سلام . من می خوام fuji s4000 رو بخرم . به نظر شما دوربین خوبیه ؟فرقش توی عکس هایی که می اندازه با کنون چیه ؟ اگه میشه ایراداتش رو بگید . یه سوال دیگه هم اینکه میشه دوربینو با برق شارژ کرد؟
سلام . من می خوام fuji s4000 رو بخرم . به نظر شما دوربین خوبیه ؟فرقش توی عکس هایی که می اندازه با کنون چیه ؟ اگه میشه ایراداتش رو بگید . یه سوال دیگه هم اینکه میشه دوربینو با برق شارژ کرد؟
دوست عزیز دوستانی که تو عکاسی استخون ترکوندن و خیلی تجربه دارن بارها گفتن توی دوربینای slr لنز به مراتب مهم تر از بدنه هست حتی گفته شده اول لنزو انتخاب کنین بعد بادی..!
550 دوربین خوبیه هم رده هاش 600 دی تو کانون و 5100 نیکون هستن الانم که 3200 نیکون و 650 از کنون اومدن...حقیقت اینه لنز خوب مثلا 15 85 کنون با همون 550 دی از تموم این دوربینا با لنز کیتشون نتیجش بهتره....
سلام
این دوتا دوربین تو یه رده قرار نمیگرن باید با توجه به نیازتون انتخاب کنید s100 سنسور بزرگتری داره و توی شب عکسای بهتری میندازه و نویزش کمتره و یکمی وایدتره
سونی زوم بیشتری داره و امنکاناتش بیشتره
sx260 واقعا پیشرفت داشته به نظرم یه کامپکت همه کارس کنون زرنگی کردی پیکسلو کم نگه داشته به همین خاطر نویزش قابل قبوله... قیمتشم که ظاهرا با این گرونی خوب جا افتاده(کلا خوب گرونی رو جا انداختن بین ملت..) فقط یه مقداری دیافراگمش کوچیکتر شده نسبت به sx230 که نمیدونم چقدر توی عکساش تاثیر نداشته
دوستان دنبال این نوع کابل(Video Cable AVC-DC400ST) برای Sx260 می گردم کجا پیدا میشه؟ توی خود پک دوربین نبود. سایت فروش آنلاین داخل کشور کسی سراغ نداره یا اینکه آدرس فروشگاهی بهم بده .در ضمن قیمت این کابل اگه پیدا بشه حدودا چنده؟ با سپاس
Last edited by jamshimi; 17-09-2012 at 13:12.
سلام
اصلا توصیه نمیکنم
یودجه شما چقدره ؟
چی مهمه ؟
تنها موردی که هست باید برید جمهوری (با دوربین) و از مغازه ها امارشو بگیرید
کیفیت عکس ، زوم بالا و usb داشتن دوربین، در روشنایی کم هم زیاد نویز نداشته باشه. ب
ودجه هم تا 380
اگر بتونید IXUS 300 پیدا کنید برای نور کم عالی هست
IXUS 1000 هم هست که عالیه اما توی نور کم به خوبی 300 نیست اما زوم خیلی خوبی داره
خب چرا همون s4000 رو نخرم.معایبش چیه؟
بشدت نویزی هست ، این جا کسی بوداز من پرسید خوبه گفتم نخر بعد رفت خرید اومد گفت راست میگفتی ، بعد هم عوضش کرد
elsin جان نظرت درباره فوجی F550 با این قیمت چیه؟
امکاناتش خیلی بیشتر نسبت به 1000
الان دیجی پیشنهاد شگفت انگیز گذاشته 1000 رو دو دل شدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)