تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1363 از 2403 اولاول ... 36386312631313135313591360136113621363136413651366136713731413146318632363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,621 به 13,630 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    توی انزلی اندیشه اصلا به درد نمیخوره چون همه سرویس هاشو با سرعت واقعی میده مثلا 128 رو سرعت16 میده یا 256 رو 32 میده و.... توی انزلی در حال حاظر بهترین شرکت پارس آنلاینه که من هم ازش سرویس دارم و ازش راضیم
    مطمئنین از بابت این چیزی که گفتین؟ تا جایی که من می دونم سرعتهای اندیشه بعد از 1 شب واقعی شده نه تو ساعتهای روزانه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من چهارشنبه رفتم اندیشه درخواست جمع آوری دادم ، هنوز هم وصلم و دارم میام نت دیروز هم رفتم شاتل ثبت نام کردم گفتن که 2 هفته طول میکشه وصل شدنش.
    البته برای بار اول یک ماهه شارژ نمیکردن و گفتن 3 ماهه باید بخری منم 3ماهه 128 با ترافیک 6GB رو 30 تومن خریم و با 15 تومن نصب اولیه شد حدودا 45 تومن .
    البته اونجا بهم گفتند ماه دیگه یه طرحی میاد (که اسمشو یادم رفت) که اگه 1GB ترافیک بخری 1GB هم هدیه بهت میدن !
    اولش میخواستم صبانت بگیرم اما چندتا از رفیقام که گرفته بودم و پشیمون شدن بهم گفتن نگیر !

3. این کاربر از Evil47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان, کسی اخیرآ با باز کردن سایت ها مشکل پیدا نکرده؟ (البته نه همه سایت ها). من سر بعضی سایت ها باید مدت خیلی زیادتری نسبت به قبل منتظر بمونم تا بالا بیان. تازه بعضی اوقات اصلآ بالا هم نمیان. اما سرعت دانلودم همون 30 هست؟!!!! (البته این سوال کلی هست اما درهرصورت من 128 نامحدود اندیشه هستم)

یک مشکل دیگم اینه که تو "گوگل امیج" فقط تصاویر صفحه اول نشون داده میشه و باقی رو نشون نمیده (کلمه ها هم هیچ مشکلی ندارن و با دو مرورگر کروم و IE هم چک کردم؟!!!) اینم اگر بگید وضعیت شما چطوره ممنون میشم
    Last edited by G.D.ragon.Ir; 25-09-2012 at 06:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه msi674's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من چهارشنبه رفتم اندیشه درخواست جمع آوری دادم ، هنوز هم وصلم و دارم میام نت دیروز هم رفتم شاتل ثبت نام کردم گفتن که 2 هفته طول میکشه وصل شدنش.
    البته برای بار اول یک ماهه شارژ نمیکردن و گفتن 3 ماهه باید بخری منم 3ماهه 128 با ترافیک 6GB رو 30 تومن خریم و با 15 تومن نصب اولیه شد حدودا 45 تومن .
    البته اونجا بهم گفتند ماه دیگه یه طرحی میاد (که اسمشو یادم رفت) که اگه 1GB ترافیک بخری 1GB هم هدیه بهت میدن !
    اولش میخواستم صبانت بگیرم اما چندتا از رفیقام که گرفته بودم و پشیمون شدن بهم گفتن نگیر !
    بگیر اگه راضی بودی خبرشو بده مطمئن باش شاتل بهتره
    اما راجع به اندیشه معمولا تو تابستون همه افت سرعت دارن ولی وقتی مهر میاد فنچ مدرسه ایا میرن سراغ درس و مشق سرعت بالا میره

اگه نباشه جاش خالی می مونه msi674's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان, کسی اخیرآ با باز کردن سایت ها مشکل پیدا نکرده؟ (البته نه همه سایت ها). من سر بعضی سایت ها باید مدت خیلی زیادتری نسبت به قبل منتظر بمونم تا بالا بیان. تازه بعضی اوقات اصلآ بالا هم نمیان. اما سرعت دانلودم همون 30 هست؟!!!! (البته این سوال کلی هست اما درهرصورت من 128 نامحدود اندیشه هستم)

یک مشکل دیگم اینه که تو "گوگل امیج" فقط تصاویر صفحه اول نشون داده میشه و باقی رو نشون نمیده (کلمه ها هم هیچ مشکلی ندارن و با دو مرورگر کروم و IE هم چک کردم؟!!!) اینم اگر بگید وضعیت شما چطوره ممنون میشم
    نه من این مشکل رو ندارم ولی الان 2 شبه که یاهوم قطع و وصل میشه
    تصاویر گوگل الان مدتیه که این جوری میاد ماله منم این جوریه / من از free gate استفاده میکنم همش بالا میاد مثله این میمونه که مثلا فیلتر شده

7. این کاربر از msi674 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خط شما چیه ؟من خط 5 هستم واسه منم هم همین طوریه بعضی از سایت ها اصلا بالا نمیان!!! نمی دونم حالا خوب میشه یا نه دوستان واسه شماها چطوریه ؟

9. این کاربر از altair بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

این مشکل باز نشدن سایتا، 2 روزی هست که واسه منم هست... مشکل فک کنم کلیه من 256 محدود 5 گیگ دارم، اصلا هم راضی نیستم، همون 128 5 گیگ خیلی بهتر بود ...!!!!!
    این مشکل گوگل هم ربطی به شرکت ها نداره، گوگل خودش چنین کاری کرده... اگه با پروتکل Https وارد گوگل بشین، بعضی اوقات همه ی عکسا رو باز میکنه، ولی بهترین روش همون استفاده از فری گیتِ ...
    یه سوالی هم داشتم: شاتل چند روز طول میشکه تا وصل شه؟؟؟ من به همون 128 3 گیگ شاتل هم راضیم ...

11. این کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام
    خدا هیچ وقت خط pcm بهتون نده ، بد دردیه )... بالاخره با کلی دوندگی بعد یک هفته مشکلمون حل شد.
    چند تا تجربه به دست آوردم که بد نیست اینجا بنویسم چون تو اینترنت بعضی میگن این کار غیر علمی هست بعضی میگن درسته....که بنده هم باید بگم که کاملا درسته... اگه یه وقت قصد خرید خونه یا اجارشو داشتین اولین کار همونه که زنگ بزنید ISP بپرسین که البته گاهی یکی میگه PCM هست یکی میگه نیست...اما یکی از کارای راحت دیگه...اینه که با دیال آپ از خونتون وصل بشین...چون توی pcm میان ایندکدینگ 64 رو به 32 تبدیل میکنن تا بتونن 4 مشترک جدید رو روی خط تعریف کنن، عملا سرعت دیال آپتون بیشتر از 32 نمینویسه..اما همینکه خط عادی بشه ، یعنی کابل معمولی استفاده کنن سرعتتون به بالای 32 میرسه یعنی عملا همیشه 40 یا 46.4 رو خواهید داشت.

تجربه دردناک اما جالبی بود )

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اینترنت ملی (پاک - حلال ) نیومده, وضعمون اینه. اون بیاد دیگه هیچ سایتی بالا نمیاد بعد میگن قرار نیست ارتباطمون با اینترنت جهانی قطع شه (حرفشون با عملی که داریم ازشون میبینیم جور نیست)

خط شما چیه ؟
    8

14. این کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اینترنت ملی (پاک - حلال ) نیومده, وضعمون اینه. اون بیاد دیگه هیچ سایتی بالا نمیاد بعد میگن قرار نیست ارتباطمون با اینترنت جهانی قطع شه (حرفشون با عملی که داریم ازشون میبینیم جور نیست)

8
    کاربر مخابرات هستین دیگه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •