اتفاقا نگاه کردم و به این دلیل پرسیدم میخواستم بدونم تاریخی گفتن کی می یاد یا نه ؟
خود سایت که تو صفحه اول هیچی در موردش نگفته در forum هاش هم که هنوز من هیچی پیدا نکردم ( در حال جستجو)
ایشون از کجا اینها را پیدا می کند؟
اتفاقا نگاه کردم و به این دلیل پرسیدم میخواستم بدونم تاریخی گفتن کی می یاد یا نه ؟
خود سایت که تو صفحه اول هیچی در موردش نگفته در forum هاش هم که هنوز من هیچی پیدا نکردم ( در حال جستجو)
ایشون از کجا اینها را پیدا می کند؟
Last edited by zed2; 15-12-2007 at 13:29. دليل: پست اضافی نزدم
نه هنوز نیومده!می تونی به خود سایت utorrent هم یه سری بزنید.![]()
یه توضیح در مورد نسخه های الفا و بتا اینکه بعضی از ترکر های خصوصی اجازه ی استفاده از این ورژن ها رو نمیدن ، و اګه کسی ورژن های غیر فاینال استفاده کنه ممکنه نتونه چیزی دانلود کنه اګه همچین مشکلی براتون پيش اومد ممکنه بخاطر ورژن بتا یا الفا بودن برنامه باشه
سلام
ببخشید این سئوال را اینجا مطرح می کنم چون جای دیگه ای جوابی پیدا نکردم سئوال من درباره رابطه emulaوتورنته
با وجود عظمت تورنت اما باز هم در قیاس با emule وسعت بسیار کمی دارد وقتی آن همه فیلمهای نایاب را در emule می بینم و از اینکه نمی توانم آنها را دانلود کنم دلم آتش می گیرد اما بحث من اینجاست یکبار در یکی از تاپیکها دوستی گفت می توانیم سورسهای emule را تبدیل به seedدر تورنت بکنیم یه کم هضم این مسئله برای من یه کم سخت است می خواستم اساتید کمکم کنند که این کار چگونه صورت می گیرد
من دهها گیگ از تورنت دانلود کرده ام اما از emule دریغ از 1 مگ
با تشکر از اساتید
سلام.
برا eMule تایپیک هست اونجا مطرح کنید زودتر به جواب می رسید.
در ضمن شما نگفتین چرا نتونستین از eMule دانلود کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن اینطور به نظر میاد یا من اینطور برداشت کردم که اکثر فیلمهای جدید تو تورنت زودتر و بیشتر پیدا میشه تا eMule و نرم افزارها هم از eMule بهتر میان.
سلام
من میخوام بدونم این تنظیماتم درسته یا نه ؟؟؟
آموزش رو خوندم ولی بعضی از گزینه هایی که گفته بودین رو پیدا نکردم ...
اون پچ هم کار نمیکنه نمیدونم چرا ؟؟؟
شاید هم من بلد نیستم ...
![]()
با سلام خدمت همگي دوستان.
يه سوال داشتم:
من با برنامه uTorrent 1.6 كار ميكنم.مي خواستم بدونم چطوري ميتونم اين برنامه رو طوري تنظيم كنم كه با حد اكثر سرعت دانلود كنه؟
آيا برنامه تورنتي بهتر از اين هست كه سرعت دانلودش بيشتر باشه ؟
با تشكر
تنظیمات رو دوستان در پست های اولیه توضییح داده اند.و برنامه ی بهتر که بتونی فایل های تورنت رو دانلود کنید همین دو تا برنامه utorrent , Azureus نیست. فقط برای اینکه بتونی بهتر و با حداکثر سرعت دانلود کنید بایستی تو سایت های خصوصی تورنت عضو بشی و از اونجا دانلود کنید.
برای دریافت و اصلاع از رجیستری شدن بعضی از سایت های تورنت می تونید به این جا مراجعه کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام دوباره.
اول از شما آقاي arash66_2m بخاطر جوابتون تشكر ميكنم
چند تا سوال ديگه داشتم :
من وقتي با utorrent دانلود ميكنم پايين برنامه يه مثلث نارنجي مياد.مي خواستم بدونم مشكلش چيه؟
توي قسمت Current Port چه مقداري رو بايد وارد كنم.آخه وقتي روي دكمه Test if port is forwarded properly
كليك ميكنم اين پيغام رو ميده:Error! Port 31418 does not appear to be open.
ميشه اين برنامه رو طوري تنظيم كني كه فقط دانلود كنه و چيزي آپلود نكنه؟
ببخشيد اگه زيادي سوال كردم.
با تشكر
Last edited by hpk34; 16-12-2007 at 05:31.
من وقتي با utorrent دانلود ميكنم پايين برنامه يه مثلث نارنجي مياد.مي خواستم بدونم مشكلش چيه؟
توي قسمت Current Port چه مقداري رو بايد وارد كنم.آخه وقتي روي دكمه Test if port is forwarded properly
كليك ميكنم اين پيغام رو ميده:Error! Port 31418 does not appear to be open.
يک عددی را وارد کنيد بهتر اينه که عدد پورت بالاي 10000 باشه.پيشنهاد من45682 یا 56094
ميشه اين برنامه رو طوري تنظيم كني كه فقط دانلود كنه و چيزي آپلود نكنه؟
بله.میشه اگه شما از سایت های عمومی تورنت دارید دانلود می کنید.آپلود انجام نگیره بهتره!به این صورت عمل کنید.
Queueing--->Maximum number of active torrents(upload or download):0 مقدارش هر چقدر باشه اونو به صفر تبدیلش کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)