اگر جسه ضعیف و تمرینات سخت بدن احتمال بیهوشی هست.من خودم 2 مورد حین خدمت دیدم
اگر جسه ضعیف و تمرینات سخت بدن احتمال بیهوشی هست.من خودم 2 مورد حین خدمت دیدم
بله دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم سرباز معلم ها اول تیر به آموزشی اعزام میشن (البته برای اطمینان سوال کنید چون ممکنه تغییر کرده باشه) معلمی هم مسئولیت کمی نیست و فکر نکن راحته. ولی اگه واقعا علاقه داری و فکر میکنی که میتونی بخشنامه امسال رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن
این رژه دوش فنگ معمولا گقدر طول میکشه؟ اگه نتونیم وزن اسلحه رو تحمل کنیم باید چیکار کرد؟!
در میدان رژه جلوی فرمانده معمولاً 1 دقیقه ولی در تمرین های قبلش ممکننه ساعتها طول بکشه!!!!
بدترین حالتش اینه که باید با اسلحه بدو رو برید. اینش فوق العاده سخته. از کت و کول و گردن میفتید.
من سراغ دارم کسی که موقع رژه لگنش در رفت! ولی از من به شما نصیحت. پا محکم نکوبید
ما گردانمون از میدان صبحگاه یه کیلومتری فاصله داره. توی این فاصله دوش فنگ میریم. توی میدان هم باید کلی دوش فنگ باشیم. در کل دوش فنگ سخت نیست و بدنت عادت میکنه. من شخصا اینقدر دست فنگ و بدو رو بهم فشار میاره که دوس دارم همیشه دوش فنگ باشم
با شرایطی که بالا عرض کردم و با توجه به اینکه اعزامم برای اول اسفند هست چطوری می تونم خدمتو بندازم ارتش؟! اصلا امکانپذیر هست؟!
دوست عزیز شاید شما هنوز این واقعیت رو باور نکردی که میخوای بری خدمت سربازی! اینکه وقت نکردم برم خدمت و نتونستم برم و فرصت نکردم برم در مورد خدمت خیلی مسخره هست. شما یک روز هم غیبت کنی باید جریمه بشی. شما با این همه غیبت فکر نکنم راه انتخابی هم داشته باشی. ما که یه روز هم دیرکرد نداشتیم نتونستیم سپاه یا ارتش بیفتیم حالا با اوضاع شما ...سلام دوستان
من سال 86 با لیسانس فارغ التحصیل شدم و دنبال خدمت نرفتم تا اینکه چند ماه پیش خودم رفتم دنبالش و مدارکمو ارسال کردم.
اعزامم برای اول دی بود برای مشکین شهر. 6 ماه هم اضافه خدمت خورده بودم.
منتها چون متاهل هستم و تو اون فرصت نمی تونستم برم الان یه برگه قرمز اومده که این بار حتما باید بری والا دستگیر میشی و ...
با توجه به اینکه متاهل هستم و خانمم هم مریضه من در طول خدمت نمی تونم چند روز پشت سر هم خونه نباشم. از طرفی میگن بستگی به یگانت داره و ممکنه تو یگانی بیفتی که چند روز اصلا نتونی خونه بری. میگن سعیتو بکن که بیفتی ارتش که همه فقط تا ظهرها هستند و بعد از ظهر آزادند.
بنظرتون این حرف درسته؟ اگه درسته چطور میتونه خدمتمو بندازم ارتش؟
بنظرتون با مشکلاتی که دارم من چکار می تونم بکنم؟
عزیز برادر جریمش همون شش ماه اضافه خدمته که می کشم. باور کردنشم باور کردم بدجوری هم باور کردم ولی قطعا فرقه بین کسی که زن مریضشو میذاره تو خونه میره با آدم مجردی که از هفتاد و دو دولت آزاده و میره. من هیچ جای صحبتم نگفتم :"وقت نکردم برم خدمت و نتونستم برم و فرصت نکردم برم". فقط می خوام بدونم بعد از آموزش شرایط خدمت برای افراد متاهل چطوریه و تا چه حد رعایتشون می کنند.
سپاه رو منم شنیدم بالای دیپلم قبول نمی کنه ولی ارتش رو اگه کسی که یه روز غیبتم نداره نمی تونه بره، منم نمی تونم برم پس ببخشید اینهمه سربازی که تو ارتش دارن خدمت می کنن کین؟!!
Last edited by ldmep3; 28-01-2013 at 19:58.
توی همین گروهانی که من دارم خدمت میکنم دور قبل یکی مادرش سکته کرده بود بهش مرخصی نداده بودن بره مادرشو ببینه. روی برجک موقع پاسداری با کلاشینکف خودشو کشته بود. نظام اهمیتی نمیده کسی زنش مریض باشه یا ....
الان هم حتما میدونید که نیروی انتظامی از همه جا بیشتر میگیره. ارتش نیرو میگیره اما کمتر. من دعا میکنم شما ارتش بیفتی. و اگه هم اوضاع جسمی خانمتون خیلی بده شاید بتونی معافی بگیری.
سلام
40 روز گذشت از آموزشی من.... اومدیم میان دوره!! (مالک اشتر اراک)
فقط دوست داشتم یک توصیه به دانشجوهایی که الان دارن درس میخونن بکنم. این روزهای آموزشی نه که سخت باشه ولی خیلی دلم برای محیط دانشگاه تنگ میشه
مخصوصا کسایی که به رشته تحصیلیشون علاقه داشتن اینو حتما درک خواهند کرد......
چقدر اون موقع ناراحت میشدم که استاد گیر میده چرا درس نخوندی و ....الان واقعا حس میکنم که می تونستم از لحظاتم خیلی بهتر استفاده کنم
حتی از لحظات حضور در بوفه و محوطه و .....
در کل سربازی بیش از اونی که سختی جسمی و روحی داشته باشه، سختی بیکاری و الافی داره...... همش حس میکنی وقتت داره تلف میشه
کاش لا اقل یه 20-30 باری میبردنمون میدون تیر که درست تیر اندازی یاد بگیریم
این خطهای بالا رو خواستید درد و دل حساب کنید ولی اگر دانشجو هستید، واقعیت پیش روی خودتون بدونید
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)