2 3 روز نت ریده کاری به آسیاتک نیست مخصوصا امروز پینگ 600 بود الانم که اومده پایین پینگ پره تایم اوت شده
2 3 روز نت ریده کاری به آسیاتک نیست مخصوصا امروز پینگ 600 بود الانم که اومده پایین پینگ پره تایم اوت شده
Last edited by Silence Hunter; 12-08-2014 at 22:11.
میدونم ولی آسیاتک 2 هفته پیش یا 3 هفته پیشم همینجوری بود ping 250 اسیات از نظر سرعت دانلود خبه ولی پینگ ریدههههههههههههه
منم پینگم 112 تا 120 هست ولی ظهر یه لگ نیم ثانیه می افته و بازی ...![]()
R - Riftwalk
WAS MORE LIKE A RIFTSPRINT12 seconds ⇒ 20 seconds
بیچاره Kassadin
اخیش راحت شدم چی بود عوضیو نمیشد گنک کرد![]()
لطفا این پست حذف شود.
Last edited by X-FeaR; 24-08-2014 at 19:19.
دیگه این ریوت گندش رو با این نرف هاش در آورده
While Rengar's Thrill of the Hunt is usually quite fun for him, we've seen he can be a little frustrating to play against - particularly in the early game when he's roaming everywhere, and in the late game when his prey is usually dead as they see the warning indicator. The short-form of this context would be that we want Rengar's ganking power to... Slow Down!
Last edited by GL & HF; 13-08-2014 at 07:25.
Update كردم login شدم اما نميتونم gnar بخرم چرا!?!?
والاه خیلی بد شده الان ..
Rengar فاووریه riot هستش .. همه دارن اینو میگن .. برا همینم زیاد روش میچرخه .. ولی واقعا اینطوری بد شده .. یکی تو سرور ترکیه نوشته بود :
اقا اصلا میگین rengar اومدنی یه فشنگ بزنه هوا بگه والاه من اینجام به خدا من اینجام الان هم ulti زدم ..
نمیفهمم برا خا چرا چیزی نمیاد تو اون 2 یا 3 ثانیه نامری شدنش ..
گفتن هنوز دارن روش کار میکنن و تو این هفته اینا میدن .. هنوز باز نشده ..
- Double IP Weekend از تاریخ 6 شهریور تا ساعت 23:59 شب 9 شهریور، یعنی در این محدوده زمانی هر بازی که انجام بدید 2 برابر IP میگیرید.
فقط اینش خوب بود
فقط اون 3 روز نت او خراب نکنن خوبه
اینارو معنی بکن ببینم چی گفتهدیگه این ریوت گندش رو با این نرف هاش در آورده
While Rengar's Thrill of the Hunt is usually quite fun for him, we've seen he can be a little frustrating to play against - particularly in the early game when he's roaming everywhere, and in the late game when his prey is usually dead as they see the warning indicator. The short-form of this context would be that we want Rengar's ganking power to... Slow Down!![]()
Last edited by Silence Hunter; 13-08-2014 at 07:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)