پيش بيني ما رو هم يكي ثبت كنه .
اس اس 5 - 1 داماش
پيش بيني ما رو هم يكي ثبت كنه .
اس اس 5 - 1 داماش
من هم شنیدم چی گفت
حیف اسمه پیشکسوت که روی همچین ادمی گذاشته بشه!
اشغال تا اون تهش از نتایج استقلال سوخته بود!
این از روزی که بود با استقلال مشکل داشت... نمیدونم چرا تعجب میکنید. این مردک بارها از این حرفا زده تا حالا
یعنی در اون حدی که نمیدونی اشتباه تایپی بوده؟
چرت و پرت ... اون موقع که من بودم استقلال اونجوری بود. الان اینجوریه... این بازیکنها رو همشون من آوردم استقلال... از این چرندیات.... این حجازی با حاشیه زنده س... وگرنه به یاد ندارم تو یه تیمی بوده باشه و اون تیم نتیجه گرفته باشه. هر تیمی رفت اون تیم نابود شد ... ولی خوب با حاشیه سازی مصاحبه جنجالی اسم خودشو زنده نگه داشته و تیم هم گیرش میاد دیگه.
موافقم باهات.فرهاد برای نیمه ی دوم ساخته شده.ولی این بازی اکبر پور رو نداریم.من که زیاد موافق نیستم که فرهاد از اول بازی کنه!
فرهاد نشون داده به عنوان یار تعویضی موثرتر بازی میکنه!
====
علیرضا اصفهانی بودی و من نمیدونستم.از این خوشحالم که دو تا از بازیهای برگشت استقلال در اصفهان هست و شانس رفتن به ورزشگاه را دارم .
40 دقیقه تا پایان پیشبینی.
خواهشن لنگی اینجا نیاد.شما که جنبه ندارین ............اتقلال !!! اسم جدیده؟!!!
سرهمین دنی اولروم باتمام برنامه های ایران مصاحبه کرده یکی نیست بگه آخه ...... مگه استقلال با دنی اولروم مذاکره کرده . استقلال بامدیربرنامه های دنی مذاکره کرده . ازرادیو گرفته تا تلویزیون باش مصاحبه اختصاصی کردند.حالااین که چیزی نیست قضیه راتو یکی ازبرنامه ها کشیده بود به رامین محرم نژاد (سه سال پیش) وقتی که استقلال قهرمان شد.
بعضی تیمها رواشتباه دروازه بان حریف قهرمان میشند و بعد دروازه بانو استخدام میکنند این همه پیشکسوتاشون جنجال نمیکنند اونموقع این ............................
مردک خجالت نمیکشه تیمی که 4 سال مدعی قهرمانی بود رو پارسال گرفت بیچاره کرد بازم ول نمیکنه اون زمان هم که استقلال تو کورس قهرمانی بود چپ و راست مصاحبه میکرد چرت و پرت میگفت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)