خب اگه پاندورا مونده، میشه درش آورد از این حالت؟
خب اگه پاندورا مونده، میشه درش آورد از این حالت؟
اگر سخت افزاری این کار رو کرده باشید شاید نشه .
[QUOTE=sonixax;6145255]اگر سخت افزاری این کار رو کرده باشید شاید نشه .[/QUO
راهی هست بشه فهمید سخت افزاری پاندورا شده یا نه؟ یعد من یه آموزش تویه صفحه اول چگونگی کپی خر کردن پی اس پی دیدم برای تبدیل باتری به معولی. میشه از اون استفاده کرد؟
[QUOTE=kaveh dadkhah;6145262]اگه سخت افزاری پاندورا شده باشه که باطری باز شده و یک تیکه سیم و بعضی وقت ها یک کلید هم به باطری اضافه میکنند.
برای نرم افزاری هم وقتی باطری را میگذاری داخل دستگاه چراغ پاور خودکار روشن میشه.(این نشون میده که باطری پاندورا هست)
شما اصلا تا حالا باطری دستگاه را پاندورا کرده اید؟
البته بعید میدونم ربطی به پاندورا کردن باطری داشته باشه.
[QUOTE=choory;6146342]من خودم نه. حدود 4 سال پیش دادم دستگاه رو کپی خور کردن و نمیدونم پاندورا درست کردن یا نه.
من این مشکل رو هیچ وقت قبلا نداشتم. موقعی که god of war ghost of sparta رو دانلود کردم شروع شد به اینجوری شدن.
بعدشا همونطور که گفتین باتری رو گزاشتم توی پی اس پی ولی چراغش روشن نشد پس احتمال میدم اگه پاندورا هست، سخت افزاریه.
[QUOTE=kaveh dadkhah;6147589]برای کپی خور کردن دستگاه نیاز به پاندورا کردن باطری هست .
شما باطری رو که میزنید دستگاه خود به خود روشن میشه یا نه ؟
اگر روشن میشه باطری پاندورا هست .
من یک بار خودم بادم رفت باطری رو از حالت پاندورا در بیارم ، این مشکل برام درست شده بود .
دوستان امکانش هست برای مدل 2000 ال سی دی 3000 رو جایگزین کرد ؟! قیمتش چقدر هست ؟
مشکلی پیش نمیاد ؟
[QUOTE=sonixax;6147592]نه، وقتی میزارم توش روشن نمیشه به صورت خودکار. پس حالا اگه پاندورا نیست، راهی برای درست کردنش هست یا نه؟
ممنون
سلام
دوستان psp2 (ngp) به ایران آمده اگه آمده قیمتش چقدره آیا خروجی برای اتصال به تلویزیون داره به خصوص خروجی hdmi و چند درصد بازی های ps3 براش ارائه شده یا میشه.
Last edited by nokia n8; 05-06-2011 at 13:43.
سلام ، 1 روزو 13 ساعت ديگه صبر كنيد ... PlayStation® E3 2011Press Conference هست و Full Reveal Of NGP
اونجا احتمالا جواب سوالاتونو ميدن و اينكه كي مياد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)