تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1360 از 2403 اولاول ... 36086012601310135013561357135813591360136113621363136413701410146018602360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,591 به 13,600 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام به هم استاني هاي و مخصوصا رشتي هاي عزيز يادش بخير چقد تو اين تاپيك فعال بوديم يه زماني
    .
    نياز به راهنمايي دارم برا گرفتن سرويس !
    .
    من قبل خدمت حدود 1سالو نيم شاتل داشتم و راضي بودم تا اينكه چند ماه اخر شاتل سياستشو عوض كرد و محدود كردن هاي شبانه شروع شد و يادمه كلي اعصاب رو به هم ميريخت !!
    .
    الان بعد 10 ماه كم كم ميخوام دوباره از يه isp سرويس بگيرم !!‌ اونجور كه بوش مياد شاتل هنوز اون روييه ي محدود سازي رو داره ادامه ميده و به همين دليل اصلا نميخوام سمتش برم !!
    .
    از انديشه سرويس بگيرم خوبه تو اين موقيعت !؟ پر سرعت ترين و در عين ال اقتصادي ترين سرويسي كه انديشه ميده چنده ؟! سرويس با محدوديت 5 gb در ماه حدودا خوبه ... شركت ديگه اي هم مد نظر اگه هست بگيد !!‌ پينگ هم برام خيلي مهمه ...
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان.مطمئنا انتظار ندارید 340 صفحه رو بخونم تا به جواب سوالم برسم.میخاستم بپرسم الان تو رشت بهترین سرویس اینترنت رو کدوم شرکت ارائه میده؟سرعت و ثبات سرعت و قیمت در الویت هستند.مرسی از شما.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این اندیشه احمق ساعت سایتش یک ساعت عقب مونده
    حواستون به دزدا باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

سلام من تازه اومدم انزلي,ميخواستم براي خريد سرويس اينترنت اقدام كنم كسي ميتونه راهنماييم كنه كه بين پارس آنلاين و اينترنت مخابراتي كه انديشه ميده كدومش تو انزلي بهتره؟ سرعت دانلود واسم خيلي مهمه

سلام
    توی انزلی اندیشه اصلا به درد نمیخوره چون همه سرویس هاشو با سرعت واقعی میده مثلا 128 رو سرعت16 میده یا 256 رو 32 میده و.... توی انزلی در حال حاظر بهترین شرکت پارس آنلاینه که من هم ازش سرویس دارم و ازش راضیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

صبانت جدید امده بخر

سلام به هم استاني هاي و مخصوصا رشتي هاي عزيز يادش بخير چقد تو اين تاپيك فعال بوديم يه زماني
    .
    نياز به راهنمايي دارم برا گرفتن سرويس !
    .
    من قبل خدمت حدود 1سالو نيم شاتل داشتم و راضي بودم تا اينكه چند ماه اخر شاتل سياستشو عوض كرد و محدود كردن هاي شبانه شروع شد و يادمه كلي اعصاب رو به هم ميريخت !!
    .
    الان بعد 10 ماه كم كم ميخوام دوباره از يه isp سرويس بگيرم !!‌ اونجور كه بوش مياد شاتل هنوز اون روييه ي محدود سازي رو داره ادامه ميده و به همين دليل اصلا نميخوام سمتش برم !!
    .
    از انديشه سرويس بگيرم خوبه تو اين موقيعت !؟ پر سرعت ترين و در عين ال اقتصادي ترين سرويسي كه انديشه ميده چنده ؟! سرويس با محدوديت 5 gb در ماه حدودا خوبه ... شركت ديگه اي هم مد نظر اگه هست بگيد !!‌ پينگ هم برام خيلي مهمه ...
    ممنون

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یه مدته اندیشه خیلی خوبه , سرعت بالا و پینگ پایین و منظم ,امیدوارم همینجوری بمونه

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

با سلام
    ساکن لاهیجان هستم و خط مخابرات رو دارم
    جدیدا موقع کانکت شدن 10 بار error یوزر نیم میده و بعضی موقع ها تایم اوت میشه
    شما هم همچین مشکلی دارین ؟؟؟

ضمنا پارس آنلاین چطوره برم سراغش ؟؟؟؟ دانلود شبانه مهمه

داره خودمونی میشه new.operations's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام من تازه اومدم انزلي,ميخواستم براي خريد سرويس اينترنت اقدام كنم كسي ميتونه راهنماييم كنه كه بين پارس آنلاين و اينترنت مخابراتي كه انديشه ميده كدومش تو انزلي بهتره؟ سرعت دانلود واسم خيلي مهمه
    من پارس دارم خوبه ,دوستان از مخابرات هم تعریف میکنن ولی من تست نکردن البته مخابرات پشتیبانیش خوب نیست و قطعی داره نکته دیگه پارس هر گیگ ترافیکش 5 تومانه

داره خودمونی میشه abbas_thomas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام
    ساکن لاهیجان هستم و خط مخابرات رو دارم
    جدیدا موقع کانکت شدن 10 بار error یوزر نیم میده و بعضی موقع ها تایم اوت میشه
    شما هم همچین مشکلی دارین ؟؟؟

ضمنا پارس آنلاین چطوره برم سراغش ؟؟؟؟ دانلود شبانه مهمه

اینجام اینجوریه (رودسر) ....... منم مشکل شما رو دارم.....

در آغاز فعالیت Milo89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من پارس دارم خوبه ,دوستان از مخابرات هم تعریف میکنن ولی من تست نکردن البته مخابرات پشتیبانیش خوب نیست و قطعی داره نکته دیگه پارس هر گیگ ترافیکش 5 تومانه
    سلام
    توی انزلی اندیشه اصلا به درد نمیخوره چون همه سرویس هاشو با سرعت واقعی میده مثلا 128 رو سرعت16 میده یا 256 رو 32 میده و.... توی انزلی در حال حاظر بهترین شرکت پارس آنلاینه که من هم ازش سرویس دارم و ازش راضیم
    مرسي بابت راهنمايي هاتون دوستان

11. 2 کاربر از Milo89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •