تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1362 از 2014 اولاول ... 3628621262131213521358135913601361136213631364136513661372141214621862 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,611 به 13,620 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دویل جان دستت درد نکنه
    خیلی خوب بود

پروفشنال leila*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این بازیه تیم منتخب فرداست؟
    چه ساعتیه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

تو یکی از تیتر روزنامه ها خوندم یکی پیدا شده گفته 3 سال 40 میلیارد پرسپولیس رو اجاره میکنم !!!!!
    راسته ؟!
    اجاره !!!!!!!!!!!!!!!!!1
    اینجوریشو دیگه نشنیده بودیم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

این بازیه تیم منتخب فرداست؟
    چه ساعتیه؟
    ساعت 15:00

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

رئيس سازمان ليگ فوتبال در گفتگو با آريا: پرسپوليس و استقلال بايد هرچه سريع‌تر به بخش خصوصي واگذار شوند

خبرگزاري آريا – طبق درخواست afc ما مجبور هستيم كه تا آخر امسال تمام تيم‌ها را در ليگ برتر به بخش خصوصي واگذار كنيم كه البته رياست سازمان تربيت‌بدني نيز در اين خصوص تاكيد داشته‌اند.

عزيز محمدي، رئيس سازمان ليگ فوتبال، در گفتگو با آريا ضمن بيان مطلب فوق تصريح كرد: طبق قوانين تيم‌هاي پرسپوليس و استقلال نيز بايد هرچه سريع‌تر به بخش خصوصي واگذار شوند و ما مجبوريم كه زودتر اين اقدامات را انجام دهيم و باشگاه‌هايي كه خصوصي نشوند بايد از ليگ برتر كناره‌گيري كنند.

وي اظهار داشت: در مورد ورزشگاه‌هاي صبا و سپاهان تاكنون صحبت هاي فراواني صورت گرفته و مسوولين اين باشگاه‌ها بايد هرچه سريع‌تر زمين مسابقه خود را منطبق با استانداردهاي بين‌المللي كنند و در غين اين صورت مجبوريم كه زمين‌هاي تختي و دستگردي را به عنوان ميزبان معرفي كنيم.

محمدي به خبرنگار آريا گفت: كنفدراسيون فوتبال آسيا بشدت در مورد خصوصي‌سازي تيم‌ها پافشاري مي‌كند و در اين خصوص كوچك‌ترين كم‌كاري باعث ضربه خوردن فوتبال مي‌شود براي همين ما نيز بسرعت اين اقدامات را انجام مي‌دهيم.

وي در پايان افزود: اين‌كه تيم‌هاي ليگ برتر ما دچار مشكلات مالي هستند اصلا وضعيت مناسبي نيست و در اين خصوص حتما بايد اقدامات لازم صورت بگيرد تا تيم‌ها قبل از ورود به ليگ وديعه بيشتري را پرداخت كنند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در گفتگو با آريا: از تهران خارج نمي‌شويم

خبرگزاري آريا – پيرواني در گفتگو با آريا، گفت: تيم پرسپوليس با اين پيروزي‌ها از لحاظ روحيه و آمادگي فيزيكي در جايگاه مناسبي قرار دارد و اطمينان دارم در دور برگشت نيز حريفان به مراتب دشوارتر هستند كه براي رسيدن به هدف احتمالا يك مربي ديگر به كادر فني اضافه مي‌شود.

افشين پيرواني، سرمربي پرسپوليس، خاطرنشان كرد: براي انتخاب كمك‌مربي حساسيت بسياري انجام داده‌ام و تصميم دارم بهترين گزينه را معرفي كنيم كه البته تا آينده‌اي نزديك آن را معرفي مي‌كنم تا در دور برگشت در كنار تيم باشد.

وي ادامه داد: تيم پرسپوليس با نحوه بازي‌هاي خود اثبات كرده كه هيچ مشكلي از لحاظ بازيكن ندارد و در زمان تعطيلي ليگ با انجام تمرينات مناسب تلاش مي‌كنيم كه تيم همچنان شاداب و سرحال حفظ شود.

