همین بازی Patapon 1 یادمه یه 2-3 سال پیش که اومده بود پر فروش ترین بازی PSP بود ، من خودم چند جا رفتم تا تونستم پیداش کنم .
بازی باحالیه اتفاقا ، هرچند منم گیر کردم و از یه جا به بعد نتونستم دعای بارون رو بگیرم و رد کنم![]()
همین بازی Patapon 1 یادمه یه 2-3 سال پیش که اومده بود پر فروش ترین بازی PSP بود ، من خودم چند جا رفتم تا تونستم پیداش کنم .
بازی باحالیه اتفاقا ، هرچند منم گیر کردم و از یه جا به بعد نتونستم دعای بارون رو بگیرم و رد کنم![]()
نه منظورم این نیست که بازی مسخرست،اتفاقا تو تریلری که دیدم خیلی هم جذاب بود....
فقط این قسمتش مسخره هست!!!![]()
به به داداش پیام خودمون.
حیفه پیام جون.حتما وقت شد بشین تمامش کن.بدست آوردن دعای بارون هم ساده هست.
فقط برای اطلاع بگم این بازی تا آخر همین شکل هستا.یعنی شما میزنی pata pata pata pon سپاهت راه میره میزنی pon pon pata pon سپاهت حمله میکنه و .....
یعنی شما تا آخر بازی باید یک سری شعار را با ریتم آهنگ بزنی تا مرحله ها را رد کنی.![]()
خوب ngp همون psp بعدی هست دیگه این ngp مخفف نکست جنریشن پی اس پی هستش.
منظورم این بود که اسم تجاریش psp2 نیست.
در ضمن ngp مخفف Next Generation Portable هست نه Next Generation Psp.
موفق باشید.
Last edited by choory; 28-05-2011 at 14:09.
سلام..
دوستان به نظرتون ارزش داره پی اس اپ 3004 خودمو با GO عوض کنم؟
راستی که سوال دیگه این ngp که باید دیگه سونی از پی اس پی پشتیبانی نمیکنه؟
از دوستان کسی اینجا کشتی کج ال استار بازی کرده؟
من چند تا ویدیو ازش دیدم معرکه بود....
دیگه قرار نیست بازی انجصاری جدید واسه این کنسول بیاد؟
اشتباه میکنی.درسته که گو جمعو جورتره و یه کم خوشگل ولی اگه باهاش بازی کنی پدرانگشتات درمیاد.
قرار گرفتن دکمه های گو به قدری بد جاگذاری شده که بعد از 1 ساعت بازی کردن دستت سر میشه.همون 3004 خودتو نگه داری به نظرم بهتره
بازی هم فکر نکم براش بیاد چون بازیهای شاخ براش اومده و تموم شد.نمیدونم شاید یهو یکی ساخت
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
راستی علی جون اسم اصلی ngp هم مشخص شد.اسمش شده این:psVITA
ویتا هم ایتالیاییه و به معنی زندگی
سلام من یه PSP 1000 دارم کپی خور دائم GEN PROMETHEUS 4. من وقتی که دارم بازی می کنم یا حتی فیلم نگاه می کنم اگه سیم برق (شارجر) بهش وصل نباشه یهو صفحه سیاه میشه ولی هنوز چراغ power سبزه و روشنه. بعد از چند ثانیه هم خاموش میشه که بعد دوباره باید دستگاه رو روشن کنم. این یعنی مشکل از باتری هست یا چیز دیگه؟
ممنون
مشکل از باطریتونه ، فکر کنم توی حالت پاندورا مونده .
سلام
دوستان من می خواهم تم های جدید برای پی اس پیم دانلود کنم لطفا لینک می دهید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)