تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1363 از 1635 اولاول ... 363863126313131353135913601361136213631364136513661367137314131463 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,621 به 13,630 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

میگم این fullHD دوربینای عکاسی با fullHD دوربینای فیلمبرداری چه فرق اساسی داره؟ آیا تفاوت فقط در تعداد فریم بر ثانیه هست؟
    سنسور بزرگ دوربین عکاسی حرفه ای - امکان کاهش عمق میدان - قیمت کمتر در مقابل دوربین های فیلم برداری حرفه ای

اما معایب فیلم برداری دوربین عکاسی ها زمان محدود اون به خاطر داغ شدن سنسور هست

الان خیلی از کلیپ های خواننده ها و کلیپ های تبلیغاتی هم در خارج و هم داخل با DSLR فیلم برداری میشن
    فیلم های سینمایی ای هم هستن که با DSLR فیلم برداری شدن و پشت صحنه فیلم برداری ها حتما یه DSLR هم در حال فیلم برداری هست
    مهمترین تفاوت این دو تا که یادم رفت بگم فوکوس ممتد در حین فیلم برداری هست(البته جدیدا DSLR ها هم این قابلیت رو دارن اما مشکل سرعت کم و گیجی فوکوس رو دارن)
    Last edited by payma; 20-09-2012 at 14:03.

2. 3 کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

16-18 مگاپیکسل زوم خوب سبک شیک رنگ رو خوب بگیره بعد باطری شم خوب باشه بیش از 700-800 نباشه
    بازم شرمنده
    سنسور 18 مگاپیکسل روی DSLR با اون سایز سنسور نیاز به لنز با کیفیت داره تا جوابگوی چگالی سنسور باشه چه برسه به دوربنیای دیگه!!!
    دوست عزیز مگاپیکسل رو فراموش کن الان پاناسونیک که بهترین SLR Like رو میزنه FZ200 جدید رو 12 مگاپیکسل داده بیرون!

4. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

slr لایک هم نمیشه؟ببینید کیفیت عکاسی خیلی برام مهم هست.و فیلمبرداری فول اچ دی هم داشته باشه با ظاهری زیبا.من چون دستم خیلی میلرزه جوری باشه که باعث خرابی عکس یا فیلم نشه.از همه مهم تر بدنه خوبی داشته باشه .از نظر جنس و...از نظر امکانات هم خوب باشه چوت میخوام بهد با پرینتر چاپ کنم عکساروحالا تا600 هم بشه طوری نیس ولی حداقل نیمه حرفه ای باشه.با این پول حرقه ای که نمیشه گرفت.در صورت امکان چند مدل معرفی کنید.canon بهتر هست یا فوجی؟ممنون میشم راهنمایی کنید ببحشید اگه پرحرفی کردم اخه اطلاعات زیادی در مورد دوربین ندارم .در کل یه چیز خوب باشه که .....خودتون بهتر میدونید ممنون میشم .
    دوستان میشه به من کمک کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم.اقایELSIN منتظر نظرات شما هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از دوستان کسی نیس این بنده حقیر رو کمک کنه؟؟؟تورو خدا راهنمایی کنید ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان یه عدد دوربین sx240 کانن به عنوان کادو بدستم رسیده و چون خودم دوربین دارم قصد دارم اون رو بفروشم .در صورت تمایل پ خ بدین .قیمت هم 30 هزارتومان پایین تر از قیمت بازار

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

slr لایک هم نمیشه؟ببینید کیفیت عکاسی خیلی برام مهم هست.و فیلمبرداری فول اچ دی هم داشته باشه با ظاهری زیبا.من چون دستم خیلی میلرزه جوری باشه که باعث خرابی عکس یا فیلم نشه.از همه مهم تر بدنه خوبی داشته باشه .از نظر جنس و...از نظر امکانات هم خوب باشه چوت میخوام بهد با پرینتر چاپ کنم عکساروحالا تا600 هم بشه طوری نیس ولی حداقل نیمه حرفه ای باشه.با این پول حرقه ای که نمیشه گرفت.در صورت امکان چند مدل معرفی کنید.canon بهتر هست یا فوجی؟ممنون میشم راهنمایی کنید ببحشید اگه پرحرفی کردم اخه اطلاعات زیادی در مورد دوربین ندارم .در کل یه چیز خوب باشه که .....خودتون بهتر میدونید ممنون میشم .
    اگه به 600 میرسه بهترین گزینه همون SX240 یا SX260 هست ، متاسفانه خیلی اوضاع دلار خرابه برای همین گزینه های خیلی کمی هست و بهترینشونم همینا
    اگه زوم مهم نیست هم میتونید از سری IXUS انتخاب کنید

9. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

یک سوال داشتم و اونم اینه که اگه من یک دوربین slr کنن بگیرم میتونم بعدا هر لنزی که دوس داشتم بخرم و بزارم روش؟

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یک سوال داشتم و اونم اینه که اگه من یک دوربین slr کنن بگیرم میتونم بعدا هر لنزی که دوس داشتم بخرم و بزارم روش؟
    نه دیگه هر لنزی ، لنز هایی که به دوربین شما میخوره مثلا Canon EF/EF-S mount مال دوربین های غیر فول فریم کنن هست ، اگر دوربین کنن یا نیکون انتخاب کنید طیف بسیار زیادی لنز رو میتونید استفاده کنید که توی ایران هم زیاد هستند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

در هر دو برند کنون و نیکون اگه بدنه FX بخرید فقط و فقط باید لنز FX براش بخرین اما اگه بدنه DX بخرین میتونین از هر دو نوع لنز FX و DX استفاده کنین
    شما الان هر DSLR ای بگیری براش لنزهایی هست که کارت لنگ نمونه اما یه توصیه دوستانه دارم
    اگه قراره عکاسی حیات وحش انجام بدین و پول خرید لنزهای تله فوتو گرون قیمت بالای فوکال 300 رو دارین از برند کنون بدنه بگیرین (نیکون تله ارزان بالای 300 نداره) وگرنه که فکر میکنم اگه دنبال دوربین و لنزهای ارزونتر هستین باید برین سراغ نیکون
    کلا با اینده نگری در مورد لنز بدنه بخرین

13. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

من خودم 550 d کانن رو دوس دارم بگیرم فقط نمیدونم میشه بعدا که وضعم بهتر شد لنزهای خوبی بگیرم که بتونم عکسهای پرتره و آتلیه بگیرم یا نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •