تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 168 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

مهدی جان وسودا جان خواهشا حرفام بخونند.

عزیزان من 2 تا پست در مورد ویروسی که توکامپیوترم اومده دادم ولی هنوز این مشکل رو دارم .امروز من پچ امنیتی شرکت سیمانتیک و همینطور مایکروسافت رو دانلود کردم که کارشون پاکسازی انواع ویروس ساسر هستش ولی حتی 1 ویروس هم شناخته نشد.در کمال تعجب بودم که متوجه شدم تازگیها یه ویروسی به نام کرگو اومده که مثل ساسر یا بلاستر عمل میکنه رفتم از سایت سیمانتیک پچ این ویروس رو هم دانلود کردم ولی بازم خبری نبود از ویروس .دوباره فایروالم رو غیر فعال کردم دیدم آقا ویروس دوباره تشریف آوردند اونم در بودن nod و غرض از این حرفها این که بهم ثابت شد که هیچ کدوم از آنتی ویروسها مثل nod یا ;کاسپرس یا bitdefender در مقابل ویروس نویسان توان مقابله ندارند و برام جای تاسف بود که در بودن 3 آنتی ویروس حتی 1 مورد از ویروس شناخته نشد و نتونستند جلوی ورود به کامپیوترم رو بگیرند .حالا میخوام نورتون 2006 رو نصب کنم ببینم میتونه جلوش بگیره دیگه اعصابم بهم ریخته .

اینم عکسی از لحظه ورود ویروس ناشناخته که فکر کنم جزو اولین نفراتیم تو جهان که باهاش آشنا میشم احتمالا:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نگاه کنید دقیقا مثل ساسر هستش.اونجایی که سفید شده اشتباه خودم میخواستم کلمه ایساس رو نشون بدم سفید کردمش.
    یه بارم شد که 2 تا آنتی ویروس رو همزمان فعال کردم حتی فایروال بیت دیفندر هم جلودارش نیست.سرعت کامپیوترم افتضاح شده درایو C خودکار داره به حجمش اضافه میشه دلیلشم مسلما انتشار کرم داخل رجیستری سیستمم .

اگه شما میتونید کمکی کنید ممنون میشم فقط منتظرم نذارید چون الان 3 روز میخوام یه آهنگ دانلود کنم سرعت دانلودم با این کرم مذخرف به 1.0 به زور میرسه.

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

سلام
    گيلوپا جان
    اگه چيزي نگفتم چونكه اطلاعاتي ندارم
    ولي در مورد اينكه ضد ويروسها نمي تونن اين اشتباه
    شما بايد يه كم منصفانه وقت بيشتري به آنتي ويروسها بدي تا بشناسنش
    ولي خوب بازم اگه جديده چي كار كنيم ديگه باز يكي پيدا شده يه باگ جديد برا سرويسهاي ويندوز پيدا كرده و افتاده به جون ملت
    خوب بايد صبر كني ببيني چي ميشه
    راستي
    Kaspersky Anti-Virus 6.0.15.212 Beta
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by soda; 16-10-2005 at 19:06.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ميدونم سودا جان.ولي ديگه دارم ديوونه ميشم از دست اين ويروس مذخرف.آقا شما هم مراقب باشيد سعي كنيد فايروالتون حتي يه لحظه غير فعال نباشه.من خر همين اشتباه رو كردم كه اين ويروس اومدش.
    Last edited by Gilopa; 16-10-2005 at 19:25.

پروفشنال borzou_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    پشت هیچستا نم

پيش فرض

Gilopaجان سلام
    من هم حدود دوماه قبل یه همچین مشکلی داشتم با کمال نا امیدی سیستم را ری استور کردم به بک اپی که دو هفته قبلش در سیستم ری استور درست کرده بودم وبا کمال تعجب دیدم دیگه سر و کله این مزاحم پیدا نشد خودم هم تعجب کردم البته شاید شانس با من بوده ولی یه همچین امتحانی بکن
    اگر حل نشد ومیخواهی ویندوز را فرمت نکنی خودت بهتر میدونی که سیستم ساعت را یه دوساعتی ببر عقب وکارتا بکن وهمینطور کجدار ومریض باهاش تا کن شاید انتی ویروست در اینده اونا شناسائی بکنه این مزاحم هیچ ضرر دیگه ای نداره غیر از همین کاری که خودش اعلام میکنه یعنی خاموش کردن کامپیوتر
    م.فق باشید
    Last edited by borzou_one; 16-10-2005 at 19:49.

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

مگه با shutdown -a نمیره این پیغامه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Gilopa
    مهدی جان وسودا جان خواهشا حرفام بخونند.

عزیزان من 2 تا پست در مورد ویروسی که توکامپیوترم اومده دادم ولی هنوز این مشکل رو دارم .امروز من پچ امنیتی شرکت سیمانتیک و همینطور مایکروسافت رو دانلود کردم که کارشون پاکسازی انواع ویروس ساسر هستش ولی حتی 1 ویروس هم شناخته نشد.در کمال تعجب بودم که متوجه شدم تازگیها یه ویروسی به نام کرگو اومده که مثل ساسر یا بلاستر عمل میکنه رفتم از سایت سیمانتیک پچ این ویروس رو هم دانلود کردم ولی بازم خبری نبود از ویروس .دوباره فایروالم رو غیر فعال کردم دیدم آقا ویروس دوباره تشریف آوردند اونم در بودن nod و غرض از این حرفها این که بهم ثابت شد که هیچ کدوم از آنتی ویروسها مثل nod یا ;کاسپرس یا bitdefender در مقابل ویروس نویسان توان مقابله ندارند و برام جای تاسف بود که در بودن 3 آنتی ویروس حتی 1 مورد از ویروس شناخته نشد و نتونستند جلوی ورود به کامپیوترم رو بگیرند .حالا میخوام نورتون 2006 رو نصب کنم ببینم میتونه جلوش بگیره دیگه اعصابم بهم ریخته .

اینم عکسی از لحظه ورود ویروس ناشناخته که فکر کنم جزو اولین نفراتیم تو جهان که باهاش آشنا میشم احتمالا:

نگاه کنید دقیقا مثل ساسر هستش.اونجایی که سفید شده اشتباه خودم میخواستم کلمه ایساس رو نشون بدم سفید کردمش.
    یه بارم شد که 2 تا آنتی ویروس رو همزمان فعال کردم حتی فایروال بیت دیفندر هم جلودارش نیست.سرعت کامپیوترم افتضاح شده درایو C خودکار داره به حجمش اضافه میشه دلیلشم مسلما انتشار کرم داخل رجیستری سیستمم .

اگه شما میتونید کمکی کنید ممنون میشم فقط منتظرم نذارید چون الان 3 روز میخوام یه آهنگ دانلود کنم سرعت دانلودم با این کرم مذخرف به 1.0 به زور میرسه.
    چرا گاهي هنگام كار در اينترنت پس از چند دقيقه پيغام Windows Shut down after 1 minute نشان داده و دستگاه پس از چند دقيقه خاموش مي شود؟

اين مورد يك مشكل سخت افزاري نبوده و به عامل ويروس بر مي گردد. از معروفترين اين ويروس ها، ويروس Blaster مي باشد كه سبب بروز اين مشكل در سيستم عامل هاي Win XP, Win 2000 و Win 2003 شده و با استفاده از نقطه ضعف RCP DCOM BUFFER OVERFLOW سيستم عامل Windows، باعث بروز مشكل در سيستم شما مي شود در نتيجه سيستم عامل Window براي جلوگيري از خرابي بيشتر اقدام به Shutdown كردن كامپيوتر شما مي نمايد.

براي جلوگيري از خاموش شدن ناگهاني سيستم به محض نمايش پيغام System Shutdown كه در شكل زير آورده شده است سريع دستور Shutdown –a را در قسمت Start --> Run تايپ نموده و OK را انتخاب كنيد.

اين دستور به طور موقت مانع از خاموش شدن سيستم شما شده و امكان انجام عمليات پاك سازي ويروس و يا نصب Service Pack ها را مقدور مي سازد.

استفاده از اين نكته در عدم Restart شدن كامپيوتر نبايد به عنوان يك راه حل براي اين موضوع تلقي شود. همانطور كه در بالا نيز گفته شده استفاده از برنامه هاي ضد ويروس مناسب و همچنين بروز رساني نسخه ويندوز به Service Pack هاي موجود ( SP1 و SP2) به عنوان يك راه حل مناسب در نظر گرفته مي شود.

براي اطلاعات بيشتر به آدرس زير مراجعه فرماييد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud.ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دوستان کسی میدونه نسخه جدید کاسپر 2006 یعنی 6.0.212 با فایروال اوت پست 3 سازگاری داره یا نه ؟
    به شدت منتظر هماهنگی این دو با هم هستم چونکه به نظرم این دو گزینه بعنوان بهترین انتخاب برا یه سیستم محسوب میشن
    تو نسخه قبلیش یعنی 6.0.202 که من داشتم هنوز هماهنگی بین شون ایجاد نشده بود
    اگه کسی نصبش کرد یه خبری به ما هم بده
    ممنون

سودا جان نظرت رو در مورد اون ویروسه نگفتی

داره خودمونی میشه daryoosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    آتورپاتكان

پيش فرض

دوستان، اگر كرك / سريالي را براي
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سراغ داريد، لطفا به من معرفي كنيد. متشكرم.

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

مسعود جان سلام
    كدوم ويروسه؟
    همون كه تو mbr خودشو نوشت؟
    خوب اگه اينجور بود كه با يه هارد ديگه ميشه راحت پاكش كرد
    در ضمن من يه تحقيقاتي كردم و فهميدم كه امكان نوشتن همچين ويروسي كه بتونه در مقابل فرمت و fdisk و پاك شدن مستر بوت ركورد مقاومت كنه و در كل به سيستم حسابي بچسبه اصلا وجود نداره
    واقع بينانه هم همينه چونكه ديگه ويروس نويسا ويروساشونو اينطور مينوشتن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •