خدايي عجب بازي بود !!!
ما كه نيمه اول اين بازي رو از دست داديم و بخاطر همين 15 تومان هم جريمه شديم :دي
ولي خدايي ارزش داشت . چه ميكنه اين برهاني !
خدايي عجب بازي بود !!!
ما كه نيمه اول اين بازي رو از دست داديم و بخاطر همين 15 تومان هم جريمه شديم :دي
ولي خدايي ارزش داشت . چه ميكنه اين برهاني !
بازیه بعدی بازیه حساسیه.
تازه این تعطیلی هم بینش افتاده.
خداییش بازیکنا داماش رو دست کم گرفته بودن
خط دفاعی هم زیادی بیخیال بود
فکر میکردن داماشی ها کبریت بی خطرن!!!!!!!
ديدار تيمهاي فوتبال استقلال و داماش گيلان در نيمه نخست با حاشيههاي همراه بود.
به گزارش ايسنا، پيش از آغاز بازي اصغر حاجيلو كه پيش از اين با امير قلعهنويي دچار كدورت شده بود به همراه حسين عبدي به سمت نيمكت استقلال رفت و با قلعهنويي روبوسي كرد كه همين موضوع سبب شد تا تماشاگران استقلال، حاجيلو را تشويق كنند.
* 25 هزار تماشاگر از اين بازي ديدن كردند.
*در دقيقه 12 بازي قلعهنويي آن قدر هيجان زده شد كه براي رساندن توپ به بازيكنان استقلال، وارد ميدان مسابقه شد.
* پس از گل دقيقه 14 آلوز در شرايطي كه تعدادي از تماشاگران استقلال در شوك اين گل فرو رفته بودند، گروهي ديگر به شدت تيم استقلال را تشويق كردند.
* نمايشگر ورزشگاه آزادي همچنان خاموش است.
* گل به خودي مهدي نوري در دقيقه 25، ورزشگاه را منفجر كرد.
* علي انصاري عضو هيات مديره باشگاه استقلال تهران براي دقايقي در جايگاه خبرنگاران ورزشگاه آزادي حاضر شد.
* هادي طباطبايي، اميد روانخواه و هاشم ساعدي از جمله كساني بودند كه از جايگاه ويژه بازي را تماشا ميكردند.
عماد هم نیست جدول امتیازات پیشبینی رو بزاره.
منم تبریک میگم. دیگه عادت کردیم بعد هر بازی تبریک بگیم : دی بازی خوبی بود ولی کاش گل نمیخوردیم. هم اینکه پیش بینی من درست از آب در میومد : دی و هم اینکه رکورد طالب لو پا برجا میموند. هر چند طالب لو روی گل ها مخصوصا گل اول اصلا تقصیری نداشت.
نشون دهنده شخصیت قلعه نوییه... در حالیکه تماشاگرای پرسپولیس برعکس همین شعارو میدادن. تازه اونم تقلید ناقص از شعار استقلالی ها بود.*امير قلعهنويي سرمربي استقلال از تماشاگران اين تيم خواست تا عليه افشين پيرواني سرمربي تيم پرسپوليس شعار ندهند.
انتهاي پيام/
تبریک
نیمه ی اول فوق العاده بودیم.
خیلی فاز داد دو تا از مدافعانمون روی خط دروازه داماش خیمه زده بودند
من یادم رفت پیش بینی کنم
![]()
امروز همه چیر خوب بود.
سیاوش را نداشتیم مگر نه چندتا دیگه بهشون می زدیم.
پیشکسوت به این میگن نه به اون حجازی نامرد که صبح خودش را برای ضربه زدن به استقلال سرویس کرد!
هیچکس بازی را دقیق پیشبینی نکرده و در نتیجه کسی 3 امتیاز نمی گیره!
احساس میکنم چندتا پیشبینی را جا انداختم یک نگاه به لیست پیشبینی ها بکنید ممکنه پیشبینیتون را جا انداخته باشم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Alireza Taji; 12-12-2008 at 17:40.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)