تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 942 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236636 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه pedram_behrang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

13 به hossein-p30-f: اگه توي يزد هستين ايرانسل نخرين!

به حسين از يزد:

اگه توي خود شهر يزد زندگي مي‌كنين، ايرانسل نخرين. كيفيت شبكه از نظر مكالمه، مسيج و ساير سرويس‌ها تا 3 ماه بعد از راه‌اندازي شبكه اصلاً قابل تعريف نيست.

من تاليا رو براي يزد به شما پيشنهاد مي‌كنم. اگه توضيحات كامل‌تري در اين زمينه بخواين، توي پست چند صفحه قبل هست.

شاد باشيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه javad33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آقا پدرام چه گیری دادی به تالیا.ول کن بابا.چندتا نکته بگم من اول اینکه تنها سرویس ارزش افزوده ی تالیا همین اس ام اس و نمایش شماره ی تماس گیرنده هست.نه دلیوری داره نه هیچ چیز دیگه.اما ایرانسل کلکسیون سرویسهای جذاب و مجانیه.از اس ام اس و ام ام اس و اینترنت بگیر تا صندوق صوتی و... .تالیا هم بعد از دو سال اینجوری شده.مطمئن باشید ایرانسل بعد از دوسال بهترین اپراتور ایران از همه لحاظ میشه اگه بعضیا بذارن.

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

اگه تويه تهران، شيراز، مشهد، تبريز، اصفهان يا مركز استان‌ها زندگي مي‌كنين، هيچكدوم!!

درحال‌حاضر ايرانسل به‌خاطر پالس‌هاي يك دقيقه‌اي اصلاً به صرفه نيست و من سيم‌كارت تاليا رو قوياً براي اين‌ شهر‌ها به شما پيشنهاد مي‌كنم.

كيفيت تاليا در تهران (شهري كه من الان زندگي مي‌كنم) در صدر هست. صداي كاملاً صاف، آنتن‌دهي قوي، شبكه آزاد و مكالمه بدون قطعي. اين فاكتورها به‌علاوه ارزون‌تر تموم شدن مكالمه به‌خاطر پالس (نكته بالا)، به شدت به اين طرف راهنمايي مي‌كنه كه سيم كارت تاليا (البته كاركرده چون صفرش بي‌خودي گرونه‌) خريداري بشه.
    سلام
    منظورتون این پست بود
    1-حالا تالیا چنده
    2-نرخ مکالمه و SMS ش چند هست
    3-شماره هاش چجوریه
    4-تو یزد خوب کار میکنه
    5-اعتبارش مدت زمان داره بعد چند ماه در صورت عدم استفاده باطل میشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

دوستان،

براي اين‌كه يك فورم حرفه‌اي داشته باشيم، پيشنهادم رو تكرار مي‌كنم.

لطفاً هر خبري رو از هر جا Copy/Paste مي‌كنين، در پايين منبع خبر رو هم با لينكش بيارين.

از توجه شما متشكرم.
    شرمنده اینم منبع خبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12 Gprs فعلا رايگانه

براي من كه تا الان اينترنتش مجانيه!!!

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

شما درباره خارج از ایران میگویید ولی از ایران در اصفهان هم از ایرانسل بشنویید،از اوائل اسفند ماه sms ها ،اتوماتیک برای تمامی مشترکین دائمی اعتباری قطع شد وتا همین یک هفته پیش نیز قطع بوده ، در تمام این مدت هر چه sms به هر اپراتوری بخصوص خود ایرانسل زدیم وامتحان کردیم که وصل شده است یانه با پیغام
    " پیغام ارسال نشد" روبرو شدیم اول فکر کردم که فقط خط بنده مشکل دارد بارهابه130 تماس گرفتم ومیل زدم ،هیچ کاری صورت ندادند بعد که فهمیدم این مسئله گریبان گیر دیگر ایرانسل داران بوده ،شبکه نبودن اصفهان وقطع بودن sms را برای خود توجیه کردیم ،حال بعد از آمدن قبوض وچک کردن ریز مکالمات میبینم که تمام sms ها روتا دونه آخر تا پایان اسفند که تاریخ مهلت قبض بوده حساب کرده ،تازه هنوز قبض این طرف سال نو نیامده ........
    حال شما در نظر داشته باشید در اصفهان نصف جهان از اواخر اسفند ماه تا اواسط فروردین ،شما با انبوهی از
    مسافران نوروزی که به این شهر سرازیر میشوند روبرو هستید که خدا میداند چند هزار نفرشون خط ایرانسل
    دارند وآن گذشته چقدر خود اصفهانیها از ایرانسل استقبال کردن و چند ده هزار نفردیگر نیزبه این رقم اضافه کنید
    هر کدام اگر در این مدت فقط چند sms زده باشند به چه رقمی خواهیدرسید . واقعا باید به کجا شکایت برد
    بله ایرانسل با ضرر وزیان بسیاری از مشترکین جوان و کم درآمد وپر آمد خود در همین آغاز نشان میدهد بر عکس
    تبلیغاتش آش دهن سوزی نسبت به دیگر اپراتور ها در ایران نیست ، همین الان چهارمین وپنجمین اپراتور های افغانستان وتاجیکستان با سیم کارتهای مجانی همین خدمات روز دنیا رو به مشترکین ارائه میدن

در جواب اون دوستم که میخواست بدونه که ایرانسل طبق برنامه کاری خود کی شهر ش توی لیست آغاز به کار قرار میگیره باید بگویم ، مثلا اصفهان نصف جهان ، دومین شهر بعد از پایتخت هنوز بعد از کلی وعده ووعید ایرانسل ، از آبان ماه سال گذشته ،هنوز به شبکه وصل نشده و تماسها 10 خط در میان وصل میشوند ولی قبوض برای دریافت پول سرموقع در خانه تحویل داده میشود و بدون هیچ گونه تاخیری وقت شناسی از این بهتر
    اره دیگه فکر کنم بعد تهران اصفهان شهر بزرگ ایران ولی هنوز که هنوز هم خبری نیست در حالی فروش سیم کارت های ایرانسل از حدود یک ماه قبل از عید در اصفهان شروع شده بود و هنوز هم ادامه دارد و ما اصفهانی ها هم همه ی عیوب شبکه مثل 'گرفتن تماس در موقع پر بودن انتن و دادن پبغام no network coverge را به پای رسمی افتتحا نشدنش میزاریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

8

به حسين از يزد:

اگه توي خود شهر يزد زندگي مي‌كنين، ايرانسل نخرين. كيفيت شبكه از نظر مكالمه، مسيج و ساير سرويس‌ها تا 3 ماه بعد از راه‌اندازي شبكه اصلاً قابل تعريف نيست.

من تاليا رو براي يزد به شما پيشنهاد مي‌كنم. اگه توضيحات كامل‌تري در اين زمينه بخواين، توي پست چند صفحه قبل هست.

شاد باشيد.
    تا جایی که من میدونم شهر یزد اصلا" پوشش نداره و فقط چند تا دکل بدون آنتن نصب کردن ولی 1 ماه هست دارن سیم کارت میفروشن
    اصفهان هم پوشش تعریفی نداره...
    از نصفه ایران به پایین هم فقط شیراز وصله...
    گمون کنم تا 4-5 سال دیگه اگه خدا بخواد کل ایران وصل بشه البته تا نقطه 10 سال هم ممکن هست پیشرفت داشته باشه...
    لعنت بر ارتباطات سیار بعد تالیا بعد ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

1

براي من كه تا الان اينترنتش مجانيه!!!
    دوست عزیز نکن این کارو...
    4 روز دیگه قبض میفرستن واست که مجبور میشی خونتو بفروشی و پول اینا رو بدی...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

6 به javad33: گير دادي رو خوب اومدي!

آقا من رو شاد كردي با اين حرفت .

ببين جواد اگه بخوايم بي‌طرف بررسي كنيم، لازمه همه جوانب رو در نظر بگيريم.

در مورد سرويس‌هاي مجاني كه گفتي، ايرانسل همه‌ي اون سرويس‌هايي رو كه گفتي بعد از دو هفته پولي مي‌كنه، يعني Gprs,mms. اس‌ام‌اس كه همين الان هم پوليه.

در مورد سرويس‌هاي ارزش‌افزوده، تاليا هم از اين خدمات رو داره. از جمله: صندوق صوتي، سرويسي كه وقتي در دسترس نيستيد پيام‌هاي شما رو بگيره، رسيد پيام و ...

براي يك استفاده كننده معمولي، كه براش هزينه تلفن‌ مهمه و كيفيت، يعني كسي كه به تلفن به چشم ابزار صحبت كردن نگاه مي‌كنه، سرويس با كيفيت خيلي مهمه. خب اگه دقت كرده باشي من گفتم درحال‌حاضر تاليا بهتره. چرا؟

چون واقعاً درست نيست وقتي مي‌توني براي 18 ثانيه صحبت پول 18 ثانيه رو بدي، به جاش پول 60 ثانيه رو بدي. يا براي فرستادن يك مسيج پول سه تا مسيج رو بدي. ممكنه در آينده ايرانسل بهتر بشه، ولي يه اپراتور بايد بدونه كه مردم پول بي‌خودي براش خرج نمي‌كنن، مگر اين‌كه سرويسي در خور اين هزينه بيشتر به مردم ارايه كنه.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

11 به hossein-p30-f: اطلاعات تاليا

در مورد تاليا،

1- قيمت سيم صفر در تهران 50-60 هزار تومان و سيم كاركرده 30-35 هزار تومان هست.

2- نرخ مكالمه براي هر دقيقه 67 تومان هست و زمان هر پالس 6 ثانيه. يعني براي مثال شما براي 15 ثانيه صحبت (كه معادل سه پالس مي‌شه) حدود 20 تومان پرداخت مي‌كنين. علاوه بر اين تاليا در ساعت غير از Peak Hour يعني بين 9 شب تا 8 صبح، براي هر دقيقه 54 تومان دريافت مي‌كنه. قيمت SMS‌اش مشابه ايرانسل و همون 16 تومن هست. سرويس رسيد مسيج هم فعاله و رايگان.

3- شماره‌هاش هم‌جور داره. هم معمولي، هم نيمه رند و هم رند. مثل ايرانسل.

4- در مورد پوشش يزد لازمه از همشهري‌ها تحقيق كنين. چون من خودم الان در تهران هستم.

5- اعتبار، محدوديت زماني نداره. يعني تا پيش از عيد داشته، ولي الآن برداشته شده (البته به‌خاطر رقابت با ايرانسل).

اگه سوال ديگه‌اي باشه، خوشحال مي‌شم بتونم جواب بدم.

اگه ساير دوستان نظري دارن، از شنيدن اون هم خوشحال خواهم شد.
    Last edited by pedram_behrang; 16-04-2007 at 16:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •