منم مشكلي مثل شما دارم
به نظرم بد نيست توي سايت ١٩٥ شكايت ثبت كنيد. شايد اثر كنه.
منم مشكلي مثل شما دارم
به نظرم بد نيست توي سايت ١٩٥ شكايت ثبت كنيد. شايد اثر كنه.
اینترنت مخابرات بیشتر بدرد سایت های ایران میخوره....باسه خارج ایران تعطیلاته....
جالبه الان بااینکه IDM دانلود داره میکنه (از سرور خارجی) تقریبا میل میکه به 0 ولی آپلود 4!
اصن خیلی رو اعصاب رفته
بقیه شرکتام همینن یا مخابرات اینجوریه فقط؟
اینترانته با چاشنی اینترنت
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
وای این اینترنت مخابرات عجب چیز ستم یه
اولا سایتهای خارجی رو با اعمال شاقه باز میکنه
و
دوما میزان مصرف هم آنلاین نشون نمیده. اصلا نمیدونم چقدر مصرف کردم!
بچه ها برنامه ای میشناسید که میزان مصرف رو بر حسب روز و ساعت به ساعت ثبت کنه. یعنی مثلا ببینم بین ساعت 3 تا 4 بعدازظهر چقدر مصرف داشته ام؟
خيلى خوبه Du meter
ممنونم
حتما الان امتحان میکنم این نرم افزار رو
راستی شما هم با سایتهای خارجی مشکل دارید نه یا فقط من مشکل دارم؟
Last edited by armin321; 16-10-2014 at 20:30.
اضافه میکنم bwmeter هم نرم افزار خوبو خوش دستیه!!
والا من ک دیگه کلافه شدم،بصورت عمدی دارن سرورهای خارجیو بلاک میکنن،چون وقتی من دانلود میکنم تقریبا بعد 20 30ثانیه دانلود بصورت کامل متوقف میشه!درحالیکه همون موقع داره از سرور داخل دانلود میکنم یا وبگردی انجام میدم!
من وقتی مودم رو تو ویندوز خاموش میکنم چه موقعی که با کانکشن باشم چه حالت بریج و دوباره روشن میکنم تا ده دقیقه وصل نمیشه نمیدونم مشکل شمام همینه یا نه ولی نباید مودم رو خاموش روشن کنید من میرم تو تنظیمات مودم و یه ریست معمولی میکنم یا ده دقیقه یک ربع صبر میکنم تا دوباره وصل شه ولی معمولا مودم رو خاموش نمیکنم مگر هنگام ریست و شات داون
من چند وقتیه شکایت کردم شمام اضافه شید از کیفیت شکایت کنید من یکی دو ماهه که روزها نمیتونم بازی آنلاین کنم شدیدا پکت لاست و تایم اوت دارم پینگمم بالا و پایین میشه.
هر کی ام میشناسید بسپارید از کیفیت پایین شکایت کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)