تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1360 از 1364 اولاول ... 360860126013101350135613571358135913601361136213631364 آخرآخر
نمايش نتايج 13,591 به 13,600 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 emadpumad V.S Stream

سوالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( کاربر فعال انجمن آیپد )

درود بر آرمان عزيز

سلام عماد جان.

ابتدا كل سوالات و جوابها رو خوندم خيلي سوالات رو كه دوستان پرسيده بودن دونستنش واسه من مفيد بود فقط موند چندتا

در خدمتیم!

١ آيا شما براي ادامه تحصيل فاند گرفتيد الان؟

بله.

٢ شما ليسانستونو در ايران گرفتيد؟

بله!

٣ فوق ليسانس گرفتيد بعد رفتيد phD يا از ليسان مستقيم رفتيد واسه phD؟

فوق لیسانس و بعد PhD (یکم سریع در زندگی حرکت کردیم)

٤ اگر در دانشگاه ايران تحصيل كرديد ميشه بگيد تو كدوم يكي؟

پلی تکنیک

٥ واقعا اختلاف بين دانشگاه هاي اروپايي با دانشگاه هاي ايراني اينقدر فاهش هست به نظرتون كه اصلا قياسشون هم با هم اشتباه نمود ميكنه ؟

به نظر من همه جا میشه با سواد بالا اومد و همه جا هم میشه بی سواد بالا اومد ولی خب سطح تحقیقاتی که در زمینه های بالا (فوق و به خصوص دکترا) اینجا میشه اصلا قابل قیاس نیست. در دوره لیسانس تفاوتی نمی کنه چون مباحث عمومی هستن و کاملا حل و فصل شدن. اینجا که هستیم (و میگن جزو چند دانشگاه برتر دنیاست) یکی از بهترین دانشجوهایی که دیدم لیسانسش رو در یه دانشگاه خیلی معمولی پاکستان درس خونده بود! و اگه بگم از افرادی که در MIT درس خوندن و الان اینجا هستن با سوادتره مبالغه نکردم.

٦ اگه فاند نداريد آيا هزينه دانشگاه و زندگي در اونجا به شكله؟

شهرهای مختلف متفاوت!

٧ در چه گرايشي از الكترونيك مشغوليد ؟

بیشتر در زمینه System on Chip ، دیتا های سنسور نتورک و Systems.

اي بابا همش شود سوالا اينجوري

اگه سوال های خاص تر هست در پ.خ. در خدمتم!

٨ براي مدير شدن در تاپيك بايد چه كارهايي كرد ؟

راستش فرمول خاصی وجود نداره و برای هر کس فرق می کنه. همیشه فعالیت مداوم و کاربر نمونه بودن باعث پیشرفت پله پله میشه.

با تشكر از شما
    شخصا خيلي استفاده ميكنم وقتي توي هر تاپيكي ميبينم جوابهاي كامل شما رو
    خوشحال شدم از اينكه اطلاعات بيشتري راجع به شما به دست آوردم

من هم همینطور. ممنون به خاطر سوالات.

2. 16 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 omidbooter V.S Stream

سوالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام ارمان جان.خوشحالم که خوبی

به قول یکی از شرکت کنندگان گفتیم یه یادگاری در قالب سوال و جواب داشته باشیم ازت.

ممنون دوست عزیز.

1-فقط خواهشان جواب کامل بده و از شکلک نیش خند که استفاده زیاد میکنی استفاده نکن(جدی گفتم شوخی نبود)

چشم!
    (پ.ن. شوخ بودن یا نبودن پاسخ به نوع سوال و نحوه و زمان پرسیدنش بستگی داره)

1-گفته شده به هیچ مذهبی اعتقاد نداری-چرا؟به خدا اعتقاد داری؟

چون به نظر من توضیحاتی که مذاهب درباره دنیا میدن با عقل جور در نمیاد. به یک Order بالاتر در دنیا می تونم اعتقاد داشته باشم ولی به توضیحاتی که انسان ها از خدا داشتن (مذاهب مختلف) نه، به نظر من وجود همچین خدایی عقلانی نیست. اثبات خاصی (علمی یا فلسفی) محکم باشه از مذهب یا خدایی که مذاهب توصیف می کنن تا به حال ندیدم (همگی اثبات های فعلی یه سری فرضیات ابتدایی دارن که به نظر من لزوما صحیح نیست).

