خودم خودم رو چشم کردم
پینگ رفت بالا و نامنظم
امیدوارم موقتی باشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خودم خودم رو چشم کردم
پینگ رفت بالا و نامنظم
امیدوارم موقتی باشه
حرف های این آقا تایید میشه من خودم ساعت اندیشه رو دیدم اندیشه یک روز زودتر ساعت رو کشیده بود عقب
کامپیوتر من هم همون تاریخ ساعتش خودبخود 1 ساعت رفت عقب این بخاطر تنظیمات daylight saving ویندوز هست , اندیشه گدای 1 ساعت کارکرد من و شما نیست.
دقیقا حرفتون رو تایید میکنم متاسفانه یه عده فقط بلد جو سازی کنند
من خودم هم مشترک اندیشه هستم و ازش راضی هم هستم جالا من نمیدونم اندیشه گدای یک ساعت من و شما هست یا نه ولی کاربر darkshahab اعلام کردند که اندیشه ساعتش رو یک ساعت کشیده عقب من خودم باور نکردم رفتم کنترل پنلم رو دیدم و دیدم ساعت 1 شب بوده اندیشه ساعتش 12 هستش اگر من خودم نمیدیدم اصلا نمیومدم همچین حرفی نمیزدم ولی در کل گذاشته ها گذشته بیخیال به فکر آینده باش
آقای saeid 22 چرا میای جو سازی میکنی این دوستمون قلبش ضعیفه میاد تاپیک رو میبینه ناراحت میشهآقا شما خونتو کثیف نکن برادر
![]()
Last edited by saeid 22; 22-09-2012 at 13:33.
سلام دوست من.
دارین اشتباه می کنین. اون برنامه ای که دیدین ساعتش یک ساعت اومده بوده عقب crm بوده که این برنامه اصلا نمی تونه دستور بده که چه مقدار حجم در چه ساعتی از سرویس ما کم بشه. اون برنامه ای که حجم ما ها رو محاسبه می کنه اکانتینگشون هست که مبنای ساعت اون تعیین کننده است و اون ساعتش درست بود چون من دیشب سر ساعت شروع کردم و 7 تموم کردم و هیچی کم نشد ازم.
اتفاقا من شب تماس گرفتم و از بخش پشتیبانی فنی شون پرسیدم که الان برنامه ی این ساعت چطوریه، یه بار از ما کم نشه. گفتا اساس محاسبه همون برنامه ی اکانتینگشون هست نه اون ساعت crm که اون بالا زده
سلام با تشکر از توضیحات شما والا من نگفتم که از من حجم کم کرده ولی ساعت تو کنترل پنل اکانتم رو نگاه کردم 12 بود من فقط این رو تایید کردم
درضمن الان اندیشه چند روزه مثل اینکه بهتر شده خدا کنه همینطوری بمونه![]()
خلاصه ما از 1 دانلود کنیم تا 7 یا 12 تا 6 ؟!!!یکی منو توجیه کنه
الان که درسته
ساعت حالت عادی داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)