مهدی جان منظورم اینه
ببین کرکایی که هستش باید با نسخه بازی هماهنگ باشه . کشکی نیستش که : دیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا من موندم چیکار کنم . شاید مشکل ویندوز سون هست ؟
مهدی جان منظورم اینه
ببین کرکایی که هستش باید با نسخه بازی هماهنگ باشه . کشکی نیستش که : دیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا من موندم چیکار کنم . شاید مشکل ویندوز سون هست ؟
حجت جان میدونم منظورت چیه ولی اگه شما شخصا میخوی ورژن بازی رو بدونی باید روی آیکون اصلی بازی راست کلیک و در قسمت details ورژن فایل (.EXE)یا همون بازی رو ببینی...
ضما وقتی شما داری کرک رو عوض میکنییه جورایی داری توی ورژن بازی هم دستکاری میکنی...
خلاصه من نمیگم حتما مشکل از کرکه ولی اگه امتحانش کنی ضرر نداره...
نکنه اون بازی قرن بوق King Of The Road هست!!!
اگه اینجوره ممکنه به این راحیتها روی گرافیکهای کنونی و اونم ویندوز سون 64 بیت اجرا نشه!!
حال شما برای اطمینان روی آیکون بازی راست کلیک و در قسمت compatibility تیک ویندوزها قدیمی رو بزن شاید فایده داشت...
مشکل خودش حل شد ممنون .
سیستم من ایطنوریه . یه روز ولش میکنی فرداش درست میشه![]()
آره بازیش مربوط به زمان هجرت پیامبر هست ولی خوب هنوزم بازی کردنش حال میده.
قبلآ که ویندوز ویستا داشتم راحت این بازی رو اجرا می کردم و روی سیستم دوستم که ویندوز سون(32 بیت) هست به خوبی اجرا میشه ولی روی سیستم خودم همش همین پیام رو میده و اون compatibility هم از پسش بر نیومد.
سلام
من بازی saw را در ویندوز xp sp3 نصب میکنم ولی نمیدونم چرا بازی صدا نداره فقط یک تیکه از دموی اول بازی یک آهنگ کوچیک میزنه بعد قطع میشه در صورتی که در ویندوز سون هیچ مشکلی نداشتم تمام نرم افزارهای مورد نیاز بازی و کارت صدا را نصب کردم به نظر شما مشکل از کجاست
البته ظاهرا توی این اخطار بیشتر به گرافیکت گیر داده تا ویندوز, احتمالا چون ورژن گرافیکت بالاست با این بازی ناسازگاره....
شاید اگه یکی از دریورهای قدیمی گرافیکت رو نصب کنی جواب بده ولی نمیتونم بهت قول بدم که حتما کار کنه!
شما طبق این پست عمل کن ببین درست میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehdy.z; 14-12-2010 at 00:29.
سلام :
من بازی کانتر فارسی را روی کامپیوترم نصب کردم اما بعد از اجرا صفحه اول آن میادو همونجا می مونه و سیستم هنگ می کنه چکار باید بکنم کسی می تونه کمک کنه آیا به خاطر فارسی بودنش تو کامپیوتر دیگه ای نصب کردم نصب شد و به راحتی اجرا میشه
بهتره از خریدن بازی های فارسی خودداری کنی چون به سیستم هاش دست میزنن و کیفیت و تنوع بازی رو میگیرن در اصل زیاد دستکاری میکنن بهتره برای خرید بازی های فارسی اول خوب فکر کنی مثلا یه بازی هست فکری که فارسی بودنش خیلی جذاب میکنه اما یه بازی هست مثل کانتر که فارسی بودنش اصلا حال نمیده بطور مثال میگه آتیش تو گوداله بجای Fire in Hole جالب نیست زیاد![]()
اصلا ربطی نداره به فارسی بودن یا نبودن بازی.بهتره از خریدن بازی های فارسی خودداری کنی چون به سیستم هاش دست میزنن و کیفیت و تنوع بازی رو میگیرن در اصل زیاد دستکاری میکنن بهتره برای خرید بازی های فارسی اول خوب فکر کنی مثلا یه بازی هست فکری که فارسی بودنش خیلی جذاب میکنه اما یه بازی هست مثل کانتر که فارسی بودنش اصلا حال نمیده بطور مثال میگه آتیش تو گوداله بجای Fire in Hole جالب نیست زیاد![]()
مهم اینه کی دوبله کنه بازی رو ربطی به فارسی بودنش نداره. در ضمن خوب اگه به سیستم هاش دست نزنن چجوری فارسیش کنن؟!
سلام
مثل اینکه امروز ما هر بازی نصب می کنیم یه مشکلی داره؟الان فیفا رو نصب کردم به ea sport که می رسه! می پره بیرون و پیغام dont send معروف میاد . مشکل از چیه ؟ کرکش مشکل داره ؟ کمک کنید لطفا!!
.................................................. .................................................. ..............
بازی medal of honor هم که شروع می شه هنوز 30 ثانیه نگذشته می پره بیرون و کلی اخطار می ده !! به نظرتون مشکل از کجاست؟
اول اخطار dont send بعدشم این دو تا رو میده:محتوای مخفی: عکس
.......................................
توی بازی هری پاتر و یادگاران مرگ هم بازی که اجرا می شه روی همون قسمت معرفی تولید کننده بازی و به اصطلاح تیتراژ شروعی متوقف می شه و هیچ اتفاقی نمی افته این بار دیگه بیرونم نمی پره!![]()
اینم از نصب بازیای ما!!![]()
Last edited by hojjatinho; 14-12-2010 at 20:35.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)