تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1362 از 1849 اولاول ... 362862126213121352135813591360136113621363136413651366137214121462 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,611 به 13,620 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اره دو ساعت برا منم امروز قطع بود
    تازه الان وصل شد
    داداش چ کردی ؟
    کجا میخوای بری ؟
    صبانت؟
    *حیف صبانت اینجا سرویس نمیده

2. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

داداش چ کردی ؟
    کجا میخوای بری ؟
    صبانت؟
    *حیف صبانت اینجا سرویس نمیده
    اره دو روز تهش مونده فردا درخواست تخلیه میدم
    اره میرم صبانت

4. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

دوستان این های وب پدر من رو درآورد. دقیقا مشکل از همون روزری شروع شد که تعرفه های جدید و بسته های جدید رو به فروش رسوند. به قول خودش ارزون کردن اینترنت که همش دروغ محضه

در حقیقت کارش جز کلاه برداری چیزی نیست . قبلا من 15 گیگ رو می خریدم 9 هزار تومن که با احتساب مالیات میشد 9810 تومن. الان 50 گیگ میخرم 30 هزار تومن که با احتساب مالیات میشه 32270 تومن یعنی یک ریال ارزون تر نشده بلکه گرون تر هم شده با احتساب مالیات.. قیمت هر گیگ قبلا 600 تومن بود که الان هم همون 600 تومن هست .خر همون خره ولی پالونش عوض شده/ فقط گرون تر کردنش . خخخخ

خلاصه این که دزدی شاخ و برگ نداره

از این ها بگذریم برسیم اصل مطلب .

دقیقا از همون روزی که این بحث به قول خودشون ارزون کردن اینترنت اومد و از صبح همون روزی که های وب تعرفه های جدید رو آورد . کلا منطقه ما چنان داغون شد اینترنت که اون سرش نا پیدا. روزی حداقل 5 ساعت ( منظورم از ساعت 7 صبح تا 11 شب هست) فیکس اختلال داره و یا کلا قطع میشه و چراغ اینترنت قرمز میشه یا مثل همین الانی که دارم این پیام رو می نویسم سرعت اینترنت به ... میره . اینترنت یک ساله 8 مگ های وب دارم . روز اولی که این تعرفه جدید شروع به کار کرد فیکس تا یک مگ و 300 کیلوبایت هم سرعت دانلود داشتم ولی الان رو 100 کیلو بایت هست سرعتم .

جالبه تا می خوام به 1565 هم زنگ بزنم اون طرف پشت گوشی همش میگه منطقه شما اختلال شدید داره سیستم خابراتیشون هر بار که زنگ می زنم همین رو میگه . حالا جالبه موبایل و تلفن ها کلا مثل برق کار می کنن .

دیگه کارد به استخونم رسیده . یه های وب تو منطقه ما خوب بود که اینم این طوری شد .

6. 2 کاربر از hmz2016 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اره دو روز تهش مونده فردا درخواست تخلیه میدم
    اره میرم صبانت
    بلافاصله بعد از درخواست تخلیه تو سامانه 195 شکایت کنید که های وب میخواد تخلیه رو طول بده و بهتون گفتن 10-15 روز طول میکشه و ... چند ساعت بعد از های وب بهتون زنگ میزنن بگید اگه تو اولین روز کاری درخواستتون رو بفرستن مخابرات رضایت میدید اینجوری دیگه معطل اون روند تماس مجدد های وب و ارائه پیشنهادات جدید و ... نمیشید فورا درخواستتون میره مخابرات

8. 2 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان این های وب پدر من رو درآورد. دقیقا مشکل از همون روزری شروع شد که تعرفه های جدید و بسته های جدید رو به فروش رسوند. به قول خودش ارزون کردن اینترنت که همش دروغ محضه

در حقیقت کارش جز کلاه برداری چیزی نیست . قبلا من 15 گیگ رو می خریدم 9 هزار تومن که با احتساب مالیات میشد 9810 تومن. الان 50 گیگ میخرم 30 هزار تومن که با احتساب مالیات میشه 32270 تومن یعنی یک ریال ارزون تر نشده بلکه گرون تر هم شده با احتساب مالیات.. قیمت هر گیگ قبلا 600 تومن بود که الان هم همون 600 تومن هست .خر همون خره ولی پالونش عوض شده/ فقط گرون تر کردنش . خخخخ

خلاصه این که دزدی شاخ و برگ نداره

از این ها بگذریم برسیم اصل مطلب .

دقیقا از همون روزی که این بحث به قول خودشون ارزون کردن اینترنت اومد و از صبح همون روزی که های وب تعرفه های جدید رو آورد . کلا منطقه ما چنان داغون شد اینترنت که اون سرش نا پیدا. روزی حداقل 5 ساعت ( منظورم از ساعت 7 صبح تا 11 شب هست) فیکس اختلال داره و یا کلا قطع میشه و چراغ اینترنت قرمز میشه یا مثل همین الانی که دارم این پیام رو می نویسم سرعت اینترنت به ... میره . اینترنت یک ساله 8 مگ های وب دارم . روز اولی که این تعرفه جدید شروع به کار کرد فیکس تا یک مگ و 300 کیلوبایت هم سرعت دانلود داشتم ولی الان رو 100 کیلو بایت هست سرعتم .

جالبه تا می خوام به 1565 هم زنگ بزنم اون طرف پشت گوشی همش میگه منطقه شما اختلال شدید داره سیستم خابراتیشون هر بار که زنگ می زنم همین رو میگه . حالا جالبه موبایل و تلفن ها کلا مثل برق کار می کنن .

دیگه کارد به استخونم رسیده . یه های وب تو منطقه ما خوب بود که اینم این طوری شد .
    برید درخواست تخلیه بدید
    الانم اگه درست بشه یکی دو ماه دیگه همین آش و همین کاسه است
    های وب کلا همینه
    من بهمن ماه اومدم های وب تو این 6 ماهی که های وب بودم از 20 بهمن تا 8 اسفند و از 7 فروردین تا 17 فروردین و از 18 خرداد تا 8 تیر و از 28 تیر تا الان این روند قطع و وصلی و پایین اومدن سرعت و ... وجود داشته (تقریبا تو هر ماه 10-15 روز) البته این سری شدیدتر و فراگیرتر از دفعات قبلی بوده
    با اینکه 20-30 روز از سرویسم (3 ماهه) مونده بود با تموم شدن حجمم رفتم درخواست تخلیه دادم

10. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

برید درخواست تخلیه بدید
    های وب کلا همینه
    من بهمن ماه اومدم های وب تو این 6 ماهی که های وب بودم از 20 بهمن تا 8 اسفند و از 7 فروردین تا 17 فروردین و از 18 خرداد تا 8 تیر و از 28 تیر تا الان این روند قطع و وصلی و پایین اومدن سرعت و ... وجود داشته (تقریبا تو هر ماه 10-15 روز) البته این سری شدیدتر و فراگیرتر از دفعات قبلی بوده
    با اینکه 20-30 روز از سرویسم (3 ماهه) مونده بود با تموم شدن حجمم رفتم درخواست تخلیه دادم

آره به خدا . کلا تو این دو ماه تا بستون اختلالات و قطعی هاش بی سابقه بوده . دو سال و نیم هست دارم های وب استفاده می کنم . بعضی وقتا خیلی خوبه بعضی وقتا هم آدمو پیر می کنه از دست اینترنتش . الان هم که کلافه شدم.

بدبختی تو منطقه ما ( استان بوشهر ) بهترینش همین های وب بود که اینم این طوری شد . هم آیدین سیستم هم پیشگامان جنوب داشتم هر کدوم دو سه سال استفاده می کردم . پیشگامان چنوب گه نمایندگی پیشگامان کویر هست اون اوایلش خوب بود ولی چون اون وقتی که من استفاده می کردم تعرفه حجمیش خیلی گرون در میومد دیگه از خیرش گذشتم و رفتم های وب . دو سه ساله های وب استفاده می کنم که اینم این طوری شد

کلا این شرکتا همین طورین. تا معروف نشدن هی مشترک جمع می کنن واسه خودشون . اولا سرعتشون عالیه ولی چند وقت گذشت مشترکاشون زیاد شد دیگه چون ظرفیت خطهاشون پر میشه و مصرف کننده هم که بیش تر دانلود می کنه میان از سرعت مشترکاشون کم می کنن یا خود سیستمشون دچار اختلال میشه .

به دلم افتاده دوبار برگردم پیشگامان !!!

12. 2 کاربر از hmz2016 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

برید درخواست تخلیه بدید
    های وب کلا همینه
    برا ثبت نام پارس دقیقا چ مدارکی میخواد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوستان عزیز کسایی که نت وصله ولی پیج باز نمیشه ی dns دستی ست کنن انشاالله مشکلشون حل میشه این مشکل خیلی وقته رو کار اوردن بیشرفا
    بنده خیلی وقته DNS ام زیر ساخته. مشکلشون خیلی عمیق تر از این حرفاست.

بله منم زنگ میزنم میگه مرکز شما اختلال شدید داره! صبح یه پینگ ۵۰۰ تایی از گوگل گرفتم. ۳۴۷ تاش لاست بود!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

15. 2 کاربر از Aria.A97 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

برا ثبت نام پارس دقیقا چ مدارکی میخواد؟
    فقط یه کپی از کارت ملی
    هزینه هم کلا 75 تومن میشه (65 گیگ حجم یه ساله)

17. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

بنده خیلی وقته DNS ام زیر ساخته. مشکلشون خیلی عمیق تر از این حرفاست.

بله منم زنگ میزنم میگه مرکز شما اختلال شدید داره! صبح یه پینگ ۵۰۰ تایی از گوگل گرفتم. ۳۴۷ تاش لاست بود!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    خوبه من لاست ندارم ( صفر هست )ولی پینگ عدد شگفت انگیز 203 هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •