تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1362 از 1805 اولاول ... 362862126213121352135813591360136113621363136413651366137214121462 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,611 به 13,620 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه abbas2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

الان تو سایت زده 12

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

از روی ساعت رسمی دان کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مثله اینکه امشب خیلی خلوته سرعت بالاست !‌

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    من امروز خطم وصل شده چراغ adsl روشن و سبز ولی چراغ internet هر چند دقیقه یکبار قرمز میشه و اینترنتم قطع میشه و تا مودم رو روشن و خاموش نکنم اینترنت وصل نمیشه, میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست ؟ به تنظیمات مودم ارتباطی داره ؟ قبلا" 6 سال صبانت داشتم تا حالا اینجوری نشده بود !

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام
    من امروز خطم وصل شده چراغ adsl روشن و سبز ولی چراغ internet هر چند دقیقه یکبار قرمز میشه و اینترنتم قطع میشه و تا مودم رو روشن و خاموش نکنم اینترنت وصل نمیشه, میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست ؟ به تنظیمات مودم ارتباطی داره ؟ قبلا" 6 سال صبانت داشتم تا حالا اینجوری نشده بود !
    یه عکس از وضعیت خطت بزار(از صفحه status) مودم

6. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یه عکس از وضعیت خطت بزار(از صفحه status) مودم
    این status :

اینم تنظیمات مودم :

تنظیمات مشکلی نداره ؟

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

این status :

تنظیمات مشکلی نداره ؟
    داداشم وحشتناک نویز داری

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان سلام.از عزیزان مشهدی که اینترنت adsl دارند و در محدوده های دانشجوی 2 تا 18 یا فارغ التحصیلان و یا دندانپزشکان و یا شهرک صدف تا صدف 16 و دادگر ساکن هستند عاجزانه خواهشمندم که در صورت امکان مشخصات پهنای باندشون و مقدار نویزشون یا همون snr و از همه مهمتر عدد attenuation اشون رو برای من بگن تا بدونم در این محدوده ها تا حداکثر چه پهنای باندی میشود گرفت.درضمن آیا این محدوده ها فیبرنوری هستند یا از شرکتهای خصوصی هم میشود سرویس گرفت؟اگر کسی در این محدوده ها به غیر از مخابرات از شرکت دیگه ای هم سرویس داره بازم ممنون میشم که اطلاعات مربوط به سرویسشو بده.باور کنید این کمک شما به نقل مکان یک بنده خدایی به اون مناطق بسیار تاثیرگذار خواهد بود.صمیمانه از کمک و راهنماییتان متشکرم.

در ضمن من تا رسیدن به نتیجه این پست رو هر 4 یا 5 صفحه تکرار خواهم کرد از همین ایتدا از تمام دوستان بابت اینکه همش پست تکراری من رو خواهند دید بسیار معذرت میخواهم

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

داداشم وحشتناک نویز داری
    درسته که نویز ایشون بالاست اما ربطی به قطع و وصل شدن چراغ internet نداره.(نویز چراغ لینک رو خاموش میکنه)این چراغ یا مواقعی قطع میشه که خود isp مشکل داره در اون ساعات که باید از پشتیبانیش بپرسی یا همچنین مواقعی که یکسری تنظیمات داخلی چه در مودم و چه در ویندوز مشکل داشته باشه.پیشنهاد میکنم که از Control Panel>network and sharing center>change adapter settingروی گزینه local area connection کلیک راست کنید و گزینه properties رو انتخاب کنید و گزینه internet protocol version 4 را انتخاب کنید و بعد گزینه properties پایینش را بزنید و در صفحه باز شده تیک گزینه use the following ip address را بزنید و مقادیر آی پی و جت وی و دی ان اس و...در این صفحه را به صورت دستی وارد کنید و در پایان گزینه ok همه صفحات باز شده را بزنید.برای وارد کردن این مقادیر میتوانیذ از پشتیبانی isp مربوطه این مقادیر را سوال کنید یا حتی خیلی دوستان این مقادیر را میدانند و میتوانند در همین تاپیک به شما بگویند.یکبار که چراغ internet مودمتان خاموش شد این راه را امتحان کنید ضرری ندارد.

11. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

من احساس میکنم بیشتر از حجمی که استفاده میکنم ازم کم میشه
    وب گردی و اینچیزا خیلی زیاد حساب میشه
    4 تا صفحه باز میکنی یهو 150 مگ میره
    چجوری باید پیگیری کنم ؟
    سلام راه حل هایی که پیشنهاد میدم حتمااااااااا استفاده کنین
    الف: این دو تا نرم افزار و رو نصب کن
    1- networks 5.3.2
    2-net limiter
    این دو تا بهترین هستید مخصوصا دومی که دقه ای نشون میده چه برنامه ای چه قدر مصرف دانلود و اپلود داشته
    نرم افزار های دیگه مثل DU metere o BU eter اینام هست اما باشون حال نکردم برنامه هاش یه جوریه

ب) وقتی متوجه شدی کدوم برنامه هست پیگیری راحت تره بعضی برنامه ها باید سرویس اپدیت شون رو باید مجزا ببندی اعمال تنظیمات ازداخل برنامه کافی نیست
    ج) اگه حجم و چک کردی و مطابق نبود جدول ریزکارکرد توی سامانه رو بررسی کنو قسمت پورت DSLA< o BRAS و ببین تغییری داره یا نه
    اگه تغییری باشه نشونه مشکوکی هست
    د) مرحله اخردر فاصله ده دقه یبعد یک شب و ده دقه قبل 7 صبح دانلود کن شما نزدیک یک و هفت صبح حجم وحشتناک کم میشه

اگه بازم نشد اطلاع رسانی کن تا راه حل دیگه ای پیدا کنیم

13. 2 کاربر از sky1sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •