تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1362 از 1667 اولاول ... 362862126213121352135813591360136113621363136413651366137214121462 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,611 به 13,620 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

مهدی جان منظورم اینه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببین کرکایی که هستش باید با نسخه بازی هماهنگ باشه . کشکی نیستش که : دی

حالا من موندم چیکار کنم . شاید مشکل ویندوز سون هست ؟

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

مهدی جان منظورم اینه
    کد:
    ببین کرکایی که هستش باید با نسخه بازی هماهنگ باشه . کشکی نیستش که : دی

حالا من موندم چیکار کنم . شاید مشکل ویندوز سون هست ؟
    حجت جان میدونم منظورت چیه ولی اگه شما شخصا میخوی ورژن بازی رو بدونی باید روی آیکون اصلی بازی راست کلیک و در قسمت details ورژن فایل (.EXE)یا همون بازی رو ببینی...
    ضما وقتی شما داری کرک رو عوض میکنییه جورایی داری توی ورژن بازی هم دستکاری میکنی...
    خلاصه من نمیگم حتما مشکل از کرکه ولی اگه امتحانش کنی ضرر نداره...

سلام
    دلیل این ارور چیه وقتی می خوام بازی King Of The Road رو اجرا کنم این ارور رو میده:

این ارور در حالیه که من روی سیستمم بدون هیچ مشکلی call of duty و need for speed جدید رو دارم با نهایت گرافیک بازی می کنم.
    ویندوزم هم سون 64 بیت هست.

نکنه اون بازی قرن بوق King Of The Road هست!!!
    اگه اینجوره ممکنه به این راحیتها روی گرافیکهای کنونی و اونم ویندوز سون 64 بیت اجرا نشه!!
    حال شما برای اطمینان روی آیکون بازی راست کلیک و در قسمت compatibility تیک ویندوزها قدیمی رو بزن شاید فایده داشت...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

مشکل خودش حل شد ممنون .

سیستم من ایطنوریه . یه روز ولش میکنی فرداش درست میشه

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نکنه اون بازی قرن بوق King Of The Road هست!!!
    اگه اینجوره ممکنه به این راحیتها روی گرافیکهای کنونی و اونم ویندوز سون 64 بیت اجرا نشه!!
    حال شما برای اطمینان روی آیکون بازی راست کلیک و در قسمت compatibility تیک ویندوزها قدیمی رو بزن شاید فایده داشت...
    آره بازیش مربوط به زمان هجرت پیامبر هست ولی خوب هنوزم بازی کردنش حال میده.
    قبلآ که ویندوز ویستا داشتم راحت این بازی رو اجرا می کردم و روی سیستم دوستم که ویندوز سون(32 بیت) هست به خوبی اجرا میشه ولی روی سیستم خودم همش همین پیام رو میده و اون compatibility هم از پسش بر نیومد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام
    من بازی saw را در ویندوز xp sp3 نصب میکنم ولی نمیدونم چرا بازی صدا نداره فقط یک تیکه از دموی اول بازی یک آهنگ کوچیک میزنه بعد قطع میشه در صورتی که در ویندوز سون هیچ مشکلی نداشتم تمام نرم افزارهای مورد نیاز بازی و کارت صدا را نصب کردم به نظر شما مشکل از کجاست

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

آره بازیش مربوط به زمان هجرت پیامبر هست ولی خوب هنوزم بازی کردنش حال میده.
    قبلآ که ویندوز ویستا داشتم راحت این بازی رو اجرا می کردم و روی سیستم دوستم که ویندوز سون(32 بیت) هست به خوبی اجرا میشه ولی روی سیستم خودم همش همین پیام رو میده و اون compatibility هم از پسش بر نیومد.
    البته ظاهرا توی این اخطار بیشتر به گرافیکت گیر داده تا ویندوز, احتمالا چون ورژن گرافیکت بالاست با این بازی ناسازگاره....
    شاید اگه یکی از دریورهای قدیمی گرافیکت رو نصب کنی جواب بده ولی نمیتونم بهت قول بدم که حتما کار کنه!
    سلام
    من بازی saw را در ویندوز xp sp3 نصب میکنم ولی نمیدونم چرا بازی صدا نداره فقط یک تیکه از دموی اول بازی یک آهنگ کوچیک میزنه بعد قطع میشه در صورتی که در ویندوز سون هیچ مشکلی نداشتم تمام نرم افزارهای مورد نیاز بازی و کارت صدا را نصب کردم به نظر شما مشکل از کجاست
    شما طبق این پست عمل کن ببین درست میشه:
    کد:
    Last edited by mehdy.z; 14-12-2010 at 00:29.

7. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vahidami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام :
    من بازی کانتر فارسی را روی کامپیوترم نصب کردم اما بعد از اجرا صفحه اول آن میادو همونجا می مونه و سیستم هنگ می کنه چکار باید بکنم کسی می تونه کمک کنه آیا به خاطر فارسی بودنش تو کامپیوتر دیگه ای نصب کردم نصب شد و به راحتی اجرا میشه

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام :
    من بازی کانتر فارسی را روی کامپیوترم نصب کردم اما بعد از اجرا صفحه اول آن میادو همونجا می مونه و سیستم هنگ می کنه چکار باید بکنم کسی می تونه کمک کنه آیا به خاطر فارسی بودنش تو کامپیوتر دیگه ای نصب کردم نصب شد و به راحتی اجرا میشه
    بهتره از خریدن بازی های فارسی خودداری کنی چون به سیستم هاش دست میزنن و کیفیت و تنوع بازی رو میگیرن در اصل زیاد دستکاری میکنن بهتره برای خرید بازی های فارسی اول خوب فکر کنی مثلا یه بازی هست فکری که فارسی بودنش خیلی جذاب میکنه اما یه بازی هست مثل کانتر که فارسی بودنش اصلا حال نمیده بطور مثال میگه آتیش تو گوداله بجای Fire in Hole جالب نیست زیاد

آخر فروم باز Muradin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    محل سکونتم

پيش فرض

بهتره از خریدن بازی های فارسی خودداری کنی چون به سیستم هاش دست میزنن و کیفیت و تنوع بازی رو میگیرن در اصل زیاد دستکاری میکنن بهتره برای خرید بازی های فارسی اول خوب فکر کنی مثلا یه بازی هست فکری که فارسی بودنش خیلی جذاب میکنه اما یه بازی هست مثل کانتر که فارسی بودنش اصلا حال نمیده بطور مثال میگه آتیش تو گوداله بجای Fire in Hole جالب نیست زیاد
    اصلا ربطی نداره به فارسی بودن یا نبودن بازی.
    مهم اینه کی دوبله کنه بازی رو ربطی به فارسی بودنش نداره. در ضمن خوب اگه به سیستم هاش دست نزنن چجوری فارسیش کنن؟!

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

سلام
    مثل اینکه امروز ما هر بازی نصب می کنیم یه مشکلی داره؟ الان فیفا رو نصب کردم به ea sport که می رسه! می پره بیرون و پیغام dont send معروف میاد . مشکل از چیه ؟ کرکش مشکل داره ؟ کمک کنید لطفا!!

.................................................. .................................................. ..............
    بازی medal of honor هم که شروع می شه هنوز 30 ثانیه نگذشته می پره بیرون و کلی اخطار می ده !! به نظرتون مشکل از کجاست؟
    اول اخطار dont send بعدشم این دو تا رو میده:
      محتوای مخفی: عکس 

.......................................
    توی بازی هری پاتر و یادگاران مرگ هم بازی که اجرا می شه روی همون قسمت معرفی تولید کننده بازی و به اصطلاح تیتراژ شروعی متوقف می شه و هیچ اتفاقی نمی افته این بار دیگه بیرونم نمی پره!
    اینم از نصب بازیای ما!!
    Last edited by hojjatinho; 14-12-2010 at 20:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •