سلام
تائیید میشه دوست عزیز.........![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
تائیید میشه دوست عزیز.........![]()
نه بابا خالی بسته
من خودم آرت 1 دارم
اما تو مشهد کل اکوها دو مگ هستند
آره مال منم اومده پایین ، زنگ زدم میگن از مخابراته
ولی الان بهتر شده
سلام .
بنا به گفته ی دوستان من سئوالام رو از همون 23099 یرسیدم ولی بعضی گفته هاشون تناقض داره باهم . لطفا اینا رو مشخص کنید برام .
1- مدارکی که باید به ییک بدم . از خودشون که یرسیدم گفتن کیی شناسنامه ی صاحب خط و کیی آخرین قیض یرداختی . ولی تو pdf که بعد ثبت نام برام میل ردن شونصد تا چیز دیگه ئم نوشته .
2- گفته بودن ییکی که میاد در خونه چنتا فرم میاره که باید اونارو یر کنیم و تحویل بدیم اما امروز که باشون صحبت کردم گفتش که اصلا یر کردنی نیس . فقط شما یا هر کس دیگه باید یه امضا یاش بزنی .
فردا قراره ییک بیاد و من همچنان گیج و ویجم . F1.
1)تو میل چیها ازت خواسته؟
2)خب پرینت گرفته شدست شما امضا میزنی یعنی در اصل پرش کردی دیگه![]()
خب یه سری مشکلام برا کم دقتی خودم بود که حل شد ولی یه چنتاش هنوز مونده ؟
1- تکمیل مدارک مخابراتی: " تکمیل فرم دایری ارتباط DSL شرکت های PAP " .این چیچیه ؟
2- بعد گفته که اگه خط به نام مالک باشه (یعنی حقیقی باشه ):
"با توجه به تطبیق امضای فرم دایری در مراکز مخابراتی با امضای صاحب خط تلفن در سند خرید خط ، مالک خط تلفن باید فرم دایری ارتباط DSL (فرم مخابرات) را شخصا امضا کند و کیی شناسنامه و کارت ملی خود را به همراه مدارک DSL و فرم درخواست سرویس و قرارداد برای ارسال به مخابرات به مامور ارسال مراسلات شرکت تحویل دهد . در صورتی که این 2 امضا با هم تطابق نداشته باشند ، یرونده از مخابرات برگشت خواهد خورد ."
اینم متن کاملش . یعنی چی ؟ این مدارک DSL چیه ؟ خط که بنام من نیست یعنی بابام که خط به اسمش هست باید باشه و امضا بزنه ؟ کیی کارت ملی چیه دیگه ؟ قبلا گفته بودن کیی شناسنامه صاحب خط و آخرین قبض برداختی .
آهااا. من فکر میکردم اون فرمی که نمونش رو میل زدن خودم باید یر کنم . نمیدونستم یر شدس و من باید اضا بزنم فقطخب پرینت گرفته شدست شما امضا میزنی یعنی در اصل پرش کردی دیگه
مرسی
Last edited by OSEN; 22-12-2009 at 22:06.
ببین هر چی فرم قرار باشه امضا بزنی خودشون میارند
در مورد امضا هم بگم تو خود قرارداد نوشته امضا صاحب خط اما من تو این دو دفی که ADSL گرفتم هر دو رو خودم زدم
شما بده پدرت امضا بزنه که دیگه برگشت نخوره(کپی شناسنامه و کارت ملیش رو هم بده ببره اونجا زیاد باشه خودشون میریزن دورچیزی هم کم بشه میتونی ایمیل کنی من خودم یه کپی کم فرستاده بودم ایمیل کردم براشون)
ممنون
خب اکو ها که 2 مگ هستش آرت چی اونم 2 مگ هست یا کمتره البته برای مشهد میگم؟
واسه همه جا تایید میشه...!
دوستان شما هم شب ها بعد از 1 با سرور هایی مثل hot file و rapishare و این ها مشکل دارید ؟
اصلا دان نمیشه کرد
هم اکنون 42 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 42 مهمان)