تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1360 از 4105 اولاول ... 36086012601310135013561357135813591360136113621363136413701410146018602360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,591 به 13,600 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان رزه رفتن خیلی سخته ؟

ممکنه کسی در حین رزه رفتن حالش بد بشه!!!؟؟؟؟؟
    اگر جسه ضعیف و تمرینات سخت بدن احتمال بیهوشی هست.من خودم 2 مورد حین خدمت دیدم

2. 3 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsanla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

برادرا من جواب تمدیدم اومد...کدم همونی افتاد که قبلا مشخص شده بود.............الا ن شرایطی پیش اومده که فاز سرباز معلمی گرفتم..دوستان اطلاعاتی دارن لطفا بگن ممنون میشم...
    راستی میگن اعزام سرباز معلمی که آموزش پرورشه واسه 1/4/92 حتما سپاهه راسته.......؟ یعنی منی که کد نیروی دریایی واسه 1/12/91 ارتش خوردم اگه سرباز معلمیم اوکی شه..1/4/92 میرم آموزشی سپاه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یعنی دوباره کد میخورم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برگ ه سبز دوباره.........؟
    برسید به داد من با اینهمه علامت سوال پیش راهم............................
    بله دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم سرباز معلم ها اول تیر به آموزشی اعزام میشن (البته برای اطمینان سوال کنید چون ممکنه تغییر کرده باشه) معلمی هم مسئولیت کمی نیست و فکر نکن راحته. ولی اگه واقعا علاقه داری و فکر میکنی که میتونی بخشنامه امسال رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن

4. 2 کاربر از ehsanla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

ژ3 خیلی سنگینه. کلاش سبکتر. بله رژه دوش فنگ تک دسته خیلی خیلی فشار میاره ولی دستفنگ 2 دته و راحت تره
    این رژه دوش فنگ معمولا گقدر طول میکشه؟ اگه نتونیم وزن اسلحه رو تحمل کنیم باید چیکار کرد؟!

6. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این رژه دوش فنگ معمولا گقدر طول میکشه؟ اگه نتونیم وزن اسلحه رو تحمل کنیم باید چیکار کرد؟!
    در میدان رژه جلوی فرمانده معمولاً 1 دقیقه ولی در تمرین های قبلش ممکننه ساعتها طول بکشه!!!!

8. 2 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

دوستان میگن اسلحه خیلی سنگینه و بعضی وقتا نمیشه وزنشو تحمل کرد
    حالا میخواستم ببینم رژه همراه با اسلحه است دیگه؟ یه دستی باید گرفتش؟
    کلا یه توضیحاتی در این باره بدید ممنون میشم
    بدترین حالتش اینه که باید با اسلحه بدو رو برید. اینش فوق العاده سخته. از کت و کول و گردن میفتید.
    دوستان رزه رفتن خیلی سخته ؟

ممکنه کسی در حین رزه رفتن حالش بد بشه!!!؟؟؟؟؟
    من سراغ دارم کسی که موقع رژه لگنش در رفت! ولی از من به شما نصیحت. پا محکم نکوبید
    ما گردانمون از میدان صبحگاه یه کیلومتری فاصله داره. توی این فاصله دوش فنگ میریم. توی میدان هم باید کلی دوش فنگ باشیم. در کل دوش فنگ سخت نیست و بدنت عادت میکنه. من شخصا اینقدر دست فنگ و بدو رو بهم فشار میاره که دوس دارم همیشه دوش فنگ باشم

10. 6 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من سال 86 با لیسانس فارغ التحصیل شدم و دنبال خدمت نرفتم تا اینکه چند ماه پیش خودم رفتم دنبالش و مدارکمو ارسال کردم.
    اعزامم برای اول دی بود برای مشکین شهر. 6 ماه هم اضافه خدمت خورده بودم.
    منتها چون متاهل هستم و تو اون فرصت نمی تونستم برم الان یه برگه قرمز اومده که این بار حتما باید بری والا دستگیر میشی و ...
    با توجه به اینکه متاهل هستم و خانمم هم مریضه من در طول خدمت نمی تونم چند روز پشت سر هم خونه نباشم. از طرفی میگن بستگی به یگانت داره و ممکنه تو یگانی بیفتی که چند روز اصلا نتونی خونه بری. میگن سعیتو بکن که بیفتی ارتش که همه فقط تا ظهرها هستند و بعد از ظهر آزادند.
    بنظرتون این حرف درسته؟ اگه درسته چطور میتونه خدمتمو بندازم ارتش؟
    بنظرتون با مشکلاتی که دارم من چکار می تونم بکنم؟
    با شرایطی که بالا عرض کردم و با توجه به اینکه اعزامم برای اول اسفند هست چطوری می تونم خدمتو بندازم ارتش؟! اصلا امکانپذیر هست؟!

12. این کاربر از ldmep3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

با شرایطی که بالا عرض کردم و با توجه به اینکه اعزامم برای اول اسفند هست چطوری می تونم خدمتو بندازم ارتش؟! اصلا امکانپذیر هست؟!
    سلام دوستان
    من سال 86 با لیسانس فارغ التحصیل شدم و دنبال خدمت نرفتم تا اینکه چند ماه پیش خودم رفتم دنبالش و مدارکمو ارسال کردم.
    اعزامم برای اول دی بود برای مشکین شهر. 6 ماه هم اضافه خدمت خورده بودم.
    منتها چون متاهل هستم و تو اون فرصت نمی تونستم برم الان یه برگه قرمز اومده که این بار حتما باید بری والا دستگیر میشی و ...
    با توجه به اینکه متاهل هستم و خانمم هم مریضه من در طول خدمت نمی تونم چند روز پشت سر هم خونه نباشم. از طرفی میگن بستگی به یگانت داره و ممکنه تو یگانی بیفتی که چند روز اصلا نتونی خونه بری. میگن سعیتو بکن که بیفتی ارتش که همه فقط تا ظهرها هستند و بعد از ظهر آزادند.
    بنظرتون این حرف درسته؟ اگه درسته چطور میتونه خدمتمو بندازم ارتش؟
    بنظرتون با مشکلاتی که دارم من چکار می تونم بکنم؟
    دوست عزیز شاید شما هنوز این واقعیت رو باور نکردی که میخوای بری خدمت سربازی! اینکه وقت نکردم برم خدمت و نتونستم برم و فرصت نکردم برم در مورد خدمت خیلی مسخره هست. شما یک روز هم غیبت کنی باید جریمه بشی. شما با این همه غیبت فکر نکنم راه انتخابی هم داشته باشی. ما که یه روز هم دیرکرد نداشتیم نتونستیم سپاه یا ارتش بیفتیم حالا با اوضاع شما ...

14. این کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوست عزیز شاید شما هنوز این واقعیت رو باور نکردی که میخوای بری خدمت سربازی! اینکه وقت نکردم برم خدمت و نتونستم برم و فرصت نکردم برم در مورد خدمت خیلی مسخره هست. شما یک روز هم غیبت کنی باید جریمه بشی. شما با این همه غیبت فکر نکنم راه انتخابی هم داشته باشی. ما که یه روز هم دیرکرد نداشتیم نتونستیم سپاه یا ارتش بیفتیم حالا با اوضاع شما ...
    عزیز برادر جریمش همون شش ماه اضافه خدمته که می کشم. باور کردنشم باور کردم بدجوری هم باور کردم ولی قطعا فرقه بین کسی که زن مریضشو میذاره تو خونه میره با آدم مجردی که از هفتاد و دو دولت آزاده و میره. من هیچ جای صحبتم نگفتم :"وقت نکردم برم خدمت و نتونستم برم و فرصت نکردم برم". فقط می خوام بدونم بعد از آموزش شرایط خدمت برای افراد متاهل چطوریه و تا چه حد رعایتشون می کنند.

سپاه رو منم شنیدم بالای دیپلم قبول نمی کنه ولی ارتش رو اگه کسی که یه روز غیبتم نداره نمی تونه بره، منم نمی تونم برم پس ببخشید اینهمه سربازی که تو ارتش دارن خدمت می کنن کین؟!!
    Last edited by ldmep3; 28-01-2013 at 19:58.

16. این کاربر از ldmep3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

عزیز برادر جریمش همون شش ماه اضافه خدمته که می کشم. باور کردنشم باور کردم بدجوری هم باور کردم ولی قطعا فرقه بین کسی که زن مریضشو میذاره تو خونه میره با آدم مجردی که از هفتاد و دو دولت آزاده و میره. من هیچ جای صحبتم نگفتم :"وقت نکردم برم خدمت و نتونستم برم و فرصت نکردم برم". فقط می خوام بدونم بعد از آموزش تا شرایط خدمت برای افراد متاهل چطوریه و تا چه حد رعایتشون می کنند.

سپاه رو منم شنیدم بالای دیپلم قبول نمی کنه ولی ارتش رو اگه کسی که یه روز غیبتم نداره نمی تونه بره، منم نمی تونم برم پس ببخشید اینهمه سربازی که تو ارتش دارن خدمت می کنن کین؟!!
    توی همین گروهانی که من دارم خدمت میکنم دور قبل یکی مادرش سکته کرده بود بهش مرخصی نداده بودن بره مادرشو ببینه. روی برجک موقع پاسداری با کلاشینکف خودشو کشته بود. نظام اهمیتی نمیده کسی زنش مریض باشه یا ....
    الان هم حتما میدونید که نیروی انتظامی از همه جا بیشتر میگیره. ارتش نیرو میگیره اما کمتر. من دعا میکنم شما ارتش بیفتی. و اگه هم اوضاع جسمی خانمتون خیلی بده شاید بتونی معافی بگیری.

18. 5 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    40 روز گذشت از آموزشی من.... اومدیم میان دوره!! (مالک اشتر اراک)

فقط دوست داشتم یک توصیه به دانشجوهایی که الان دارن درس میخونن بکنم. این روزهای آموزشی نه که سخت باشه ولی خیلی دلم برای محیط دانشگاه تنگ میشه
    مخصوصا کسایی که به رشته تحصیلیشون علاقه داشتن اینو حتما درک خواهند کرد......

چقدر اون موقع ناراحت میشدم که استاد گیر میده چرا درس نخوندی و .... الان واقعا حس میکنم که می تونستم از لحظاتم خیلی بهتر استفاده کنم
    حتی از لحظات حضور در بوفه و محوطه و .....

در کل سربازی بیش از اونی که سختی جسمی و روحی داشته باشه، سختی بیکاری و الافی داره...... همش حس میکنی وقتت داره تلف میشه
    کاش لا اقل یه 20-30 باری میبردنمون میدون تیر که درست تیر اندازی یاد بگیریم

این خطهای بالا رو خواستید درد و دل حساب کنید ولی اگر دانشجو هستید، واقعیت پیش روی خودتون بدونید

20. 11 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •