دقیقا این مشکل dns شاتل هس، منم دو روزه اومدم شاتل، وقتی وای فای وصل شدم no internet access میاد ولی نت کار میکرد ولی باز این نوتیفیکیشن بود! خیلی عجیب بود واسم ولی همین چند ساعت پیش فیکسش کردم. مربوط به dns هست و عوضش کنین حل میشه ترجیحا 1.1.1.1
دقیقا این مشکل dns شاتل هس، منم دو روزه اومدم شاتل، وقتی وای فای وصل شدم no internet access میاد ولی نت کار میکرد ولی باز این نوتیفیکیشن بود! خیلی عجیب بود واسم ولی همین چند ساعت پیش فیکسش کردم. مربوط به dns هست و عوضش کنین حل میشه ترجیحا 1.1.1.1
دوستانی که میخوان از وضعیت شاتل باخبر بشن اینم پینگ من، فعلا که واقعا راضی ام، آسیاتک همین سرور آلمان بهترین حالت 90 تا 94 میداد. (ولی باز همه چی به مخابرات منطقه تون بستگی داره، شاید جای دیگه یه نفر با پارس آنلاین و مخابرات و آسیاتک این پینگ رو بگیره و با شاتل نتونه)
Last edited by alottadamage; 28-06-2020 at 19:01.
در مورد DNS توصیه میکنم 1.1.1.1 رو با به همراه یک DNS دیگه ست کنید چون بعضی وبسایت های ایرانی با جهار تا یک باز نمیشن
میشه یک تست تک کانکشن هم بگیرید؟ کدوم استان هستید شما؟
ممنون از توصیه تون.
آذربایجان شرقی هستم، تک کانکشنش هیچ فرقی با مولتی نداره و همونه:
![]()
خواهش میکنم
انگار شاتل فقط با من لجه که سرعت تک کانکشنم نصف مولتیم هست :|
تشکر بابت تست
دوستان من برای بازی کردن با پلی استیشن 4 به صورت آنلاین می خواستم اقدام کنم. نمی دونم کسانی که اینترنت شاتل داشتن تجربه ای در این زمینه دارن که آیا اینترنتی شاتل جوابگو هست یا خیر؟
شاتل واقعا نیاز داره این پنلِ داغونش رو درست کنه. این چیه آخه؟!؟! قرن اول میلادی طراحی شده رسما... آسیاتک واقعا بهترین پنل رو داشت.
یکی دیگه از نقاط ضعف شاتل این هست که مثل آسیاتک هر سرعتی که بخوای ست نمیکنن و تنوع سرعت هم ندارن، آسیاتک 8 و 10 و 12 و 14 و 16 مگ داشت، شاتل فقط 9 مگ و 17 مگ... پینگش هم تو گیم خیلی فرق نداره. دبی حتی بالاترم رفته واسم از آسیاتک ولی اروپا یه ذره بهتر شده با شاتل
خوبه، من چند روزه خریدم، پینگ مناسبی داره ولی نت تایپش نمیدونم کدومه، احتمالا 1 یا 2 هست، فک نکنم 3 باشه.
Last edited by alottadamage; 29-06-2020 at 22:37.
پنلش بدک نی پنل صبانت رو ببنید چی میگی داوش؟
پینگ ن فقط شرکت شاتل بقیه شرکت ها تو مراکز متفاوته
برا من پینگم از کل اسیاتکیا کمتره ! رفیقم شیراز با سرویس گیم اسیا تو بازی پینگ سرور اروپا 84 86 89 میگیره برا من 78 83 77
این رو هم بگم تو بازی پینگ جیتر نداره با cmd و .. تایم اوت هم نداره ولی بازم لگ میزنه تا ی خشاب رو هد طرف خالی میکونی افتادی زمین با پینگ میدل ایست 62
پینگم با وایفای از اروپاس
نت تایپ هم بستگی داره 3 و 2 میده شاتل بسته به مراکز دقیقا عین اسیا
شرکتی نداریم 1 بده مگ اینکه پورت فوروارد و ... یا بریج کنید ک کنسول ایپی ولید بگیره!
اگ مودمتون ایپی ولید به عنوان مثال 31.56.258.1 بگیره و مودمتون معمولی وبا dhcp وصل باشه به کنسول نت تایپ ۲ میگیرید ولی اگ بریج کنید یا مودمتون قابلیت پورت فوروارد رو دستکاری کنید نت تایپ ۱ میتونید بگیرید
Last edited by MMDFullHD; 30-06-2020 at 03:59.
صبانت رو ندیدم، ولی من که از آسیاتک اومدم شاتل، پنلش خیلی افت داره و بده، امیدوارم یه پنل جدید بزنن، پینگ اروپای من بهتره نسبت به آسیاتک، ولی پینگ دبی بالاتر رفته که البته مهم نیس سرور اروپا واسم مهمه. منم دور و بر 80-82-84 میگیرم، کلا خوبه، ولی این دو تا مورد پنل و محدودیت سرعت رو درست کنن خیلی عالی میشه.
واسه من که آسیاتک نت تایپ 3 بود تو GTA ONLINE بالا میزد که Strict هستی، شاتلو هنوز تست نکردم
ببخشید من یه کم گیج شدم. می شه به زبان ساده توضیح بدین. ما با دوستامون می خواستیم با پلی استیشن 4 بازی فوتبال رو آنلاین بازی کنیم. آیا به صورت کلی در حالت مناسب می شه با اینترنت ایران بدون مشکل بازی های مثل فوتبال یا بتلفید رو آنلاین بازی کرد؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)