سلام دوستان
كسي رو كافو نوري سرعت بالاي 512 گرفته
به من ميگن ساپورت نميكنه
سرعت دانلود حداكثر 40,50
سلام دوستان
كسي رو كافو نوري سرعت بالاي 512 گرفته
به من ميگن ساپورت نميكنه
سرعت دانلود حداكثر 40,50
لعنتی ها پریشب ساعت 3:40 دقیقه نت رو قطع کردن. صبح پا شدم دیدم 2 گیگ بیشتر دانلود نکرده و ارور دادن همه لینکها. ولی خدارو شکر دیشب دوباره همه چی به حالت قبل برگشت و 4.8 گیگ مثل همیشه دانلود کرد. جای شکرش باقیه
. چون کاربرها تعدادشون کمه،سرعتش تو این محدوده بد نیست ولی بعضی وقتا قطعی داره.اگه از این یکی دو هفته اخیر که همه چی به هم ریخته بگذریم خوبه نسبتا. من 128 دارم. سرعت تو روز حدود 130 ه.
من با 128 دیشب 1300 دانلود داشتم.(بدون 12:30-1، نسبت به شبای دیگه بهتر بود)
ضمن تبریک عضویت شیرین جان
در کل میگم ، منطقه به منطقه و نوبتی سرعت پارس آنلاین متفاوته یعنی ممکنه مدتی سرعتتون خوب باشه و مدتی نه !
ولی باز نسبت به سایر ارائه دهنده های اینترنت ، پارس انلاین کمی بهتره . روزها که مطمئن باش سرعتت کمتر از 100 نخواهد بود در حالیکه با سرویس در خواستی شما قائدتا باید سرعت نهایت 32 kB/s میشد که همین مورد فکر کنم برای شما کافی باشه . از اونجایی که فکر نکنم شما دانلود شبانه انجام بدین نتیجه میشه گرفت که اصلا جای نگرانی وجود نداره .
دوستان الان وضعییت پارس انلاین چطوره من میخواهم یک مگ بگیرم به نظرتون خوبه از پارس بگیرم الان مرکز ما رو فقط شاتل و مخابرات و پارس انلاین ساپورت میکنه
شاتل بودم خیلی بد بود طوری که یک روزه خطم رو از شاتل ازاد کردم
مخابرات هم که قیمتهاش نجومی است
مونده پارس انلاین خوبه یک گزینه دیگه هم دارم اونم وایمکس ایرانسل است
حالا به نظرتون پارس انلاین بگیرم سرم کلاه نمیره من حتی یه 2 گیگ دانلود در شب هم راضیم![]()
منم طرشتم.
پارس تو این منطقه خوبه.
پارس نسبت به شاتل و مخابرات خوبه.
در مورد وایمکس بحث زیاد میشه کرد ولی شخصا تا وقتی adsl باشه سراغ ابزار بی سیم نمیرم مگر در شرایطی مثل جا به جایی های مداوم.
ولی تمام Isp ها دزد هستند به طور وحشتناک.شبی 2گیگ میتونی دان کنی ولی بهتره 512 بگیری با 128 باید شانس داشته باشی که بتونی 2 گیگ بگیری.
من با 512 دارم 2 گیگ میگیرم.بیشتر نمیشه.
از دوستان کسی تو مرکز سعادتمند پارس انلاین داره؟راضیه؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)