در نهایت اعتقاد من اینه که نمی دونم، و فکر می کنم با اطلاعاتی که فعلا در دنیا داریم نمیشه پاسخ قطعی برای این سوال پیدا کرد. شاید در آینده با پیشرفت علم یا فلسفه (یا برخورد با یه تمدن پیشرفته تر از ما - مثل موجودات فضایی!) بتونیم پاسخ رو پیدا کنیم.

2-وقتی دیدم گفتی بعد مرگ جابز گریه هم حتی کردی من خندم گرفت و خندیدم چون به نظرم خنده دار اومد.نظرت در مورد نظر من چیه؟

من به آزادی معتقدم. شما می تونید از گریه کردن بخندید (یا از خندیدن من گریه کنید!) و البته همچین چیز کوچکی برای من کافی نیست تا درباره کسی قضاوت کنم. نظر من درباره شما (هرچیزی که باشه) با این قضیه تغییری نمی کنه.

3-به نظرت بدترین کار یا به قولی گناه چیه؟

به نظر من بدترین کار انجام کاری است که خودمون می دونیم اشتباهه. من به گناه اعتقاد ندارم.

4-نظرت در مورد انسان چیه؟هدف از خلقتش چی بوده؟

من به Natural Selection اعتقاد دارم و فکر می کنم تکامل تدریجی باعث بوجود آمدن انسان شده، البته این مغایرتی با وجود خدا و ... نداره ولی من فکر نمی کنم هدف خاصی از خلقت انسان بوده. وجود انسان ها در عالم چیز بسیار ناچیزیه و بطور بسیار ساده می تونه هدف یه سری وقایع Random پشت سر هم باشه که احتمالشون بسیار نزدیک به صفره.

5-به دنیای دیگه اعتقاد داری؟اگه اره به نظرت چجوریه؟

نه اعتقاد ندارم ولی نمی گم وجود نداره (چون نمی دونم!)
    اگه وجود داشته باشه از دید من Challenge بعدی زندگیه، به این اعتقاد ندارم که اینکه در اون دنیا چی میشه تابع مستقیم اتفاق هایی است که اینجا میفته. اینجا همینجاست و اگه بعدی (یا قبلی) هم بوده همون جا. من هر جا به همون جا فکر می کنم.

به دنیاهای موازی (Multiverse) که جدیدا موضوع فیلم و سریال ها هم بوده می تونم اعتقاد داشته باشم، البته ادعا نمی کنم وجود دارن ولی اگه شواهد کافی باشه برام کاملا قابل قبوله.

6-نظرت در مورد تعصب چیه؟مثلا تعصب به چیزی که اعتقاد داری یا نداری؟

تعصب یکی از بدترین خصوصیات انسان هاست. هر نوع اعتقادی به نظر من باید قابل تغییر باشه، در صورتی که با دلیل و برهان مناسب خلافش ثابت بشه.

7-ادم غیرتی هستی؟ننسبت به کی؟تا چه حد؟

شرمنده پاسخی ندارم.

8-سوالی که ازت پرسیده نشده و یا دوست داری ازت بپرسن رو بگو و جواب بده.

اینجا محل سوال های شماست، نه من.

9-بزرگترین لذت (ها) تو دنیا چیه؟

رسیدن به اهداف بلند مدت. این اهداف برای افراد مختلف متفاوته.

10-چرا از این که ازت در مورد اپل و کلا سوال علمی نپرسیدم ناراحت شدی؟

ناراحت نشدم.
    اگه کامنتی یا ادامه بحثی درباره پاسخ های بالا هست در پ.خ. در خدمتم.

ممنونم و در اخر این شعر تقدیم بهت

برخیز و بیا که تا شرابی بخوریم - زان پیش که از زمانه تابی بخوریم
    که این چرخ ستیزه روی ناگه روزی - چندان ندهد زمان که ابی بخوریم

ممنون. خیام از شاعرهای مورد علاقه منه.

4. 15 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 ! توجه !

" آآآآآآی ملت بیدار ، جماعت هوشیار " :

بدینوسیله به استحضار میرساند مهلت صندلی نشینی آرمان گرامی ( Stream ) رو به اتمامه ،

بنا بر این دوستان گرامی تنها تا پایان وقت اداری روز جمعه ! فرصت دارند سوالاتشون رو ارسال کنند / بدیهی است به سوالاتی که پس از مهلت مذکور ارسال بشه ترتیب اثر داده نخواهد شد

میهمان گرامی بعدی هم به زودی معرفی میشن ، البته پس از تقدیر و تودیع آرمان گرامی

تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 koroshfe V.S Stream

سلام آرمان جان ، خوبی ؟؟؟
    ببخشید ، داخل پرانتز ها برا اینه که سوأل ها رو نپیچونی تو این 4 صفحه کم نبوده پیچوندنا

سلام.
    (خدا رو شکر قانون اجازه پیچوندن بهمون میده )

1_منو می شناسی ؟؟؟ ( مگه می شه نشناسی ؟؟؟ )

بله!

2_با همون شناخته کمی که از من داری می شه بپرسم نظرت راجع به من چیه ؟؟؟ ( بچه ی بابام نباشم اگه چیزی گفتی ناراحت شم هر چی خواستی بگو :ی آخرشم نصیحتم کن که بهتر شم )

نظری ندارم!

3_معدل 2 ام دبیرستانت چند شد ؟؟؟

فکر کنم 18 و خورده ای.

4_اگه ازت پول قرض بخوام ( نگو اگه در توانم باشه ، مثلاً فکر کن هست ) بهم می دی ؟؟؟

احتمالا نه

5_یه شب می آی با هم بریم بیرون شام بخوریم ؟؟؟ ( سوأل اصلیم اینه که من ازت نزدیک 10 سال کوچیکرم ، حوصله ی یه بچه رو داری ؟؟؟ )

!!!!!!!!

6_یادته چقد گیج بازی در می آوردم ؟؟؟ چرا عصبانی نمی شدی و بازم جوابامو می دادی ؟؟؟ با همه اینجوری هستی ؟؟؟

نه اینکه بگم شما گیج بازی در می آوردی، همه همیشه سر جاش گیج بازی در میارن

7_از نظر نژاد از کدومشون بیشتر خوشت می آد ؟؟؟ ( نگو نژاد پرست نیستی ، منظورم اینه که به نظر تو کدوم موفق تر بودن ؟؟؟ )

اینکه "از چه نژادی بیشتر خوشم میاد" دقیقا سوال نژاد پرستانه است و من نژاد پرست نیستم. موفق ترین نژاد ترکیبی از همه نژادهاست در جایی که نژاد عامل تمایز افراد نیست، بهترین مثالش هم در آمریکا.

8_اگه ما با هم آشنا بودیم و خونمون نزدیک هم بود و دوست بودیم ، واسه تولدم چی میخریدی ؟؟؟ ( فرض کن اون چیز رو من ندارم )

اگه آشنا بودیم و خونه مون نزدیک بود و دوست بودیم احتمالا از روی شناختی که داشتم یه چیزی می خریدم.

9_قشنگترین تکیه کلام تمسخر ( تیکه انداختن ) در نظرت چیه ؟؟؟

تمسخر هیچ وقت قشنگ نیست.

10_نظرتو راجع به علم فیزیک بگو ( خیلی خیلی ممنون می شم کامل بگی )

خوشمان می آید! همین!

خیلی شرمندم ، سوألا زیاد بود و اذیت شدی
    همیشه برای من قابل احترام و یه انسان نسبتاً کاملی ( در این عصر ) بودی
    خدانگهدارت

باعث افتخاره.
    ممنون به خاطر سوالات.

7. 14 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 تودیع

سلام /

خیلی خوشحالیم که در اولین میهمان سری جدید صندلی داغ ، آرمان گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودند و یک تشکر ویژه از ایشون دارم به خاطر وقتی که گذاشتند و حوصله ای که به خرج دادند و به سوالات پاسخ دادند .

بنابراین برای حسن ختام یک گفتگوی بسیار کوتاه با آرمان انجام دادیم که در ذیل به سمع و نظرتون میرسه :

--------------------------------------------------

1- سوالی بود که دوست داشتی ازت پرسیده بشه و پرسیده نشد ؟ چی بود ؟

نه سوال خاصی نبود تقریبا هر سوالی که فکرشو می کردم پرسیده شد!

2- دوست داریم در انتها یک یادگاری ازت داشته باشیم ؛ این یادگاری میتونه چند خط نوشته باشه ، یک شعر باشه ، یک تصویر ، یک آهنگ و یا .... /

یه آهنگ (شاید تکراری):

Kansas - Dust in the Wind
    کد:
    http://www.fileserve.com/file/KEm5k87/Kansas - Dust in the Wind.mp3
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:

(همگی اختصاصی همینجا آپلود شدن )

3- در پایان و ضمن آرزوی موفقیت ، اگر حرفی مونده که میخوای از این تریبون اعلام کنی با کمال میل در خدمتیم :

تشکر دوباره از همه دست اندرکاران این برنامه به ویژه سروش عزیز و کلیه دوستانی که سوال پرسیدن. باعث خوشحالی بود.

--------------------------------------------------------------

در انتها هم ضمن تشکر مجدد از آرمان عزیز ، برای این برادر ارزشی مون آرزوی موفقیت دارم .

پی نوشت : میهمان بعدی تا انتهای هفته معرفی میشن .

تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 معارفه

" آآآآآآآآآآآی امت همیشه روی صحنه "

مجددا سلام :

بدون مقدمه میریم سر معرفی دومین میهمان سری جدید صندلی داغ ، با این توضیح که صندلی نشینی ایشون از فردا شب یعنی 3 شنبه شروع میشه :

1- نام : امیر حسین

2- محل سکونت : کرمانشاه

3- رده ی کاربری در انجمن : مدیر

4- سمت : مدیر انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    5- تاریخ عضویت : 2008

6- تعداد پست ها تا لحظه ی معرفی : 4692

بله دوستان ، ایشون کسی نیستند جز :

در توصیف امیرحسین گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط میتونم بگم " مدیر محجوب انجمن اتومبیل " .
    +
    ایشون یک توپچی ( آرسنالی ) دو آتیشه هم هستند

-----------------------------------------------------------------------------

دوستان این شما و این هم جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یاد آوری :

- دوستان گرامی ای که تمایل دارند از میهمانان صندلی داغ سوال کنند ، سوالات خودشون رو از طریق پیام خصوصی برای من ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ارسال میکنند و از طریق من سوالات انتقال داده میشه به میهمان صندلی داغ ، پاسخ سوالات هم به همراه سوالات در این تاپیک قرار داده میشه /

نکته ی مهم اینکه برای جلوگیری از تکرار برخی مسائل ناخوشایند گذشته ، این سری صندلی داغ به صورت "تاپیک بسته" پیش خواهد رفت ، یعنی تاپیک به صورت قفل شده هست و تنها سوالات و پاسخ ها در تاپیک قرار داده میشه /
    1- هر کاربر فقط مجاز به پرسیدن یک سری سوال از هر میهمان صندلی داغ می باشد ، ماکزیمم تعداد سوالات در هر سری هم فقط و فقط 10 سوال می باشد ، بنابراین در پرسیدن سوالات خود دقت کنید /

تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 kasra_khan2003 V.S D r i v e r

.

سوالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( کاربر فعال انجمن ورزش )

سلام، خوبی؟
    آماده ای؟ میخوام بسوزونمت

سلام کسرا جان
    مرسی
    خودت خوبی؟
    به عنوان اولین نفر نه زیاد یه خورده رعایت تازه وارد بودن رو میکردی
    خوب بریم سراغه سوالا

1. منو چقدر میشناسی؟
    نظرت رو بگو ( اگه خوب میشناسی )

کم ، فکر میکنم چند باری با هم حرف زدیم ، ولی اینو میدونی رئالی سر سخت هستی و چند تا از پست هات رو خوندم
    206 نداری؟
    الان داشتم نگاه میکردم
    یه مکالمه داشتیم
    بعد گفتی که :

ممنون بابت توضیح کاملت
    بعد من جواب خودم رو نمیبینم
    احتمالا شاکی بودی که من جواب ندادم
    ببخش اگه اینطوری بوده

2. از کی و چطور با P30world آشنا شدی؟

دقیقا از زمان عضویتم و اینکه دنباله جواب سوالم میگشتم
    بعد انجمن اتومبیل رو دیدم و بهش علاقه مند شدم

3. اگه قرار باشه تغییری تو انجمن بدی، چی کار میکنی؟

اگه قرار بود تغیری ایجاد بشه شاید دوست داشتم کاربر ها یه خورده آزادی بیشتر با امکانات بیشتری داشته باشن
    مثلا بتونیم 2 تا عکس بذاریم توی امضا ، سایز آواتارمون بزگتر باشه ، سایز امضامون بزرگتر باشه و....
    وگرنه من خودم تقریبا از همه چی راضیم

4. اگه قرار بود آرسن بره (چه خودمونی شدیم
    ) کیو دوست داشتی بجاش بیاری؟

امیدوارم آرسن هیچ وقت از آرسنال نره و توی آرسنال بازنشست بشه ولی در کل دوست دارم بعد از ونگر یه آرسنالی جاشو بگیره ، دنیس برگکمپ میتونه گزینه عالی باشه و با توجه به تعاریف که شنیدم و شخصیتی که از یورگن کلوپ هم دیدم از یورگن کلوپ هم خوشم اومده ولی ونگر رو برای همیشه دوست خواهم داشت

5. الان احساست نسبت به فابرگاس، آنری و یا بارسلونا چیه؟

حسی که یه آدمه نمک نشناسه خیانتکار که هر روز داره با حرفاش بیشتر حاله آدمو بد میکنه چیه؟ دقیقا همون حس
    از آنری بدم نمیاد دوستش هم دارم ، مخصوصا با چیز هایی که تازگیا ازش دیدم ولی اون هم به شعور هوادارا توهین کرد و من اصلا به عنوان اسطوره آرسنال قبولش ندارم
    در مورد بارسلونا هم چون این انجمن ورزشی نیست حسم رو با عرض پوزش از همه هوادار های تیم محبوب بارسلونا میگم متاسفانه تنفر!

6. اگه قرار بود کشور دیگه ای بدنیا بیای، کجا رو ترجیح میدادی؟ چرا؟

به عوانه یه مهاجر نه ولی به عوانه یه شهروند درجه 1 و کسی که اونجا متولد شده انگستان و آمریکا رو دوست دارم
    دلیلش هم خیلیش به آزادی و سطح رفاه و شناخت خیلی خیلی کمی که از این 2 کشور دارم و از بقیه ندارم برمیگرده

7. نظرت درباره این خبر چیه که دولت میخواد یه قطب سوم تولید خودرو ( در کنار ایران خودرو و سایپا ) تو خوزستان اضافه کنه چیه؟

هیچی ، اگه قراره شرکتی باشه مثله ایرانخودرو و سایپا که خودرو های N سال پیش رو تولید کنه بهتره که اصلا نباشه
    در کل من نظرم اینه تا زمانی که واردات خودرو به صورت کامل و با گمرکی خیلی خیلی کم آزاد نشه مشکله خودرو سازی این کشور حل نمیشه

8. آخرین باری که گریه کردی کی بود؟ چرا؟

همین چند روز پیش و خیلی کم البته ، دلیلش هم اینکه دلم از خودم و کارامو و قتی که هدر میدم و آرزوهایی که دارم گرفته بود

9. آدمی هستی که ترجیح میده بیشتر کادو بده، یا کادو بگیره؟ چرا؟

هم کادو بده و هم کادو بگیره چون در هر 2 صورتش باعث خوشحالی و یه احساس خوب میشه ، همین دیروز یه عروسک خوشگل کادو گرفتم

10. بعد از شنیدن این کلمات چی به ذهنت میاد: آرسنال، BMW، ایران، P30world، SMS، دین

آرسنال : عشق ،

BMW : سری 3 و خصوصا چهره خشن E92 ،

ایران : خفقان ،

SMS : دلیوری ریپورت ،

P30world : خاطرات خوب ،

دین : زور گویی

ممنون که به سوالای من جواب دادی.

امیدوارم که همیشه موفق و خوشحال باشی و به تمام آرزوهات برسی.

مرسی از اینکه این همه سواله خوب پرسیدی ، خیلی خوشحالم کردی
    بازم مرسی و منم برات آرزوی موفقیت و رسیدن به آرزو ها و روزای شاد رو میکنم

تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 2299V.S D r i v e r

سوالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

سلام امیر خوبی خوشی چخبر
    منو که میشناسی خخخخ
    خوب بریم سر اصل مطلب

سلام جلیل جلیل
    خوبم ، خوبی خودت؟
    خبرا رو که همه بهت میگم
    قبل از خودم تورو میشناسم
    بریم
    البته باید دید اصل مطلبش چی باشه

1- چرا داری از سربازی فرار میکنی ؟ اصلا داری فرار میکنی ؟

چون فکر میکنم سخت میگذره ، میدونی که من چقدر بد غذام ، اونجا هم برم دیگه واویلا :| و اینکه کیه که از سربازی خوشش بیاد و بخواد بره؟! أارم فرار میکنم تا جایی که بشه

2- رشتت چی بود ؟

دقیقش اینه : ))
    مهدسی صنایع برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها ، دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه

3- آینده میخوای چه کاری کنی ؟

چیکاره بشم؟
    هیچ تصوری ندارم ، یه کاری که یه درآمد بخور و نمیر داشته باشه یه چیزی هم بشه گذاشت کنار برای کارای جانبی که خودت خوب میدونی چیه

4- برند مورد علاقه ماشین ؟

برند مورد علاقه
    من خیلی از برند ها رو دوست دارم
    میتسوبیشی و کلا آلمانی ها اللخصوص VW

5- برند مورد علاقه سیستم ؟

توی سیستم هم من بقیه رو تجربه نکردم
    بین اون چیزایی هم که تجربه کردم آلپاین خوبه ولی علاقه قلبی به کنوود دارم

6- کیکر یا گرند زیرو ؟ ( درست نوشتم ؟)

از این 2 تا اصلا شناخت ندارم
    قرار بود سوال سخت نپرسی ها!
    تو که خودت میدونی من از سیستم صوتی هیچی نمیدونم :(

golf -7 سری یک یا دو یا کدوم ؟

گلف رو باید از نسل یکش شروع کرد :X

8- ترجیح میدی با 405 و mi16 داشته باشی یا 206 wrc ؟؟؟

مسلما یه 405 و از نوع Mi16

9- نظرت در مورد اینا

دریفت
    Stop Dreaming ....Start Drifting

بورن اوت
    قبلنا دوست داشتم
    ولی الان فقط نابود کردنه لاستیکه :|
    مگه اینکه یه جفت رینگ با لاستیک صاف خونه داشته باشی با یه دله شاد که هر موقع دوست داشتی بندازی زیره ماشین

پلیس !

مزدا 3
    از NEW Hatchback خیلی خوشم میاد
    خیلی بانمک و شیطونه

در آخر هم با اینکه تو تشکر نکردی که من سوالارو جواب میدم ولی من تشکر میکنم که سوال ها رو پرسیدی
    مرسی

تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 sourena V.S D r i v e r

سوالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( کاربر حرفه ای انجمن )

سلام سورنا
    خوبی؟

1- بدون اینکه خجالت اینا بکشی ... نظرت راجع به من چیــه؟

یه دوست خیلی خیلی خوب و کسی که هوامو داشته

2- آخرین غذاهایی که خوردی رو بگو ! + نود الیت کی خوردی؟

امروز ظهر یه خورده سالاد ماکارونی
    شب قبلش شام سالاد الویه
    ظهرش هم هیچی نخوردم
    نودالیت تقریبا یه هفته پیش

3-آرسنال رو بیشتر دوست داری یا BMW رو؟ چــرا؟

مسلما آرسنال
    آرسنال از بچگی باهاش بزرگ شدم و هر روز دوست داشتنم نسبت بهش بیشتر و بیشتر شده
    حتی عشقه

4- مدل گوشیهای موبایلت چیه دقیقا؟ مشخصات دقیق سیستمت رو هم بگو ببینیم با چی میای فروم

الان در حال حاضر یه S600 روشن دارم فقط
    ولی قبلا D900 سامسونگ و 5610 روشن بودن
    مشخصات سیستم هم اینه
    مادر برد سخته گفتنه مدلش
    رم 2 گیگ باس 333 :(((
    گرافیک 8600 GT
    CPU : E8400
    مانیتور هم بگم؟
    مدلش یادم رفته ولی چیزه نسبتا خوبیه (23 اینچ)
    کیبردمم خراب شد یه دونه خیلی قدیمی با درگاه S2 آلان گذاشتم جلوی دستم

5- دوست داری در آینده چیکاره بشی؟ در حال حاضر ، (با این شرایط مملکت) آینده خودت و جوانان رو چطور تصور میکنی؟

در آینده؟ هیچ تصور مثبتی از آینده ندارم ، دوست داشتم یه گاراژ تیونینگ داشته باشم در مورد آینده هم چه آینده و چه حال داریم میسوزیم و میسازیم

6- اگر روزی بخوای بری خواستگاری یه دختر ، ( ..... ) چند تا سکه مهر میکنی؟!

اول اینکه اصلا به ازدواج کردن فکر نمیکنم ، الان با این سن و تجربه فکر میکنم فقط محدودیت ایجاد میکنه
    ولی اگه یه روزی زبونم لال و دور از جون که هیچ وقت هم امیدوارم پیش نیاد پیش اومد خیلی خیلی کم
    اگه قبول نکرد مشکله خودشه
    باید اینقدر همدیگرو رو دوست داشته باشن که مهریه براشون مهم نباشه
    مثله چند تا از دوستام

7- عموما جوراب چه رنگی پات میــکنی و جوراباتو خودت میشوری یا ماشین لباسشویی؟ بو هم میگیرن؟

خاکستری و مشکی ، جورابامو ماشین میشوره ، بستگی داره کدوم کفشمو بپوشم
    در حال حاضر نه ، بو نمیگیرن

8- به نظرت میتونی مثل آواتر من ، زبونت رو بکنی تو دماغت؟ امتحان کن ... آهان.... یک کم بیــشتر ... تو میتونی ... تلاش کن!

