تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1363 از 2199 اولاول ... 3638631263131313531359136013611362136313641365136613671373141314631863 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,621 به 13,630 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دوستان کیفیت پینگ شما کم نشده ؟؟؟؟

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

عجب آدم هایی پیدا میشن!!
    آخه برادر یه چیزی بگو تو عقل بگنجه!

اولا مبین نت به غیر از سرویس 512 هیچ کدوم از سرویس هاش را بالاتر از نرخ واقعی نمی بنده (حداقل من که از وقتی مبین نت اومده تا حالا اجبارا از اینترنتش استفاده کردم و تقریبا به غیر از 128 و 256 بقیه را داشتم از این موضوع مطمئنم و تازه سرویس 512 را هم همین چند ماهه فقط بالاتر می بنده)

دوما به غیر از 1 سال و نیم اول که اومده بود و شبانه افت سرعت نداشت دیگه همیشه افت سرعت تا نزدیک به یک چهارم هم عادی هست و امکان نداره همیشه سرعت یکنواخت اسمی خودتون را هم داشته باشید چه برسه به سرعت نزدیک به 2 برابر سرعت اسمیتون که همون اوایل اومدن مبین نت هم از این ولخرجی ها نمی کرد.

سوما شما با سرعت 2Mb در هر ثانیه 256 کیلوبایت و در هر دقیقه 15 مگابایت و در هر ساعت نهایتا 900 مگابایت و در 6 ساعت شبانه 5.4 گیگابایت میتونین دانلود کنید که عمرا هم نمی تونید. حالا شما چطور می تونید 8 گیگ دانلود کنید خدا داند!

یکم وجدان هم خوبه. حداقل دوست داری برای مبین نت تبلیغ کنی یجوری تبلیغ کن به شعور بقیه توهین نشه.
    عزیز دلم کاش یکم اونطرف قضیه که شاید من درست گفته و شما اشتباه میکنی هم در نظر میگرفتی ، چون من گفتم که اگه خواستین بگین از سرعت دانلود که با IDM میکنم برای شما فیلم بگیرم و نشونتون بدم ، والا مبین نت نه واسه منه نه واسه بابام که بخوام براش تبلیغ کنم ، اصلا هم از اینترنت این مملکت راضی نیستم چون خودم ۸ ماه هست که برگشتم ایران و دبی بودم اونجا سرعت اینترنتم ۳۲ مگ بود نامحدود و سرعت دانلودم ۴ مگ بود و این سرعتای ۳۰۰ ، ۴۰۰ برای من مثل dialup میمونه ، اتفاقا اون موقع که داشتم میخریدم ۹۹ درصد نظراتی که دیده بودم همه ناراضی بودن و منم گفتم فوقش میگیرم و بعدش خوب نبود دیگه تمدید نمیکنم ، من چون کارم فروش دیتای فیلم و سریال و کارتون با کیفیت خوب روی هارد هست و توی انجمن پرشین تولز میفروشم با همین نام کاربری ، باید همیشه فیلم های روز که میاد رو دانلود کنم و از روزی که مبین نت گرفتم واقعا کارم راه افتاده چون واقعا میگم سرعت دانلودم زیر ۳۸۰ نبوده و امشب فیلم میگیرم براتون تا خودتون ببینید ، البته اگه بخواین الانم میتونم از سرعت روزانش فیلم بگیرم که ببینید چقدره و تبلیغی در کار نیست
    همیشه هم گفتم واسه من فرقی نمیکنه که مبین نت چیکار میخواد کنه ، واسه من خوب بوده و دانلود منو به خوبی جواب داده و هر کدوم از دوستام اومده خونمون واقعا از این سرعت بالای دانلود تعجب کرده !
    Last edited by faramobile; 29-01-2013 at 17:18.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من حجمم تموم شده ولی نمیخوام دوباره گیگ اضافه داشته باشم میخوام دوباره این سرویس رو تمدید کنم . باید چی کار کنم ؟
    نمیشه عزیز تمدید کنی منم همین مشکل شمارو دارم و حجم ۸ گیگ ۶ ماهه ۲ مگ رو تقریبا تموم کردم و ۲ گیگ بیشتر نمونده و بهشون زنگ زدم گفتم ، بهم گفتن اگه میخوای تمدید کنی باید صبر کنی تا ۶ ماه تموم شه که ۲ ماهش مونده حدودا ، ولی میتونی یه طرح دیگه بگیری جاش اونو بزاریم جای این ، مثلا ۱ مگ بگیری ۶ ماهه ، یا اگه همین ۲مگ میخوای باشه و میخوای زودتر تمدید کنی باید ۱ سالشو تمدید کنی و ۶ ماهه نمیشه چون الان ۶ ماهه داری و تموم نشده ...

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان کیفیت پینگ شما کم نشده ؟؟؟؟
    پینگ من الان از سرور داخل ایران ۷۰ هست و سرور خارج توی آمریکا ۳۸۰ !

5. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

پینگ من الان از سرور داخل ایران ۷۰ هست و سرور خارج توی آمریکا ۳۸۰ !
    پینگ شما خوبه پس مال من خراب هست

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

پینگ شما خوبه پس مال من خراب هست
    چندتا آنتن داری ؟
    سعی کن جای مودمتو عوض کنی ، من روزایی که بارونییه سرعت و پینگم بد میشه حالا نمیدونم چه ربطی داره که اینجوری میشه ،
    من همیشه جای مودمو تغییر میدم تا آنتن برگرده و با وایرلس ازش استفاده میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام طرح نامحدود یک به چهار بگیریم به نظر شما 512 بگیرم یا 1024 تو دانلود اختلاف سرعت دانلودشون چقدر هستش؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام طرح نامحدود یک به چهار بگیریم به نظر شما 512 بگیرم یا 1024 تو دانلود اختلاف سرعت دانلودشون چقدر هستش؟
    اگه جایی که هستی آنتن خوب نداره کلا بیخیال ۱ مگ باش چون سرعت خوبی بهت نمیده و فقط پولتون رو دور میریزین ، ولی اگه آنتن خوبی میده حداقل ۴ تا چراغ روشن باشه بگیر خوبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAH-IE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان.
    ببخشید من چند روزی هست نمیتونم جیمیل و جی پلاس رو باز کنم.سرعتش خیلی پایین اومده.ف ب رو هم به سختی میشه باز کرد.ولی سایتای دیگه مثل فروم پی سی ورلد خودمون و یا سایت مبین نت خیلی سریع بالا میاد.
    کسی میدونه مشکل از چیه و چطور میشه حلش کرد؟برای شما هم اینجوری شده؟
    ممنونم

11. این کاربر از SAH-IE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان.
    ببخشید من چند روزی هست نمیتونم جیمیل و جی پلاس رو باز کنم.سرعتش خیلی پایین اومده.ف ب رو هم به سختی میشه باز کرد.ولی سایتای دیگه مثل فروم پی سی ورلد خودمون و یا سایت مبین نت خیلی سریع بالا میاد.
    کسی میدونه مشکل از چیه و چطور میشه حلش کرد؟برای شما هم اینجوری شده؟
    ممنونم
    منم چند روز این مشکل دارم ظاهرا ssl رو بستن برای رفع مشکل از روش های دور زدن استفاده کنید.

13. این کاربر از mehdi700007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •