به طور خاص نه ولی قراره برای رفع این ایراد CPU یه پچ براش ربیلیز کنند ولی فعلا خبری ازش نیست...
مشخصات کامل سیستم؟؟
به طور خاص نه ولی قراره برای رفع این ایراد CPU یه پچ براش ربیلیز کنند ولی فعلا خبری ازش نیست...
مشخصات کامل سیستم؟؟
Intel Celeron D 3.6 Ghz.
Ram 2 GIG
Ati 4670
hard 160
main giga 945
آقا من قبلا Cod 7 رو میتونستم بازی کنم و تمومش هم کردم.
ولی الان وقتی اجار میکنم تو اون صفحه که نوشته Press Any KEy کامپیوتر هنگ میکنه و موس تکون نمیخوره و مجبور میشم با Task Manager بازی رو ببیرم
مشکل چیه؟
برای افت فریم bo یه پچی توی تاپیک معرفی کردم . از اون استفاده کنید . واسه من به طور خیلی باور نکردنی فریمو از 5 به 25 رسوند.
من windows 7 دارم ، Call of Duty: Black Ops رو که نصب میکنم موقع اجرا بازی این ارور رو میده :
اگر yes یا NO هم بزنم اتفاق خاصی نما افته و فقط این ارور از بین میره ، تا حالا اصلا نتونستم بازی رو هم باز کنم
موقع نصب هیچ اروری نمیده ! راحت نصب میشه ...
این یعنی اینکه بازی رو به حالت خاصی بستید . یعنی مثلا با alt f4 .
اگه میخواید برید safe mode yes رو بزنید . تغییراتو عوض میکنه وگرنه no رو بزنید .
سلام .
آقا من Call Of Duty World At War نسخه 2 دی وی دی پردیس رو دارم .
بعد نصب کردن وقتی میرم روی Solo Game بعد انتخاب درجه سختی برمیگرده صفحه قبلی . یعنی تو بازی نمیره . چرا ؟ نسخشم فکر کنم 1.0 باشه چون هیچ پچی نریختم . چیکار کنم ؟ کرک ریختم فایده این داشت :|
میگم که ! من تا الان بازی رو نتونستم باز کنم که بخوام با alt+f4 ببندمش ! با زدن yes و no هم هیچ اتفاق خاصی نمی افته
CPU_ت ضعیه دوست من به احتمال 99% گیرش به همونه....نصف بچه ها باCPU_ی دوسهته ای توی بازی افت فریم شدید دارد چه برسه به Celeron D !!
بهت قول نمیدم ولی ممکنه با پچ دوستمون یتونی بری توی بازی ولی مطمئن باش اگر هم توی بازی بره برای اجراش به مشکل برمیخوری
حجت جوت واقعا مشکلت عجیب و نادره!!
نمیدونم ممکنه مشکل از کرک باشه از اینجا دانلود وعوضش کن ببین جواب میده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولا تشکر میکنم به خاطر پاسختون
کی با CPU دو هسته ایی به مشکل خورده؟
سیستم خودم Pentium D هست و از نوع Dual Core ولی بدون مشکل دارم روی رزولوشن 1024*1280 با 4X AA دارم بدون افت فریم بازی میکنم
این سیستم هم که اینجا نوشتم برای پسر عمه ام بود
بعد ببخشید نگفتید کدوم پچ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)