سلام.این غول مرحله آخر که باید با اون تفنگه منور بهش بزنی چه جوری باید ردش کرد یه عکس از کشتنشم بذارید
سلام.این غول مرحله آخر که باید با اون تفنگه منور بهش بزنی چه جوری باید ردش کرد یه عکس از کشتنشم بذارید
چرا این اتفاقا خیلی زیاد میوفته مثلا واسه خود من روی nfs hp و syndicate افتاد بهترین کار اینه که یک shortcut از مسیر سیو بازیت رو دسکتاپ بگیری و هر دفعه بعد بازی از سیو هات back up بگیری ولی حالا که این کارو نکرده بودی باید یه سیو از اول episode 2 بگیری.
آقا یه سوال کل بازی تو جنگله و دشمنا هم همین تبر به دستا هستن؟؟ بد جوری یکنواخت شده!
متاسفانه بله ولی یه خورده بری جلو تر تاریکی توی وجود اجسام هم میره و به سمتت پرت میشن.
پس فکر کنم unistalll کنم بهتر باشه. یعنی واقعا دشمنی غیر از این تبر به دستا نیست؟؟ کشتن همین تبر به دستا هم حال نمیده.
من بیشتر از داستانش خوشم اومد فکر کنم برم یجایی داستانشو بخونم ببینم چی میشه بهتر باشه!![]()
آقا چی شد بالا خره ؟
محتوای مخفی: تموم نکردی نخون
البته کمی جلوتر که بری چراغ قوه های قویتر گیرت میاد
و راحت تر میتونی بکشی
و اتفاقا جذابتر میشه
ولی بعضی جاها رو مخ ادمه
مثلا بعضیشون کشتنشون سخته و تا قلقشو پیدا کنی پدرت درومده
محتوای مخفی: اینو بخون
حدست اشتباست! 6 تا اپیزود مگه مرض داشتیم بریم بعد همه اش یه کابوس باشه؟!
محتوای مخفی: لو رفتن ادامه
درسته حق با شماست ، دیگه واقعا حسش نبود یه بار دیگه از اول برم ولی یکی از دوستانم که قبلا روی نسخه ی کنسولی بازی رو تموم کرده بود چون خیلی وقت بود که این بازی رو انجام نداده بود اومد و تا اپیزود 2 همون جایی که بودم واسم رفتمتشکرم دوستان مشکل حل شد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)