همون باره اولی که دیدمش تلاش کردم
    نشد :|

9- چرا اسمت رو از amir.dk به D R I V E R تغییر دادی؟

یه حسه بد نسبت بهش داشتم و از کلمه Driver هم خیلی خیلی خوشم میومد
    دوست نداشتم اسم با پسوند بیاد و از طرفی هم Amir.dk که DK رو از Drift King میگیرن خیلی به نظرم مسخره میومد
    ما که فعلا داریم با دیف جلو دستی میکشیم خوب خیلی ضایعه همچین اسمه کاربری ....
    زمانه ثبت نام هم نمیدونستم با فاصله هم میشه نام کاربری ساخت
    این بود که اینطوری شد

10- با شنیدن این کلمات ، یاد چــی می افتی؟

سورنا
    => مسافرت به تهران

adsl
    => نباشه دق میکنم :(

صندلی داغ
    => خیلی دوست داشتم یه روزی اینطوری ازم سوال شه

سوپاپ
    => 4 سیلندر 20V

نیسان
    => به معنای نیسان آبی ها که همه ازشون فرار میکنیم یا شرکت نیسان؟ ولی دومی یاده 350Z میفتم :X

پایونیر
    => 6050

قلیون
    => شبی که حالم خیلی بد شد

یاهو مسنجر
    => کنفرانس

سریال لاست
    =>
    اصلا ندیدمش ولی بابام یادم میفته
    با اینکه اصلا وقت نداشت چند ساعتی مینشست نگاه میکرد
    به زور ترکش دادیم : ))

ممنون که وقتت رو به من دادی جیــگر طلا

ممنون از اینکه سوالا رو پرسیدی سرونا دونم

تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 s.j-rez V.S D r i v e r

.

سلام
    بله دیگه من بازم اومدم سوال بپرسم ببینم چی میشه

سلام سجاد جان

1-چی شد به اتومبیل علاقه مند شدی؟

بیشترین تاثیر رو نحوه رانندگی یکی از دایی هام داشت
    و باعث شد خیلی خیلی به رانندگی کردن و ماشین علاقه مند بشم + فیلم درایور رو هم که دیدم علاقم چندین برابر شد

2-الان ماشین دارید؟اگه دارید ماشینتون چیه؟

در حال حاضر پراید دارم از نوع هاچبکش

3-اگه بهت بگن هر ماشینی بگیهت میدیم چه ماشینی رو میخوای؟

من عاشقه میتسوبیشی لنسرم ، مخصوصا نسل 9 با کد FQ-400

4-کرمانشاه رو چه جور دیدی؟

برای نوجوانی بد نبود
    ولی الان از کمبود تفریحات و امکانات و... زجر میکشیم

5-نظرت راجع به اینترنت ایران چیه(اگه خیلی عصبانی بودی فحش هم آزاده)

اگه بخوایم با کشور های دیگه مقایسه کنیم به قول خودت باید به فوحش بکشیم
    ولی در حال حاضر من مشکل خاصی باهاش ندارم ، کاری داشته باشم یه جوری راش میندازم
    میسوزیم و میسازیم دیگه :|

6-اگه بگن میتونی یکی رو بکشی کی رو میکشتی؟(الان میگه روحیم لطیفه کسی رو نمیکشم)

اول سعی میکردم شخصی که باعث همه بدبختی هاست پیدا کنم ، بعد به کشتنش فکر میکردم

7-از زندگیت راضی هستی؟

در حال حاضر نه :(

8-اگه میشد برگردی گذشته و یک کار رو جبران کنی چی کار میکردی؟

توی سال سوم و پیش دانشگاهی بیشتر درس میخوندم

9-بهترین روز زندگیت از بین اونهایی که یادت میاد کدوما بوده؟

خبر قبولی توی دانشگاه که یکی از دوستام بهم داد
    یادمه خیلی خوشحال شدم

10-جای این سوال هر سوالی رو که میخواستی ازت بپرسم رو بزار و جواب بده

بذار فکر کنم
    هیچی به ذهنم نمیرسه :|
    س : بد ترین خاطرت از رانندگی چیه
    ج : یه روز که ماشین بابام رو کش رفته بودم و اتفاقا خیلی هم آروم رانندگی میکردم یه نفر اومد زد به ماشین
    خیلی خاطره ی بدی شد

شرمنده خودمونی شدم زیاد.

هر کدوم رو هم که مایل نبودی جواب نده
    ممنون

نه عزیز خیلی سوالات خوب بود
    همه رو جواب دادم
    مرسی از خودت و موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •