برای بازی انلاین یا بازی ارجینال رو داشته باشی یا یه سریال نامبر معتبر بخری![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
برای بازی انلاین یا بازی ارجینال رو داشته باشی یا یه سریال نامبر معتبر بخری![]()
رولوشن رو امشب میزارم برای دانلود![]()
نه ندیدمش . چشم اینم میره تو لیست دانلودی هامون برای دیده شدن![]()
من از سایت warez اکانت دارم به نظر من کاملترین ارشیو رو داره حتی بین سایت های جهان به نظر من اما یه مشکلی داره که به نظر من واستون مشکل ایجاد میکنه این سایت نمیزاره شما در حین دانلود بیش تر از 32 تا کانکشن واسه دانلود داشته باشید یعنی اگه کانکشن رو رو 16 ست کنید 2 تا فایل همزمان میتونید دانلود کنید یعنی 32 تا اما ایران فیلم این محدودیت رو نداره و هر چند تا کانکشن بخوای میتونی همزمان دانلود کنی اما اگه ارشیو برات مهمه فقط وارز رو بگیر چون پشیمون نمیشی چون بزرگترین ارسیو رو تو ایران داره حتی از ایران فیلمم کاملتره ارشیوش![]()
اره واقعا وارز ارشیو کاملی داره انصافا هر سریال و فییلمی که بشه فکرش رو کرد داره تو سایتش .
جدا نمیشه از 32 تا بیشتر گرفت ؟ اینجوری باید 5 تا لینک با 6 تا کانکشن گذاشت برای دانلود !! ( اینجوری میشه حداکثر سرعت رو بدست اورد ؟)
واقعا حیفه ارشیو این سایت رو به خاطر سرعت بیخیال شداما از طرفی می خوام تو ساعت شبانه از حداکثر سرعت شبانه ام استفاده کنم ( نمیشه که همه پهنای باند رو حسین استفاده کنه
)
از طرفی ایران فیلم هم ارشیو خوبی داره و مخصوصا فیلم های دوبله شده خوبی دارهو با این تفاسیر سرعت کامل دانلود رو هم میشه باهاش گرفت .
واقعا موندم چه کنم بین این دو تا موندم .![]()
اقا اگر امکانش هست برای یه شب تست کردن اکانتت رو در اختیار من بذاری و فرداش پاسوردت رو عوض کنی تا بتونم تستش کنم .
فقط یه چیزی تو سایت وازر با https میشه 32 تا کانکشن و ftp هم 48 تا کانکشن میده یعنی 5 تا فایل همزمان با حداکثر سرعت میتونی دانلود کنی![]()
سایت وارز رو به علت محدودیت کانکشن از لیست خارج کردم و حالا بین تینی موی و ایران فیلم یکی رو انتخاب می کنم . فکر کنم اخر سر از ایران موی اکانت بگیرم![]()
دوستان سلام
می خواستم در مورد سرویس های آسیاتک، ماکس نت و همارا سیستم یکی رو انتخاب کنم ولی می خواستم اول نظر دوستان رو بدونم
من الان سرویس نامحدود 128 همارا رو دارم هر 3 ماه 40 تومان خرجش می کنم.
قیمت های آسیاتک رو نگاه می کردم 256 رو ماهی 14 تومان می داد که سه ماه می شه 42 تومان، به نظرتون چرا سرویس با سرعت بیشتر رو با قیمت کمتر از همارا می ده؟
ممنون
دوستان لطفا" به اسم تاپیک توج کنن تاپیک خیلی رفته تو حاشیه الاناس که از زنجان سر دربیاریدا!![]()
فکر نکنم کسی اینجا از آسیا تک استفاده کنه واسه همین نمیتونیم نظر بدیم
کلا تو تبریز این شرکتا زیاد مشتری ندارن
چرا از سرویسهای محدود استفاده نمیکنید؟
Last edited by TurkOglu1993; 10-08-2013 at 15:58.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)