به من گفت 100 درصد بهترش میکنن.
قرار شد با تغییر زاویه فرستنده ها بسمت منزل ما سیگنال بهتر بشه.
اگه هم نشد با نصب دکل جدید مشکلو برطرف میکنن.حتی گفت اگه شما ساختمانتون رو در اختیار شرکت قرار بدی کار جلوتر میفته.
به من گفت 100 درصد بهترش میکنن.
قرار شد با تغییر زاویه فرستنده ها بسمت منزل ما سیگنال بهتر بشه.
اگه هم نشد با نصب دکل جدید مشکلو برطرف میکنن.حتی گفت اگه شما ساختمانتون رو در اختیار شرکت قرار بدی کار جلوتر میفته.
Last edited by and-roid2; 30-05-2015 at 18:59.
مهندس
قراره نسل 3 بشه این شهرهایی که نام بردید؟؟؟
مدل گوشی چی هست؟؟؟؟
E هست H ????
علامت اینترنت رو میگم
یه حالت indoor test هم دارن ویک درایو تست هم دارن.الان لاگ گرفتن بعد انالایز میکنن.براتون. حل میکنن. نگران نباشید.باز اوضاع ایرانسل بهتر از تنهای اول....
طرف کلا بهم امیدواری داد که مشکل قطعا حل میشه.
حتی گفت اون شماره ای که بهت زنگ زده از طرف هواوی بوده و چون اکثر تجهیزات ایرانسل از هواوی هست شرکت هواوی وظیفه داره که مشکلات کاربران رو برطرف کنه.
Last edited by and-roid2; 30-05-2015 at 20:40.
سلام خدمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا جواب بدین:
دوستان لطفا ایمیل رسمی ایرانسل رو بدین همین پیام رو بفرستم واسشون؟؟ چند روز پیش زنگ زدم 700 ولی مشکل رو حل نکردن
لطفا مشکل آنتن دهی منطقه ما رو حل کنید روزی چند مرتبه از 4جی میره رو حالت اچ پلاس و سرعت دانلود هم خیلی کمه لطفا کیفیت آنتن دهی و سرعت دانلود رو ببرید بالا... آدرس: کرج شاهین ویلا.بنیاد.خ 22 بهمن جنوبی.خ بهروز صفایی.پلاک 27 .. طبقه 3 هستیم...
09302639166
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Arsenal2012; 30-05-2015 at 20:24.
گوشی قدیمی هست ولی از 3G پشتیبانی میکنه ، یعنی زیر آنتن علامت 3G دیده میشه .
دوستان من موقعی میخوام با اسکایپ حرف بزنم صدا توی گوشی خودم اکو میشه و برمیگرده مشکل از چیه؟؟؟؟
بابا گوشی شما که حداکثر 48 کیلوبایت می کشه ازش چه توقعی داری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)