سلام خسته نباشی داداش...
معلوم شد یگانتو کجا افتادی داداش؟
سلام خسته نباشی داداش...
معلوم شد یگانتو کجا افتادی داداش؟
داداش 2 روز اخر مشخص میشه
sent from my open source device
چند تا سئوال
1- من چشمام نمرش تا معافیت دو نمره کم داره، بنظرتون راهی هست بشه معافیت گرفت؟
2- من برای مشکل غدد می تونستم معاف از رزم بگیرم ولی بعضیا گفتند زیاد فرقی نداره منم نرفتم دنبالش. اعزامم اول اسفنده. اگه نیروی انتظامی بیفتم بعد از آموزشی تو دوره خدمت معاف از رزم بودن به دردم می خوره؟ (با توجه به اینکه لیسانس هستم و کامپیوترم هم فوله)
3- برای معاف از رزم بودن بعد از اموزشی یا تو آموزشی هم میشه اقدام کرد؟
1.خیر دوست عزیز
2.بستگی به یگان خدمتی داره
3.بله امکانش هست
سلام به همگی دوستان عزیز
40 روز از مدت خدمت سرابزی ما در دوران اموزشی گذشت ... این 40 روز رو با یه دید کلی میشه گفت خیلی سریع گذشت ! کلا انگار همین دیروز بود که برای پذیرش به سمت اون سالن بزرگ رفتیم !
شنبه داریم میریم تلو ! اهان تا یادم نرفته تو این 40 روز تنها سختی که بوده سرمای هوا بوده که اذیت میکنه و اکثر بچه ها تا این اینجا چند بار سرما خوردن و انفلانزا گرفتن که خودم الان دارم دومیش رو پشت سر میذارمخدا تلو رو به خیر بگذرونه میگن خیلی سرده ولی خیلی هم حال میده
تو الین 40 روز فقط یه بار مرخصی دادن اونم 3 روزه ! امیدوار م بعد تلو یه مرخصی 4-5 روزه بدن تا بریم خونه و برگردیم !
راستی مراسم تحلیف دقیقا روز 30 برگزار میشه ؟
امریه ها رو چه روزی میدن ؟ قبل تحلیف یا بعدش ؟
دیگه روز 30 میریم خونه یا احتمال داره 1-2 روز نگه دارن بازم ؟
ولی انصافا سختی خاصی نداشت این 40 روز و تقریبا راضی کننده بوده
راستی شایعاتی به گوش میرسه در مورد 18 ماهه شدن خدمت تو 22 بهمن که میخوتن اعلام کنند ؟ حقیقت داره ایا ؟ کلا تو این 40 روز از همه جا بی خبرماگه خبر خاصی هم هست بگید تا در جریان باشیم
منم شنیدم که تو 22 بهمن احتمالش هست مدت سربازی رو کم کنن.
که مثل همون عفو رهبری میشه و این چیزا.
کاش حد اقل برای لیسانس به بالا یه کسری میدادن.
بیخودی دلتون رو صابون نزنین !
دوران آموزشی سراسر شایعه هست !! فقط از در و دیوار شایعه می باره ! اصلا توجه نکنین
یعنی لیسانس به پایین دیگه ادم نیستن ؟؟
دوست عزیز شما لیسانس هستی فوق لیسانس هستی دکترا هستی برای خودت هستی گلی به سر کسی نزدی
جایه تاسف داره که همیشه باید تو این کشور تبعیض و تفاوت بین افراد باشه
حق با شماست.همه ادمیم. نباید فرق بذارن. ولی ای کاش از لیسانس و به بالا در زمینه ای که تخصص دارند استفاده بشه. وقتی میبینم ب مدرک فوق لیسانس برق،مکانیک و ... سر چهاراه و آبار چی میشن خجالت میکشم ولی در مورد مدت خدمت یکسان با شما موافقم.
به نظر من کاملن عادلانست. کسی که عمرش رو به بطالت توو کوچه و خیابون گذرونده نمیتونه برابر باشه با یه آدمی که وقتشو برا علم گذاشته و جامعه در آینده ازش سود خواهد برد. این یک امتیاز نیست بلکه یک ارتباط دو طرفه هستش، جامعه از فرد سود میبره و به موازاتش جامعه به اون سود میرسونه. البته افرادی که تا پیش دانشگاهی خوندن رو به نظرم اشتباه هستش با دیپلم و زیر دیپلم یکی میگیرن.
در نهایت اینکه این امتیاز ها نا عادلانه نیست بلکه اجباری بودن خدمت سربازی نا عادلانه هستش.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)