پيرواني به خبرنگار آريا تاكيد كرد: برخلاف شايعات اصلا قصد كنار گذاشتن محسن خليلي را نداريم او در آلمان بخوبي مراحل درمان خود را پشت سر مي‌گذارد و با ما در ارتباط است و البته معمارزاده نيز از همين قانون پيروي مي‌كند چرا كه معتقدم در جام باشگاه‌هاي آسيا مي‌تواند پرسپوليس را ياري كند.

وي اظهار داشت: براي اين‌كه خود را براي دور برگشت ليگ برتر مهيا كنيم تمرينات آماده‌سازي را در تهران انجام مي‌دهيم و هيچ اردويي خارج از شهر برگزار نخواهيم كرد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

به هيچ تيمي رحم نمي‌كنيم

پرسپوليس طي اين فصل از رقابت‌هاي ليگ برتر حاشيه‌هاي فراواني را از سر گذرانده است.
    بازگشت خبرساز افشين قطبي به پرسپوليس شايد اولين اتفاق شوكه‌كننده براي سرخپوشان پايتخت محسوب مي‌شد؛ جايي كه اكثر بازيكنان حضور استيلي را انتظار مي‌كشيدند. در چنين شرايطي اما افشين پيرواني همان وظيفه‌اي را برگزيد كه سال گذشته حميد استيلي به خوبي از عهده آن برآمد و تيم پرمهره‌اي را مهيا كرد. با اين تفاوت كه پيرواني با قطبي اختلاف پيدا نكرد.

او حتي وقتي قطبي از پرسپوليس جدا شد با احترام از سرمربي مستعفي ياد كرد و گفت: «قطبي لايق احترام است و براي پرسپوليس زحمت كشيد.» سرمربي پرسپوليس البته هنوز راهي طولاني تا حرفه‌اي‌شدن دارد با اين حال نتايج سرخپوشان نشان مي‌دهد كه پيرواني تا چه حد جاه‌طلبانه به آينده مي‌انديشد.

پيرواني در گفت‌وگو با همشهري حرف‌هاي تازه‌اي را مطرح كرده است.

آقاي پيرواني پرسپوليس براي تعطيلات نيم‌فصل چه برنامه‌اي دارد؟
    بعد از شركت در جام ولايت تمرينات به طور منظم انجام خواهد شد. مسابقه روز چهارشنبه براي ما حكم يك ديدار فانتزي را ندارد. با همه قدرت در آن شركت مي‌كنيم تا بازيكنان از شرايط بازي فاصله نگيرند.

پرسپوليس همچنان در ليگ غيرقابل پيش‌بيني است. موافقيد؟
    پرسپوليس تيم بزرگي است. از كارشناسان مي‌خواهم كه با تامل بيشتري راجع به پرسپوليس صحبت كنند.

منظورتان انتقادها درباره شكل بازي پرسپوليس مقابل پاس همدان است؟
    نه، ابدا. هر فردي مي‌تواند عقيده‌اش را به راحتي مطرح كند. ما مقابل پاس همدان خوب بوديم.

اما نيمه‌اول كمي ضعيف كار كرديد. قبول داريد؟
    ما منطقي بازي كرديم؛ همين. در ضمن ما با يك تيم جوان و سختكوش بازي كرديم. آنها آماتور نبودند. به نظر من عده‌اي با اين حرف‌ها مي‌خواهند پيروزي‌هاي ما را كمرنگ كنند. ما در نيمه‌اول منطقي بازي كرديم و در نيمه‌دوم هجومي بوديم.

اما قبول داريد كه توقعات از پرسپوليس بالا است؟
    چه توقعي؟ ببينيد، اين منطقي نيست كه از دقيقه يك بازيكنان بي‌محابا حمله كنند. تيم بايد منطقي بازي كند و در دفاع و حمله به خوبي عمل كند.

به نظر مي‌رسد چندان هم مربي آرامي نيستيد.
    جايي كه قرار است از حق پرسپوليس دفاع كنم به هيچ‌وجه كوتاه نمي‌آيم.

