مهدی جان وسودا جان خواهشا حرفام بخونند.
عزیزان من 2 تا پست در مورد ویروسی که توکامپیوترم اومده دادم ولی هنوز این مشکل رو دارم .امروز من پچ امنیتی شرکت سیمانتیک و همینطور مایکروسافت رو دانلود کردم که کارشون پاکسازی انواع ویروس ساسر هستش ولی حتی 1 ویروس هم شناخته نشد.در کمال تعجب بودم که متوجه شدم تازگیها یه ویروسی به نام کرگو اومده که مثل ساسر یا بلاستر عمل میکنه رفتم از سایت سیمانتیک پچ این ویروس رو هم دانلود کردم ولی بازم خبری نبود از ویروس .دوباره فایروالم رو غیر فعال کردم دیدم آقا ویروس دوباره تشریف آوردند اونم در بودن nod و غرض از این حرفها این که بهم ثابت شد که هیچ کدوم از آنتی ویروسها مثل nod یا ;کاسپرس یا bitdefender در مقابل ویروس نویسان توان مقابله ندارند و برام جای تاسف بود که در بودن 3 آنتی ویروس حتی 1 مورد از ویروس شناخته نشد و نتونستند جلوی ورود به کامپیوترم رو بگیرند .حالا میخوام نورتون 2006 رو نصب کنم ببینم میتونه جلوش بگیره دیگه اعصابم بهم ریخته .
اینم عکسی از لحظه ورود ویروس ناشناخته که فکر کنم جزو اولین نفراتیم تو جهان که باهاش آشنا میشم احتمالا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگاه کنید دقیقا مثل ساسر هستش.اونجایی که سفید شده اشتباه خودم میخواستم کلمه ایساس رو نشون بدم سفید کردمش.
یه بارم شد که 2 تا آنتی ویروس رو همزمان فعال کردم حتی فایروال بیت دیفندر هم جلودارش نیست.سرعت کامپیوترم افتضاح شده درایو C خودکار داره به حجمش اضافه میشه دلیلشم مسلما انتشار کرم داخل رجیستری سیستمم .
اگه شما میتونید کمکی کنید ممنون میشم فقط منتظرم نذارید چون الان 3 روز میخوام یه آهنگ دانلود کنم سرعت دانلودم با این کرم مذخرف به 1.0 به زور میرسه.