تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1362 از 4105 اولاول ... 36286212621312135213581359136013611362136313641365136613721412146218622362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,611 به 13,620 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

یعنی لیسانس به پایین دیگه ادم نیستن ؟؟
    دوست عزیز شما لیسانس هستی فوق لیسانس هستی دکترا هستی برای خودت هستی گلی به سر کسی نزدی
    جایه تاسف داره که همیشه باید تو این کشور تبعیض و تفاوت بین افراد باشه
    ببینید دوست من بحث تبعیض باشه همه مخالفن
    اما شرایط ما هم باید در نظر گرفته بشه

مثلا خود من یا خیلی از دوستام زمان دبیرستان وقت زیادی برای ورزش میزاشتیم و واقعا بدن آماده ای داشتیم...
    اما از وقتی که به دانشگاه رفتیم، اصلا شرایط زندگی تغییر کرد و هر طوری هم وقت میزاشتیم، مثل قبل وقت و شرایط ورزش نداشتیم(سنگینی درسها و شغل جانبی و ...)
    سنمون هم رفته بالا و به 24 تا حتی 28 سال هم رسیدیم

الان تو پادگان کاملا مشخصه که دیپلم ها آمادگی بدنی بهتری دارن و خیلی از مشغله های ذهنی مارو ندارن!!!

از طرفی ما این چند سالی که تو دانشگاه بودیم، بالاخره عمرمون رو گذاشتیم که یک قسمت علم رو یاد بگیریم تا ازش برای بهتر شدن زندگی خودمون و دیگران استفاده کنیم
    حالا باید بیایم 2 سال کاملا منفک از هر چی که خوندیم بشیم!!!
    الان این یعنی هر چی خوندیم پرررررررر

اگر این 2 سال ازمون تخصص خودمون رو بخوان، و واقعا هم سخت بگیرن، هیچ آدم عاقلی دنبال 1-2 ماه کسری نیست

2. 4 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به نظر من کاملن عادلانست. کسی که عمرش رو به بطالت توو کوچه و خیابون گذرونده نمیتونه برابر باشه با یه آدمی که وقتشو برا علم گذاشته و جامعه در آینده ازش سود خواهد برد. این یک امتیاز نیست بلکه یک ارتباط دو طرفه هستش، جامعه از فرد سود میبره و به موازاتش جامعه به اون سود میرسونه. البته افرادی که تا پیش دانشگاهی خوندن رو به نظرم اشتباه هستش با دیپلم و زیر دیپلم یکی میگیرن.
    در نهایت اینکه این امتیاز ها نا عادلانه نیست بلکه اجباری بودن خدمت سربازی نا عادلانه هستش.
    ببین داداش .... من وشما درحدی نیستیم که بگیم کی عمرش رو به بطالت هدر داده بهتر یه سری به محیط دانشگاه ها بزنی تا از فضای تولید علم ودانش اگاه بشی
    من خودم 19 سالگی رفتم خدمت یعنی بعد از دیپلم گرفتن سریع رفتم و الان هم دارم درسم رو میخونم و دانشگاه هستم
    شاید یکی یخواد بعد از خدمت بره دانشگاه به هیچ احدی ربط نداره
    حالا مگه اون دانشجو چه خدمتی به این مملکت کرده در راه علم و دانش ؟؟ جامعه کی میخواد سود ببره ؟؟ شما درس خوندی برای خودت خوندی
    اره نه این که مدرک خیلی به سواد ربط داره !! به هرکس باید به اندازه شعور و سوادش احترام گذاشت نه مدرکش چون مدرک چیزی نیست که سواد بیاره
    حالا به لطف خدا که خدمت برابر شده و هیچ تفاوتی نیست بین کسی که دیپلم هست با لیسانس
    Last edited by SNOW PATROL; 29-01-2013 at 14:45.

4. 9 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ببینید دوست من بحث تبعیض باشه همه مخالفن
    اما شرایط ما هم باید در نظر گرفته بشه

مثلا خود من یا خیلی از دوستام زمان دبیرستان وقت زیادی برای ورزش میزاشتیم و واقعا بدن آماده ای داشتیم...
    اما از وقتی که به دانشگاه رفتیم، اصلا شرایط زندگی تغییر کرد و هر طوری هم وقت میزاشتیم، مثل قبل وقت و شرایط ورزش نداشتیم(سنگینی درسها و شغل جانبی و ...)
    سنمون هم رفته بالا و به 24 تا حتی 28 سال هم رسیدیم

الان تو پادگان کاملا مشخصه که دیپلم ها آمادگی بدنی بهتری دارن و خیلی از مشغله های ذهنی مارو ندارن!!!