از حق خودتان چطور؟
    همواره از حق خودم دفاع كرده‌ام. البته نه با بي‌ادبي و توهين به ديگران. من به خودم احترام مي‌گذارم و به هيچكس هم اجازه نداده‌ام شخصيتم را زير سئوال ببرد. مي‌خواهم به پرسپوليس هم همين نكته را ياد بدهم و به بازيكنان بگويم اجازه ندهيد هيچكس شخصيت پرسپوليس را زير سئوال ببرد.

شايد به خاطر شخصيت آرام شما خيلي‌ها در انتقاد به پرسپوليس مسير تعادل پيشه كنند. آيا اينطور است؟
    فكر نمي‌كنم اينطور باشد. پرسپوليس هميشه حاشيه دارد. من فقط سعي كرده‌ام درست حرف بزنم و در رويارويي با ديگران ادبيات خوبي را به كار ببرم. خودتان بهتر مي‌دانيد آنهايي كه ادبيات درستي ندارند هميشه نزد افكار عمومي محكوم هستند. مربي تيم بايد به تيمش آرامش بدهد. نه اينكه شرايط را با بي‌موقع حرف زدنش بدتر كند.

آقاي پيرواني شما هم مثل افشين قطبي قول قهرماني مي‌دهيد؟
    اصلا با همين هدف سرمربي پرسپوليس شده‌ام. پرسپوليس را به قهرماني ليگ برتر مي‌رسانم. اما در اين راه تنها نيستم. همه تيم بايد كمك كنند.

شما پس از افشين قطبي چه فاكتوري را به پرسپوليس اضافه كرديد؟
    رفاقت‌ها را بيشتر كردم. نه اينكه در دوره مربيگري قطبي رفاقت نبود. نه، منظورم اين است كه ميان بازيكنان فضاي دوستانه‌تري را به وجود آوردم. حالا فقط حاشيه مي‌تواند آفت پرسپوليس شود و من اين اجازه را نمي‌دهم.

اما عده‌اي معتقدند شما نمي‌توانيد تا پايان فصل اين حاشيه‌ها را كنترل كنيد. حتي گفته مي‌شود شما در حد و اندازه هدايت پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا نيستيد. نظرتان چيست؟
    بگذاريد هركسي هرچه دلش مي‌خواهد بگويد. من به خودم قول داده‌ام پرسپوليس را به موفقيت برسانم. اين كار را انجام مي‌دهم. خوشبختانه تيم ما نفرات بزرگي دارد. در ضمن هيات‌مديره‌مان با دقت مسائل و مشكلات تيم را بررسي مي‌كند. اين موضوع ارزشمند است. من به اين تخريب‌ها عادت كرده‌ام.

آيا شما مقابل بازيكنان بزرگ پرسپوليس كمي مصلحت‌انديشي پيشه مي‌كنيد؟
    ابدا اينطور نيست. عده‌اي با مطرح‌كردن اين مسائل مي‌خواهند حاشيه‌ها را وارد تيم كنند اما بهتر است راه ديگري را براي تخريب پرسپوليس دنبال كنند. چون من با همه بازيكنان تيم رابطه‌اي دوستانه و در عين حال حرفه‌اي دارم. من براي از بين بردن ستاره‌هاي تيم نيامده‌ام. برعكس به كمك آنها و مجموع بازيكنان باانگيزه‌اي كه امروز با جان و دل براي پرسپوليس زحمت مي‌كشند قصد دارم اين تيم را به قهرماني برسانم.

در نيم‌فصل دوم پرسپوليس را چطور مي‌بينيد؟
    همانطور كه هواداران انتظار دارند. مطمئن باشيد به هيچ تيمي رحم نمي‌كنيم.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

خلیلی هم که یه ماه دیگه میاد
    ولی مشکل اینه که ما این همه بازیکن داریم معلوم نیس می خوایم چیکارشون کنیم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_SANIANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران_پیروزی

پيش فرض

من با این افشین جدیده بیشتر حال میکنم..!
    90 رو دیدید..؟!!
    دو هفته پیش..؟؟!!
    برنامتون برای نیم فصل چیه..؟!!
    افشین : 3-4 تا برد پشت سر هم بیاریم ملت شاد شن..!!(انگار خرن..!!!!!!!!!!)
    خیلی با حال بود..!
    حمایتش کنن یه چیزی میشه..!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •