم ظاهرا یه فریمورک MVC ه براش دستش درد نکنه MVC دوس دارم

Objective-C:

اوف بازم این انحصار فحش به آرمان های امام ولی جالبه جدیدا رفتیم تو نخش البته وقتی مک بوک بچه های تیم یا همسایه بالایی دم دست باشه

XNA:

فرصت نشده هنوز برم تو کار گیم

Windows Media Player:

پلیر خوبیه استفاده میکنم خودم به این بدبخ چرا گیر میدی از پلیر های مک که بهتره

OS X:

از لاین خوشم اومد ولی فقط چن روز اول یوزر اکسپرینسش جالبه

لینوکس ():

بیپ بیپ یه سرور لینوکس داریم یه رول چیز پی ان رفتیم روش نصب کنیم پشیمون شدیم
    بعد این که سرور لینوکسه رو گرفتیم اون پول ماهیانه ای که به مایکروسافت بابت لایسنس پروداکت هاش میدیم راحت الپرداخت شد نوش جونش دیگه زورم نمیاد

Visual Studio:

عشق است و دیگر هیچ، اینکه ویژوال استودیو انقد خوبه واسه اینه که بیل جون گیتس () خودش دولوپر بود مثل بقیه فروشنده نبود

اندروید:

محصول جدید مایکروسافت

-مایکروسافت امروز اعلام کرد که بیش از ۷۰ درصد از گوشی های آندرویدی در آمریکا تحت پوشش پتنت دیل های این شرکت با LG, HTC, Samsung, Quanta, Wistron , ... هستند
    - سود مایکروسافت در سال ۲۰۱۱ از آندروید ۴۴۴ میلیون دلار بوده است
    - به گزارش سایت معتبر cnet مایکروسافت و اوراکل درآمد بیشتری نسبت به گوگل از اندروئید کسب خواهند کرد.
    ولی جدا برای تولید کننده ها و مصرف کننده هایی که iOS میخواستن ولی نمیتونستن داشته باشن چیز خیلی خوبیه !

ویندوز 8:

فیوچر ! خیلی خوبه خودتم میبینی

بابی سینگر :

:( حیف نیس ؟ چرا بابی آخه سم رو میدادن میرفت

6. دقت کردی هر بار با چیزی مشکل داری دلیلش اپراست؟ چرا بیخیالش نمی شی؟

اتفاقا بطور موازی کار میکنم کروم و اپرا . هر چی مشکل داشت با کروم باز میکنم . کروم خیلی بد بود ولی الان نرمال شده .

اگه یه روز بتونه همه قابلیت های اپرا رو که بهشون عادت کردم رو قشنگ کپی کنه حله از کروم استفاده میکنم فایرفاکس که تو این راه شهید شد دست به جعل ورژن مثل کروم زد

7. اگه بهت سوپرنچرال رو معرفی نکرده بودم الان چیکار می کردی؟

یه جوری پیداش میکردم ولی نه جدا I owe you this one

8. از اینکه پیشکسوت نسل دوم اسپمر های انجمن هستی چه احساسی داری؟

خیلی خوشحالم دوران خوبی بود

9. قدیما دنبال اکانت دولوپر اپل بودی چی شد پیدا کردی؟

آره اپل رو پیدا کردیم همون جریان که نامردا بلاک کردن یکی رو حضورا فرسادیم اپل
    دمبال مایکروسافتم ایمیل دانشجویی میخام anybody ؟

10. خسته نباشی و مرسی (البته وظیفه ات بود جواب بدی)

مرسی از شما آرمان امام و انقلاب

مخلصیم.

انشالله
    Last edited by Ezel; 16-01-2012 at 10:55.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 7- Virus2009 V.S Ultimator

.
    سوالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام بر مدیر عزیز ( آق مدیره - هوهو )

سلام

فکر کنم بار اوله که با من برخورد میکنید ( البته یک بار به پروفایل من سر زدید )

بله فکر میکنم

بریم سر وقت سوال ها ( امیدوارم صندلی زیاد داغ نشه )
    اگه تو سوالات از ضمیر " تو " استفاده میکنم شما به بزرگی خودتون ببخشید

بی مای گست

1 - خنده رويي يا اخمو ؟
    عصبي یا آروم ؟
    شاد يا افسرده ؟

معلومه که
    خنده رو / آروم (آروم؟ ) / شاد

2 - تا حالا عاشق شدی ... ؟؟؟ از بين اين دوتا كدوم رو بيشتر ميخواي ... ؟؟؟
    دوست داشتن / عشق

عشق ؟ جوونیا یه مدت فکر میکردم شدم ! اشتبا میکردم دوست داشتن بهتره

3 - دخترای خوب رو دریک جمله توصیف کن و پسراي خوب رو هم همينطور + مشخصات همسر ایده آلت .. ؟؟

خوب ؟ دختر پسر نداره خوب ینی خود آدم احساس خوبی داشته باشه نسبت به همه چیزه خودش. انسان پرفکت هم وجود نداره همسر ایده آل هم وجود نداره

4 - فقط با يه كلمه جواب بده:

بدترين کلمه = دروغ

بهترين کلمه = لبخند

زشت ترين کلمه = خیانت

زيباترين کلمه = زیبا

موجودات فضایی = [ما خودمون موجودات فضایی ایم ]

خدا و دین = موجودات فضایی [چه طوری دو تا چیز که با هم فرق میکنن رو تو یه کلمه جواب بدم ]

5 - خودتو توصيف كن اول با يه كلمه و بعد با يه جمله

Happy
    شاد و پر انرژی . جمله هم نمیخاد، همینه !

6 - آخرین باری که از ته دل خندیدی و گريه كردي .. ؟؟

خنده که همیشه همین دو ساعت پیش انقد اتفاقات خنده دار افتاد یه ساعت داشتم میخندیدم
    گریه هم اصلا اتفاقات بد یادم نمیمونه خیلی زود یادم میره ! واسه همین هرچی فکر میکنم یادم نمیاد !

7 - اگه الان جیبت/کیفت رو بریزيم روی میز چی پیدا میشه توش .. ؟؟ دوست داری چی توش باشه ... ؟؟

جیبم : کلید ، هندزفری خودکار ، کیف گوشیم ، فلش مموری ، کیف پول و مدارک که پول و کارت شناسایی ها و عابر بانک هامه

کیفم : هارد اکسترنالم ، دفترچه یادداشت کوچیکم که توش ایده ها و todo ها رو واسه تاکید مینویسم ، کاغذهای آنالیز پروژه های جاری ، چند برگ کاغذ A4 و A3 یه سری مدارک ، یه سری فاکتور یه ادکلن Adidas دوتا ماژیک وایت برد واسه دانشگاه خودکار و مداد و این ها سی چهل تا کارت ویزیت خودم ، کارت ویزیت هایی که بهم میدن.

دوست داشتم پوله خیلی بیشتر بشه بقیه خوبن

8 - تاحالا کم آوردی پیش یکی .. ؟؟ بدترین سوتی که دادی .. ؟؟

خب آره مگه میشه کسی کم نیاره ولی سعی میکنم ماسمالی شه
    سوتی زیاد میدم انقد فجیع نیس که بدترین باشه ولی زیاده

9 - لذت بخش ترين کاري که توي عمرتون انجام دادين؟ (هر کاري)

خیلی چیزهاست این خیلی از تفریح و با دوستان بودن و دور همی و با افراد خاصی بودن ( ) و سرعت زیاد و کارای خطرناک پر استرس فان و مخصوصا برنامه نویسی و تحلیل و ایده های جذاب و این جور چیزا خیلی لذت میبرم

10- يه جمله اي كه دقيقا همين لحظه تو ذهنت هست رو بگو ...؟؟؟ حتي اگه چرت و پرت باشه . و سوالی که دوست داری ازت پرسیده بشه چیه ... ؟؟؟

جمله دونیم خالیه <---- همین اومد به ذهنم

سوال ؟ خب دوست دارم بپرسن شغلم چیه شاید تبلیغ شد واسمون

این جزء سوال ها نیست ولی چرا همش از >> << استفاده میکنید .؟

هم عادت شده هم بیانگر کامل احساسم هست اون لحظه اگه نبود نمیذاشتم . هیچ وقت این شکلک رو بدون اینکه بخندم نمیذارم ، محاسبه این که چقد در روز میخندم و چرا لبخند دقیقا همیشه رو لبم هست رو به عهده خواننده وا میگذارم

اگه هم کسی ناراحت میشه، خب چی بگم. چرا باید کسی از شادی بقیه ناراحت باشه ؟ !

خب خسته نباشید و نباشم
    امیدوارم سوال هام ناراحتتون نکرده باشه
    لحظات خوب و خوشی را برایتان آرزو میکنم

شما هم خسته نباشم و نباشی
    اصلا ناراحت نشدم سوالات خوبی بود.
    من نیز همینطور

تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 8- Iᄃ乇 乃Ծリ V.S Ultimator

بعد از مدتها !

سلام چطوری؟

سلام چطورم

منو که میشناسی آره؟

از کاربرای وارداتی چینی هستی دیگه ؟ پی30 یوزراش کم شد ظاهرا از چین وارد کرده فقط یادشون رفت لیبل چینی اش رو بکنن

شروع کنیم سوالاتو
    1- از چیه اسب خوشت میاد که دوست داری تو اتاقت نگهش داری؟

واقعن معلوم نیس؟ میشه سوارش شد

2-تو اصن مسیر زندگی داری که نوشتی از همین مسیر خوشم میاد! مسیر زندگیتو بشکاف واسمون

خب مرد حسابی بشکافم کی بدوزتش ؟ مسیر کاملا مشخصیه فقط یه سیاه چاله هایی وسطش پیش میاد مثلا مادر جان گیر میدن کی زن میگیری
    ولی جدا از شوخی، من از بچگی به کاری که همین الان میکنم علاقه داشتم، از حدود 6 سالگی ( ) به کار کامپیوتری روی آوردم ( حدود 15 سال پیش ) کار گرافیکی رو هم از paint شروع کردم بعدها علاقه مند به برنامه نویسی و اینها شدم و 7-8 سالی هم میشه مشغول برنامه نویسی جاتم از دو سه سال پیش هم سعی کردم یه گروهی کمپانی ای چیزی تاسیس کنیم با دوستان دو دفه در اقداماتی جدا گانه شکست خورد شراکت از پارسال با یه گروه دیگه از دوستان یه شرکتی رسما تاسیس کردیم و مشغولیم و خوب پیش میره شدیدا همین خط رو بگیر برو جلو

3-پلیس ساعت 3 نصفه شب دقیقا کجا گرفتتون؟! چن نفر بودید؟! چنتا پسر چنتا دختر؟ داشتید چیکار میکردید؟
    {4قسمته هر قسمت با - جدا میکنی یدونش جا بیفته نه من نه تو}

1- دقیقا وسط خیابون کنار هم نه وسطش رو خط عبور و مرور خودروها تو ماشین متوقفی نشسته بودیم
    2- چهار نفر بودیم شرکت بودیم زده بودیم بیرون
    3- استخفرلا
    4- منتظر بودیم خلوت بشه یکاری کنیم یکی از بچه ها گفت بریم جنبش کار روف رو راه بندازیم یه پیج فیس بوک ساختیم که بچه ها میان رو سقف ماشینشون با حالت خاصی عکس میگیرن ما چهارتا هم استارتر بودیم ( CaRoof) هنوز به اندازه کافی معروف نشده

4- قدیمیا فکر میکردی عاشق بودی ولی بعد فهمیدی اشتباه بود! پس اسم اون حس چی بود؟! یه نصیحت واسه همسن و سالای خودت که همون حس دارن بگو

جوگیر شدن TM(ع) آهنگی داره در همین زمینه که جوگیر و این صحبت ها همه هم سن و سالهایی که فکر میکنن عاشق شدن رو حواله میکنم به همون آهنگه . شنیدی که ؟

5- تو شرایط زیر چیکار میکنی؟{ خودتو بذار تو موقعیت بعد بگو}
    * بیا فروم ببینی بن شدی

اول میخندم به این حالت بعد در همون حالت میام یکم به این و اون پی ام میدم فحش حتا بعد سریعا میرم رو وال فیس بوک و توییتر و لینک.د.این و ام اس ان و اینها اعلام میکنم که بنده به دلایل سیاسی و یه چن تا دلیل با کلاس دیگه بن شدم و ازین کارا آخرشم آزادم میکنن حرفام رو پس میگیرم جدی گفتم اینا رو

* بری خونه یکی از اقوام بعد کلی تعارف شام بمونی انوقت تو غذا سوسک ببینی!

مشکلی با دیدن سوسک ندارم کلی تیکه میندازم بعد نه ینی قبلش جیغ و داد تریپ از سوسک ترسیدن که یکم بخندن اوضا به خوبی و خوشی تموم شه

* رفیقت سوییچ ماشین بگیره بعد زنگ بزنه بگه تصادف کرده

قلبم میاد تو حلقم کلی استرس و بالا پایین پریدن و فحش و اینها بعد ساپورتش میکنم (خرش میکنم)(دور از جون رفقا البته ) که بره تعمیرش کنه

* با ماشین روز بارونی با سرعت بری و حواستم نباشه بعد ببینی آب پاشیدی رو یه دخترخانم مودب

این که عالیه میزنم کنار عذر خواهی ، خیلی جنتل من اینا بعد میرسونم و حتا ناهاری شامی ....

6- بزرگترین خلاف دوران بچگی

خلاف ؟ نمیشه گفت خلاف نبودم شیطنتهای جاری دختر همسایه خلاف هم نبود البته فکر میکردیم خلافه

7- بزرگترین خلاف دوران مدیریتت تو پی سی ورلد

اختلاص سه هزار میلیارد پست ! مگه تو پی سی هم میشه خلاف کرد تو امضام عکس بزرگتر از حد قانونی گذاشتم یا لینک وبلاگ یا سایت ( غیر تجاری اون هم ! ) یا شرکت در جنبش های سیاسی براندازی نظام پی سی و ضد ادمینی

8- راستی یادم رفت یه بیوگرافی تصویری بگو{رنگ چشم ، قد ، وزن ، موها بلنده یا کوتاه ، چجوری به موهات میرسی ، کلا تیپ خودتو شرح بده}

بی تربیت عکسم رو سرچ کنی در شبکه های اجتماعی پیدا میکنی ( تو که میگفتی تو فرندلیستمی )
    رنگ چشم : قهوه ای متمایل به مشکی ، قد : 189 ، وزن : 94 ، یه مدت کوتاهه بعد خودش بلند میشه مدل موهام ازیناس ( چطوری میشه شرح داد ؟ ) آها همین مدل دین وینچستر ( نخند، جوگیر هم خودتی ) با اتو و سشوار صاف میشه تیپمم جدیدا رسمی تر شده از وقتی مدیر عامل شدم خیلی رسمی حتا گاهی. بیشتر رنگی منگی ولی اکثرا تیره ولی خیلی وقت ها روشن از کت و شلوار تا لباسای اسپورت و تی شرت و اینها البته زمستون کمتر ( فکر کنم همه حالت ها رو گفتم )

9- به نظرت به جای بن کردن دائم یا حتی موقت جریمه نقدی باشه بهتر نیست؟! مثلا بن دائم بشه 15تومن نصفش به بن کننده برسه نصفشم به سایت

این خوبه که پولی بهمون برسه

10- چون خیلی دوست دارم سوال آخر نمیپرسم

زحمت نشه

خسته نباشی مرد بزرگ

مرسی

نمیدونم چرا انقدر دوست دارم

همه میگن

به امید دیدار

شبا دعا کن

{به عشق تو از استفاده کردما
    }

ذوق کردم سرگیجه شده البته

خلاصه چون شخصا خواستی نپیچونم همه رو صادقانه و جدی جواب دادم
    قربونت

تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 layken V.S Ultimator

.
    سوالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( ناظر انجمن بازیهای ویدئویی)

سلام اقا نیما...خوب هستین..؟ چه خبرا..؟

سلام حامد عزیز ( درست گفتم ؟ [ سروش جان درستش کن اگه درست نبود ] ) مرسی خوبم . سلامتم

خب از کجا شروع کنیم....خودت نظری نداری..؟

از دلایل عدم پیشرفت بشر

1- اقا تو بچگی دوست داشتی در اینده چه کاره بشی...؟

چون نمیدونستم مهندس نرم افزار چیه دوست داشتم مهندس کامپیوتر بشم دقیقا همین عنوان حتا البته تا جایی که یادمه ( حدود 6 سالگی ) هیچ وقت آرزوی دیگه ای نداشتم جز یه دوره های خاصی از کودکی که هر بچه ای شاید دوست داشته باشه پرزیدنت usa بشه یا این چیزهای الکی

2- الان هم به اون ارزو باز هم می خوای که برسی..؟

فکر کنم جوابت رو گرفتی بله میخام برسم تو راهم

3-از کدوم بازی های PS3 بیشتر خوشت اومده..؟ مخصوصا که گفتی تو شرکت هست..؟ کیلزون بازی کردی..؟ ما میگیم بهش عشق ..نظر تو در موردش چطوریه..؟

کیل زون، آنچارتد(نه زیاد)، هوی رین(کمی تا قسمتی)، گاد آو وار ( اندکی ) خیلی بازیای مشترک مثل جی تی ای () NFS hotpersuite فیفا ( قبلا هر روز ) NBA ، COD MW3 ، BF3 و ... . خیلی چیزا ( ما کار هم میکنیم اگه الان این سوال اومد تو ذهنت )

کیل زون رو دوبار co op تموم کردیم فرصت نشد تک نفره برم ولی عالی بود. خیلی خوبه اصلا

4-تا حالا دوست داشتی به جای یک شخصیت مجازی باشی..؟ کدوم..؟

مجازی ؟ جوونیام مکس پین چیز دیگه ای یادم نیست

5 بین فیلم ها و واقعیت دوست داشتی جای کدوم شخصیت باشی..؟

تو فیلم ها خیلی شخصیت خاصی مد نظرم نیست شخصیت های خیلی مورد علاقه ام ارزش ندارن بری جاشون( دین وینچستر معروف ) بیل گیتس هم به نظرم شخصیت تحسین بر انگیزی داره ولی دوست داشتم خودم جاش باشم نه اینکه بیل گیتس باشم

6- کلا فیلم میپسندی ؟ بهترین فیلمی که خیلی بهت چسبید یکیشو اسم ببر..؟

زیاد . زیاد هم میبینم هم فیلم هم سریال. بهترین فیلم خب خیلی فیلم هس که میشه گفت ولی God father طبق معمول کلا آل پاچینو یکی از بازیگر های مورد علاقه من هست. کلا از اکثر فیلم هایی که میبینم لذت می برم ( این یکی از ویژگی های شخصیتی یه Software analyst هست که معمولا رنج سلیقه خیلی وسیعی دارن ) بهترین سریال ها رو هم نپرسیدی ولی از Friends و supernatural همیشه لذت میبرم گرچه اگه سریال های مورد علاقه ام رو بگم 10-15 موردی بشه

7- نمی دونم پرسیدن یا نه خدمت سربازی رفتی..؟ اگه اره چطور بود و اگه نه چه فکری در موردش داری استقبال میکنی..؟

نپرسیده کسی خدمت نرفتم، یکی از دغدغه های خیلیاست که من کی میرم خدمت اصلا استقبال هم نمیکنم ! نمیخام برم . شاید فرار کردیم حتا سربازی خوبه ولی همون 3-4 ماه اول فقط . اصلا من دوست دارم یکی از علاقه مندی هام اینه که مثل کال آف دیوتی بریم تفنگ بازی البته پینت بال رو ترجیح میدم تا جنگ! ولی اصلا نمیتونم تصور کنم 24 ماه خدمت

8- اگه بهت بگن 5 سال بیا برو زندان در عوض 2 میلیارد بهت پول میدن قبول میکنی..؟

نه 5 سال خدمت میرم عوضش فرقی نداره خب بعد هم امکانش هست تا 5سال آینده همینقدر پول در بیاریم کی میدونه شاید یکی از همین ایده ها گرفت و اجرا شد شایدم انسان تونست بره مریخ زندگی کنه همه چی ممکنه

9- به نظرت کمک کردن بهتره پنهانی باشه یا اشکارا...؟ منظورم اینه که فردی که بهش کمک میکنی بدونه تو هستی یا ندونه این کمک ها چطوری بهش میرسه..؟ (هر کمکی هر طور که فکر کنی)

درسته که پنهانی بهتره ولی خب گاهی خود طرف بدونه برای هر دو طرف بهتره. البته فقط دو طرف. نه اینکه همه بفهمن! گرچه ریا حس قشنگیه ولی ناپسنده

10 - همین الان بهت بگن بیا بریم با چتر بپر پایین قبول میکنی..؟

عاشقشم کی بریم ؟ ولی هنوز فرصتش پیش نیومده کجا میشه رفت ؟ چتر هم نشد حتما به زودی یه بانجی جامپینگ میریم

--- اقا دیگه هیچی به فکرمان نرسید فعلا اینارو جواب بدین باقی دوستان میرسن به خدمت

مرسی کافیه همین قدر

ارزوی موفقیت و سلامتی دارم براتون همیشه سرزنده و شاد باشید...

من هم .. شما هم
    موفق باشین دوباره

تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 Meisam V.S Ultimator

.
    سوالات برادر Meisam ( ادمین انجمن ) => تعجب نکنید و چشمهاتون رو نمالید ، درست میبینید !

نیما جان سلام!

سلام

خودت از من خواستی که ازت سوال بپرسم

حالا هی همه جا بگو

ولی من نمیخوام سوال هایی بپرسم که انگار طرف رو آوردن بازجویی!

یه سری سوال میپرسم که یکم داغ کنی، خوب پس چی؟ روی صندلی داغ نشستی دیگه!

ایشالا تو این بی httpsی گوگل که بالا نمیاد باید بینگ کرد سوالات رو

1- (سوال ورزشی) : فینال ویمبلدون 2009 اسم 4 نفر آدم معروف که توی استادیوم بودن رو نام ببر!

سوال بدون تحقیقات خب طبیعتا یکیش راجر فدرر بود اونوری هم بیا فکر کنیم رافائل نادال پس حد اقل پدر مادر راجر فدرر تو استادیوم بودن + پدر و مادر رافائل نادال

سوال با تحقیقات محلی : فرگوسن ،بالاك ،راسل كرو، پيت سمپراس ظاهرا اون یکی نادال نبود اندی رادیک بود با این حال 50% درست گفتم با اینکه احتمال داره پدر مادر نادال هم اومده باشن اصلا رییس فدراسیون جهانی تنیس و همسرش هم بودند

2- (سوال شعر و ادب) : اسم شاعر شعری که در امضای من وجود داره کیست؟!

بی سرچ : احمد شاملو

با سرچ : بهزاد بمانی

قبول نیست این اصلا شعر نبود ترانه بود

3- (سوال سیاسی) : به چه دلیلی رئیس جمهور آلمان چند روز پیش استعفا کرد؟

این که دیگه سرچ نمیخاد فکر میکنم به خاطر اتهام فساد مالی بود

4- (سوال سریالی) : "ادگار استایلز" در سیزن شماره چند سریال 24 مـُـرد؟

ادگار استایلز ؟ من فقط اسم Elisha Cuthbert رو میدونستم

آها ادگار ! فکر کنم فصل 5 قسمت 13 (thanks to imdb)

5- (سوال گجتی) : مدل گوشی موبایل EX119 متعلق به کدام برند است؟

بی سرچ : GLX

با سرچ : موتور الله این که گجت نیست اصلا آجره

6- (سوال اینترنتی) : لوگوی ابتدایی سایت فیس بوک که سایه ای از سـَـر یک نفر در کنار نوشته Facebook قرار دادشت! اون سایه کله ی چه شخصی بود؟

اینو دیگه همه میدونن آل پاچینو بود

7- (سوال عمومی) : صاحبان کدام تولیدکنندگان معروف لباس های ورزشی با هم برادر بودند؟

دولچه اند گابانا ؟ وارنر برادرز ؟ هیولت پکارد؟ الستون و ولستون ؟ آدیداس و پوما ؟ ( لازمه بگم کدومش با سرچ بود ؟ )

8- (سوال فیلم) : اسم بازیگری که در فیلم گادفادر 1و2 وکیل خانواده ی کورلئونه بود چیست؟!

Robert Duvall

9- (سوال فوتبالی) : دیدار آرژانتین - انگلیس جام جهانی 98 فرانسه، مایکل اوون وقتی پنالتی خودش رو گل زد با دستش چه چیزی رو اشاره کرد؟

من اون سال 8 سالم بود جز فرانسه برزیل بازیای قبلش یادم نمیاد اونم با این دقت
    یوتیوب بستست

10- (سوال مچ گیری) : جواب چند تا از سوال های منو سرچ کردی؟

هیچکدوم با این سوالات کلاسمم دیر شد

تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 SEZAYESH V.S Ultimator

.

سلام

سلام

منو که نمیشناسی؟نبایدم بشناسی! اصلا واسه چی باید بشناسی

فکر نکنم - یه مدیر خوب همه رو میشناسه

جو طوری شده که کاربر های کلفت فقط سوال میپرسن ولی من به خودم اجازه دادم اومدم جلو

نه بابا ندیدی مگه میثم هم حتا سوال پرسیده

1-رشتت دقیقا چیه(یا چی بود)؟

مهندسی کامپیوتر - نرم افزار ورودی 87

2-انگار شغلت به نرم افزار ربط داره من فکر نکنم برنامه نویسی و کلا نرم افزار تو ایران درامد زا باشه تو چی فکر میکنی؟(هرچند خودم رشتم نرم افزاره)

نه اینطور نیست، نرم افزار پر در آمد ترین صنعت دنیاست شک که نداری ؟ تو ایران بهتر هم میشه. الانم بد نیست. خیلی هم خوبه

3-فکر کنم دوست داشتی یکی ازت بپرسه شغلت چیه؟ خوب حالا چی هست؟(تبلیغات ممنوع )

finaly بله مدیر عامل شرکت نرم افزاری Raha tech آخیش واسه اینکه تبلیغ نشه لینک نمیدم ( گوگل کنین )
    کارخونه تولید نرم افزاره

4--- هم بلدی؟

چی بلدم؟ ----؟ ( پی سی سان سور کرده ولی از اتاق فرمان میگن احتمالا حک بود ) یکمی، تفریحی . ولی خب به بچه های سکیوریتی شرکت کمک میکنم اونا بلدن

5-عادت داری با بچه ها بزنی بیرون(قلیون ملیونی چیزی

آره به من میشگن همیشه پایه تنها جوابی که میدم اینه : "کی بریم" البته اهل دود نیستم سالی 5-6 بار فوقش بقیه چیزا

6-مشخصات سیستمتو بگو بینیم در چه حدیه؟

زیاد نیس خیلی وقت پیش گرفتم CPU intel Core 2 Quad 8400 ; 4GB Ram , Gforce 9600GT , ASUS p5kplse , HDD : 1x 1TB 2x 500GB 1x80GB

8-بیل گیتس رو واسه خودش دوس داری یا پولش؟(با استیو جابز قابل مقایسه هست؟)

بیل گیتس شخصیت خیلی جالبیه کتاب زندگی نامه استیوجابز مهم ترین تاثیری که روی من داشت این بود که از گذشته استیو جابز بدم اومد و بیشتر عاشق بیل گیتس شدم بیل گیتس تا حالا فکر میکنم نیمی از ثروتی رو که بدست اورد رو برای اهداف بشر دوستانه اش خرج کرده

9-خواننده زن و مرد مورد علاقه؟

زن؟ گناه؟ shakira مرد ؟ Shadmehr

10-علم بهتر است یا ثروت؟

ثروت علم با ثروت راحت تر بدست میاد تا برعکسش

از اینکه وقت بی نهایت با ارزشتو گذاشتیو جواب این اراجیفو دادی خیلی زیاد ازت ممنونم

خواهش میکنم. من هم ممنونم ازین که شما هم وقت گذاشتی

قربونت by

11. 13 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •