والا ما با گوگل هم مشکل داریم چه برسه به رپید و هات![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
والا ما با گوگل هم مشکل داریم چه برسه به رپید و هات![]()
با سلام به عزیزان
دوستان به نظر شما شاتل ترافیک دزدی هم داره ؟ امروز هیچ مورد دانلودی نداشتم و فقط وب گردی کردم مصرف امروز رو واسم زده 60000kb
موفق باشید
كاشكي اينطور بود!!!
نه عزيز فقط مشهد اونم نه آرت بلكه اكو. آرت رو بخوان 2 مگ بدن كه 5 شنبه جمعه ها نابود ميشن.![]()
ببینید دوست گرامی،شما هر کاری انجام بدین در اینترنت،بارگیری و بارگذاری ( دانلود و آپلود ) دارید،چه باز کردن یه صفحه ی خشک و خالی باشه،چه تماشای آنلاین ویدئو،چه بارگیری کردن فیلم...
مجموع این دو تا هم میشه ترافیک مصرفیتون که بابتشپول میدین
حتی وصل شدن شما به اینترنت ( و همینطور و صل موندن ) مستلزم ارسال و دریافت داده-(اطلاعات،بایت ها ) هست
ببینید دوست گرامی،شما هر کاری انجام بدین در اینترنت،بارگیری و بارگذاری ( دانلود و آپلود ) دارید،چه باز کردن یه صفحه ی خشک و خالی باشه،چه تماشای آنلاین ویدئو،چه بارگیری کردن فیلم...
حتی وصل شدن شما به اینترنت ( و همینطور و صل موندن ) مستلزم ارسال و دریافت داده-(اطلاعات،بایت ها ) هست
تایید میشه
تا دو سه روز فبل که اینطور بود
کلا بدون لینک مستقیم،باید بیخیال بارگیری شبانه بشید
یعنی چی, آخه این چه کاریه که شاتل داره انجام میده.نوشته شده توسط pedram_sad مشاهده تاپيک
دوستان شما هم شب ها بعد از 1 با سرور هایی مثل hot file و rapishare و این ها مشکل دارید ؟
اصلا دان نمیشه کرد
برای بالا آوردن سرعت داره این سایتها رو میبنده. این مسخره بازیها چیه؟
اصلا آدم اینترنت میگیره برای همین سایتها.
مثل این میمونه که من 50 هزار تومان پول اینترنت میدم و شاتل اینترنتی بهم بده که فقط بشه باهاش یه سایت رو باز کرد. این دیگه چه مسخره بازیی هست.
چهار بی سواد, نادان, جاهل, اصلا تعریف اینترنت رو هم نمیدونن و نشستن دارن برای ما حتی بدون فشار احتمالی از طرف دولت و فقط برای افزایش سرعت این کار رو میکنن.
تعریف اینترنت:
اینترنت یعنی, گوگل, جیمیل, یاهو میل (به همراه یاهو مسنجر), راپیدشیر, مگاآپلود + چند تا سایت فایل شیرینگ دیگه + سایت خودم(یه وقت اشتب برداشت نکنی منظورم پی سی نبود
)
نایید میشه عزیز
اما الان ساعت 7.52 صبح چهارشنبه
به نظر میرسه یکم بهتر شده
اما قیل ار این جریان تشیع جنازه که کلا شبها داغون هست
Last edited by delsokhte; 23-12-2009 at 07:55.
خونه اي كه ما توشيم . صاحب خطش صاحب قبليشه . من يه كپي شناسنامه دارم ازش فقط . قبلا از صبا همين جوري گرفتم . حالا شاتل مشكلي پيش مياد ؟؟
هم اکنون 41 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 41 مهمان)