از طرفی ما این چند سالی که تو دانشگاه بودیم، بالاخره عمرمون رو گذاشتیم که یک قسمت علم رو یاد بگیریم تا ازش برای بهتر شدن زندگی خودمون و دیگران استفاده کنیم
    حالا باید بیایم 2 سال کاملا منفک از هر چی که خوندیم بشیم!!!
    الان این یعنی هر چی خوندیم پرررررررر

اگر این 2 سال ازمون تخصص خودمون رو بخوان، و واقعا هم سخت بگیرن، هیچ آدم عاقلی دنبال 1-2 ماه کسری نیست
    ببین داداش فرزاد بحث این نیست که بین لیسانس و دیپلم فرق باشه یا نباشه این که صد در صد هست و حتما باید تفاوت باشه شما به یک دیپلمه بگی برو جارو بزن اصلا براش مهم نیست
    چون یه بچه 19 ساله خیلی براش تفوت نداره که چیکار کنه اما کسی که دیگه 25 -6 سالش هست خیلی خرد میشه وقتی یه گروهبان که شاید چند سال از خودش کوچیکتره بیاد بهش دستور بده
    تو یگان ما هیچ تفاوتی نبود اما من خودم همیشه احترامشون رو نگه میداشتم حالا جدا از مدرک تحصیلی بلاخره از من بزرگتر بودند
    اما این کی بیایم فقط ارزو کنیم که برای لیسانس ها خدمت کمتر بشه زیاد جالب نیست
    انگار که مثلا خودمون رو بالا تر بدونیم
    حالا ما که داریم ارزو و دعا میکنیم چه اشکالی داره بگیم خدمت برای همه کمتر بشه به جایه این که بگیم برای لیسانس به بالا ؟؟
    Last edited by SNOW PATROL; 29-01-2013 at 15:24.

6. 7 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

به نظر من کاملن عادلانست. کسی که عمرش رو به بطالت توو کوچه و خیابون گذرونده نمیتونه برابر باشه با یه آدمی که وقتشو برا علم گذاشته و جامعه در آینده ازش سود خواهد برد. این یک امتیاز نیست بلکه یک ارتباط دو طرفه هستش، جامعه از فرد سود میبره و به موازاتش جامعه به اون سود میرسونه. البته افرادی که تا پیش دانشگاهی خوندن رو به نظرم اشتباه هستش با دیپلم و زیر دیپلم یکی میگیرن.
    در نهایت اینکه این امتیاز ها نا عادلانه نیست بلکه اجباری بودن خدمت سربازی نا عادلانه هستش.
    ببین داداشی من شما نمیتونیم بگیم کی وقتشو به بطالت گذرونده...دانشگاهی که الان بدون کنکور داره دانشجو میگیره دانشگاه نیست که نمره هم شما برو ۱ جلسه استادو کلاس خصوصی بگیر نمرت ردیف میشه ...اون وقت اونی که سر کار بوده پول درس خوندن نداشته شرایطشو نداشته وقتشو نداشته نباید سرش بی کلاهبمونه که....آره افرادی هستن که نخبه هستن که اونا وضیعیتشون فرق داره....

این فرق گذاشتن میشه مثل همون حذف کنکور که میخواست بشه شرط معدل که خودشون رفتن حساب کتاب کردن دیدن خیلی ناعادلانس

8. 9 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

مشکل ما اینه که الان به اشخاص نسبت به تخصصشون نسبت به رشته آدم اهمیتی نمیدن...اگر نه الان یه خلبان نباید توی بیابون پست بده یه برنامه نویس دارای مدرک سیسکو مایکرو سافت نباید وایسه سر چارراه

10. 6 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببین داداش ....... من وشما درحدی نیستیم که بگیم کی عمرش رو به بطالت هدر داده بهتر یه سری به محیط دانشگاه ها بزنی تا از فضای تولید علم ودانش اگاه بشی
    من خودم 19 سالگی رفتم خدمت یعنی بعد از دیپلم گرفتن سریع رفتم و الان هم دارم درسم رو میخونم و دانشگاه هستم
    شاید یکی یخواد بعد از خدمت بره دانشگاه به هیچ احدی ربط نداره
    حالا مگه اون دانشجو چه خدمتی به این مملکت کرده در راه علم و دانش ؟؟ جامعه کی میخواد سود ببره ؟؟ شما درس خوندی برای خودت خوندی
    اره نه این که مدرک خیلی به سواد ربط داره !! به هرکس باید به اندازه شعور و سوادش احترام گذاشت نه مدرکش چون مدرک چیزی نیست که سواد بیاره
    حالا به لطف خدا که خدمت برابر شده و هیچ تفاوتی نیست بین کسی که دیپلم هست با لیسانس
    تو نظام هم بخوایم ببینیم دوره آموزشی تفاوتی بین یه بی سواد یا دکتر نیست ! همه یک کار یکسان رو انجام میدن !
    اما تو قانون تنها چیزی که میتونه تفاوت بزاره بین افراد سطح سواد هست ، واقعا هم معیار دیگه ای رو نمیشه محور قرار داد
    بالاخره یکی باید کار اداری انجام بده یکی هم کار خدماتی
    بحث خدمت به جامعه درست نیست ، خیلی تحصیل کرده داریم که نه تنها سودی به جامعه نمیرسونن ضرر هم میزنن اونم چه ضرری ! نمونه اش آقای دکتر خودمون
    اما بالاخره نظام و نظامی جماعت نمیشه یکدست و یک سطح باشن ، باید فرقی بینشون باشه ، باید یکی رتبه و جایگاهش بالاتر از یکی دیگه باشه تا سلسله مراتب حفظ بشه ! بازار که نیست بگیم بر اساس سابقه و شناس بودن فرق قائل بشیم ، تو نظام این مورد ختم میشه به سطح سواد فرد ، حالا میخواد مدرکش جعلی باشه یا اصل از برترین دانشگاه دنیا !
    درستش هم همینه

اما مخالفم با اینکه کسی بخواد تو سربازی با مدرک و درجه اش تو سر یکی که پایینتر از خودشه بزنه
    اون درجه ای که بر اساس مدرک بهتون تو نظام میدن برای احترام به شخص شماس نه بی احترامی به یه سرباز که فرصت تحصیل رو مثل شما نداشته

اتفاقا منم با یکسان شدن مدت خدمت برای همه موافقم ، درست بود ، حالا بحث زیاد و کم شدنش نه یکسان شدنش
    فرق باید تو نحوه کار و انجام خدمت باشه نه مدت خدمت
    هر کسی باید تو تخصص اش کار کنه

12. 9 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اون درجه ای که بر اساس مدرک بهتون تو نظام میدن برای احترام به شخص شماس نه بی احترامی به یه سرباز که فرصت تحصیل رو مثل شما نداشته
    بنده خدا تو نیرو انتظامی کی به درجه اهمیت میده؟؟

الان افسرا رو دارن میفرستن سر چهاراه ، گروهبان به پایین رو میذارن کارای داری . ساعت 2 هم میرن.

اون سربازی که درس نخونده ، حد اقل فرصت بیشتری برای پیدا کردن کار داره.

من با فوق لیسانس اومدم سربازی ، دو سال دیگه که سربازیم تموم بشه29- 30 سالمه ، با این سن تو کدوم خراب شده ای کار میدن بهم؟؟

کدوم خونواده ای میاد به یه آدم کچل زن بده.

کدوم دختری میاد زن کسی بشه که موهاش تو سربازی سفید شده و اعصابی نمونده براش؟

اون دانشجو اگه خدمتی نکرده ، حداقل ده میلیون تومن هزینه کرده تو شکم این دولت و دانشگاها به هزارتا امید که بعد سربازی همش به فنا میره.

اگه منم میدونستم وضعیت اینجوره قبل از دانشگاه میرفتم سربازی.

اگه خودت بعد از سربازی رفته بودی دانشگاه این چیزا رو بیشتر میفهمیدی.

خیلی فرق میکنه بین سربازی که سالها درس خونده و میندازنش تو شهرهای مرزی ، با سرباز صفری که می افته تو سپاه و ارتش راحت ترین جا خدمت میکنه.

بدترش اینه که به خاطر همین درجه ای که به خاطر مدرک بهت دادن ، اون پرسنل بیسواد همدرجه خودت یا پایین ترش زورشون بگیره که درجش کمه و ....

چطوره که همه بند های قوانین جدید رو دارن اجرا میکنن ، بغیر از اون بندی که مربوط به افزایش حقوق سربازا بر اساس درجه هست؟؟

14. 9 کاربر از aria98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

الان افسرا رو دارن میفرستن سر چهاراه ، گروهبان به پایین رو میذارن کارای داری . ساعت 2 هم میرن.

من با فوق لیسانس اومدم سربازی ، دو سال دیگه که سربازیم تموم بشه29- 30 سالمه ، با این سن تو کدوم خراب شده ای کار میدن بهم؟؟

اون دانشجو اگه خدمتی نکرده ، حداقل ده میلیون تومن هزینه کرده تو شکم این دولت و دانشگاها به هزارتا امید که بعد سربازی همش به فنا میره.

خیلی فرق میکنه بین سربازی که سالها درس خونده و میندازنش تو شهرهای مرزی ، با سرباز صفری که می افته تو سپاه و ارتش راحت ترین جا خدمت میکنه.

بدترش اینه که به خاطر همین درجه ای که به خاطر مدرک بهت دادن ، اون پرسنل بیسواد همدرجه خودت یا پایین ترش زورشون بگیره که درجش کمه و ....

چطوره که همه بند های قوانین جدید رو دارن اجرا میکنن ، بغیر از اون بندی که مربوط به افزایش حقوق سربازا بر اساس درجه هست؟؟
    دوست گرامی شما خونسرد باش
    به هر حال مشکلات واقعا زیاده من خودم هم ناجا بودم دیدم فوق لیساسش از بس که 4-4 پست داد کمرش کج شد
    اخر هم با 10 ماه خدمت براش زدن معاف دائم یعنی چی ؟ یعنی اینکه 10 ماه خدمت الکی
    تو این که تو ناجا به مدرک دارها ظلم میشه هیچ شکی نیست من حداقل 100 بار تو همین تاپیک گفتم
    بحث ما سر اینه که بیایم بگیم خدمت فقط برای لیسانس به بالا کم بشه جالب نیست و یه جوری تبعیض هست
    اگه سرباز ها هوایه هم رو نداشته باشند و بخوان بین خودشون تفاوت بزارن دیگه از کادری چه انتظاری میره ؟

16. 6 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چیزی که از دید شما مشاهده میشه درسته
    اما برداشت شما در کل غلط هست !
    فرض کنیم سربازها رو بیارن بزارن سر چهار راه ها تا جریمه بنویسن ! اصلا شدنی نیست !! همه چی بهم میریزه ، هر کسی باید سر جای خودش خدمت کنه ، بالاخره یکی باید سر چهار راه وایسته کار هدایت ترافیک رو انجام بده یا نه ؟
    من تو آجودانی یگانم خدمت کردم ، تمام دستور فرار ها و مراجعت از فرارها میومد زیر دست من ، 98% سرباز بودن ، 2% گروهبان ، 0% هم افسرها !! دیدم که میگم
    هر پستی رو که میدن بر اساس ظرفیت طرف بهش میدن ، اینکه سربازها رو بیارن بین مردم برای انجام وظیفه نمیشه داداش من نمیشه !

اما قسمت دوم پست شما کاملا صحیح هست اما ربطی به سربازی و ... نداره
    زمان خدابیامرز ( ... ) سربازی 24 ماه فیکس بود ، نمونه اش پدر من ، پدر تو
    اما همه چیش به راه بود ، پدر من با حقوق سربازی اش کلی پس انداز کرده بود ، هر ماه میومده مرخصی برای مادرش هدیه خوبی می خریده
    وضع کلا الان اینطوریه چون سیب زمینی شدیم و منتظر دلسوزی کسی دیگه هستیم ، اگه میخوای ساکت بشینی پس غر نزن !!

18. 6 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نباید ناشکری کرد. ما به حکمت خدا ایمان داریم

اما منم یه وقتها همین فکر به ذهنم خطور میکنه که شاید اول میرفتم سربازی بعد میرفتم سراغ دانشگاه بهتر بود
    اون زمان که ما برای کنکور و دانشگاه می خوندیم جمعیت شرکت کننده ها یادته؟!
    چقدر ظرفیت دانشگاهها پایین بود....

الان بعضی رشته ها که بدون کنکوره
    انقدر هم ظرفیت دانشگاهها زیاد شده که افراد در دانشگاههای آزاد و غیر انتفاعی و پیام نور اغلب دارن در شهر خودشون قبول میشن
    حتی دولتی هم اون رقابت سابق دیگه درش نیست

فقط همینقدر بگم که طرف منفی میزنه و رشته های تاپ قبول میشه!!!! اگر خودم ندیده بودم باور نمی کردم (بدون سهمیه)

=======
    از من و شما که دیگه گذشت....... باید سعی کنیم از این دوران باقی مونده جوونیمون نهایت استفاده رو بکنیم...... لعنت خدا بر همه عاملان پیدا و پنهان تلف شدن عمر ما

20. 4 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •