اینکه اینترنت دیال اپه شبانه هست سرعتش حتمن یکم از 15 کیلوبایت صبانت بالاتره![]()
اینکه اینترنت دیال اپه شبانه هست سرعتش حتمن یکم از 15 کیلوبایت صبانت بالاتره![]()
بنده رفتم های وب.
15 گیگ یا محدودیت 5 روز میده 15 هزار.
سرعتشم خوبه.دیگه چی میخواهید؟
5 گیگ سه روز هم 3500.
دیگه شبا بی خوابی نمیکشی
صبح کارشناس اومد مودم رو کانفیگ کرد پورت رفت رو 4 مگ
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][/QUOTE]
دوستان صبح پورتم رو 4 مگ بود غروب که تیر برق کوچه مون روشن شد اینترنتم واسه چند دقیقه قطع شد بعد که وصل شد پورتم چند ساعتی هست اومده زیر 2 مگ !!! یکی از دوستان پارس آنلاینی بود یا صبانتی همین مشکل تیر برق رو داشت بعد مشکلش حل شد لطفا راه حل شو به من بگه ممنون
وضعیت همین الان:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
منظورش اینه که ما حالا که این قانون جدید رو گذاشتیم سرعت اینترنت شبانه برای اونایی که بقیه داشتن حقشون رو میخوردن و تعدادشون هم زیاد بوده (و سرعت شبانشون کم)رفته بالامن که چیزی غیر از این نمیفهمم.
برای دایل آپ هم نیست.چون زده افزایش سرعت سرویسهای شبانه adsl
کسی میدونه فرق سرویس های نامحدود برنزی با اقتصادی چیه؟ مثلا سرعت ۵۱۲ برنزی ۳۶ تومنه ولی اقتصادی ۳۰ تومن حجم هر دوشونم ۱۰ گیگه
شایدم منظورش من بودم!
پیامک دادن افزایش سرعت شبانه گفتم چی شده معجزه شده
یجوری نوشتن نمیفهمی یعنی چی اصلا...![]()
یه سوال
این که پایین پنل کاربری نوشتهوضعیت استفاده شبانهاگه رو تغییر وضعیت بزنیم چی میشه کسی زده
این وضعیت سرعت در بازه تایم غیر رایگان و رایگان برای سرویس 12 مگ صبا .
فقط میتونم بگم خاک بر سرت صبانت .
دوستانی هم که میگن ما فلان قدر دانلود کردیم و محدود نشدیم لطف کنن ثابت کنن . آقایی که میگی دیشب 16 گیگ گرفتی !
در آخر لعنت بر صبانت
10 روز تا رهایی !
به نظر میاد وقتی بزنید سرعت شبانه مثل روزانه بشه ولی مثل روزانه حجم ازتون کم میشه و برعکسش هم برمیگرده به همین وضعیت 15 kb .. ( واسشون سخت میشد یه توضیحی چیزی میزاشتن زیرش!)
قبلا هم این گزینه بود(در زمانهایی نه چندان دور).فکر کنم اگر بزنیش شبانت از بین میره و با همون سرعت روزانه بین ساعت 2 تا 7 میتونی دانلود کنی و از حجمت هم کم میشه
.گذاشتن دل بچه خوش بشه.واسه مایه دارا خوبه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)