سلام ببخشید چطوری point جم کنم؟
سلام ببخشید چطوری point جم کنم؟
چت لایو؟ بیا من برات یه برنامه میسازم 200 نفر آدم یا بهتره بگم روبات تا صبح برات حرف بزنن از اینکه 5 میلیون RP ریخته شده به حسابشون، کاری نداره که، آخه آدم باید یکم فکر کنه ببینه چه نفعی طرف می بره از اینکه این همه RP مجانی به مردم بده؟ جز اینکه داره سر کار می ذاره شما رو تا کلیک روی سایتش زیاد بشه تا سایت اصلیش توی گوگل بیاد بالا. این کلک هم خیلی ساده و هم قدیمی شده، فقط با یه Script میتونه با این همه کلیک که شماها می کنید سایت اصلیش رو از نظر SEO بالا بیاره.
لوووووول تازه الان فهمیدم Survey هم داره دیگه معلوم شد واسه چی شماها رو سر کار گذاشته. که Survey های سایت درآمد اینترنتیشو براش کامل کنید![]()
آره ولی کدوم ربات احمقی میاد بگه کدها دیروز برای من کار می کرد ولی الان کار نمی کنه![]()
ببخشید هیجکییییییییییی بلد نی به من بگه چطوری point بگیرم تو سایتش که میرم شماره کات میخاد !
آقا سئو سایت چه ربطی به تعداد بازدید و آی پی داره ؟
سئو اصلا یعنی بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو و توسط Valid کرد کدها و جایگزاری مناسب و گرفتن استاندارد های کدنویسی زیاد میشه ؛ نه از طریق بازدید . بازدید رابطه مستقیمی با سئو نداره ولی خوب میتونه براش خوب باشه .
تو اینکه این ربات هست ، شکی نیست ؛ من فقط میخواستم امتحانش کنم و به همه بگم که نمیشه .
چون من تا مز 300 تا هم رفتم و حتی به ساپورتشون هم ایمیل زدم و جوابی دریافت نکردم.
به هر حال فقط برای این هست که سایت اونا رتبه اش تو الکسا زیاد بشه و در نتیجه تو گوگل هم بالا میاد و از اون راه تبلیغات میزارند تو سایتشون ؛ وگرنه سرور ریوت به این آسونی ها هـ8ک نمیشه اونم از طریق RP Generator که با عقل اصلا جور در نمیاد
همچنین تو کدنویسی از آیفریم استفاده شده و به صورت 1 در 1 پیکسل آیفریم رو باز میکنه بدون اینکه شما ببینیدش چون 1 پیکسل اصلا دیده نمیشه .
فیلتر شکن میخواد
من فقط از یه دوست اینو شنیدم و میدونم که فیکه تا حالا هزار تا این سایتا رو تست کردم که گیفت کارت با این بازدید ها میده ولی همه فیکه حالا امتحانش گفتم ضرر نداره
اون صد تارو بیخیال کارت با شماره ولید میخواد مثل paypal
این دوستمون هم که گفته 840 تا گرفته به گمونم که دروغی بیش نبوده![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)