تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 307 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

و یه سوال دیگه (میبخشید در مورد لینوکس اطلاعاتم در حد 0 هست):
    اگه لینوکس نصب کنم بازم به آنتی ویروس احتیاج دارم؟
    آفیس روی لینوکس اجرا میشه؟
    برنامه های مثل jet audio یا FL studio چی؟

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------

اینترنت من دایال آپ هست

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------

لینوکس با دایال آپ مشکل داره مگه؟

---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------

راستی گرافیکم هم 64MB هست(خجالت کشیدم)
    برای پخش گرافیک ubuntu کم نیست؟

---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------

خیلی ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    من امروز یه یوزر جدید روی سیستمم درست کردم.حالا وقتی از طریق اون یوزر می رم سراغ فولدر خانگی خودم همه محتویات فولدرهای منو نشون میده.می خوام کاری کنم که اصلا اونا رو نشون نده.چیکار باید بکنم؟

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من امروز یه یوزر جدید روی سیستمم درست کردم.حالا وقتی از طریق اون یوزر می رم سراغ فولدر خانگی خودم همه محتویات فولدرهای منو نشون میده.می خوام کاری کنم که اصلا اونا رو نشون نده.چیکار باید بکنم؟
    با chown مالک و مالکین اون پوشه رو می تونید تغییر بدید و با chmod سطح دسترسی تعیین کنید
    چیزای دیگه هم هست اما فکر کنم همینا کافی باشه
    برای اطلاعات بیشتر man chmod و man chown خیلی خوبه

4. این کاربر از rootnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه KING OF P30WORLD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیراز :: لینوکس::

6

و یه سوال دیگه (میبخشید در مورد لینوکس اطلاعاتم در حد 0 هست):
    اگه لینوکس نصب کنم بازم به آنتی ویروس احتیاج دارم؟
    آفیس روی لینوکس اجرا میشه؟
    برنامه های مثل jet audio یا FL studio چی؟

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------

اینترنت من دایال آپ هست

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------

لینوکس با دایال آپ مشکل داره مگه؟

---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------

راستی گرافیکم هم 64MB هست(خجالت کشیدم)
    برای پخش گرافیک ubuntu کم نیست؟

---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------

خیلی ممنون
    وقتی شما لینوکس نصب کنید دیگه احتیاجی به آنتی ویروس ندارید چون تقریبا ویروسی برای این سیستم عامل وجود نداره.کلا از بابت ویروس خیالتون راحت می شه.

برنامه معادل آفیس روی لینوکس OpenOffice هست که زیاد دست کمی از مایروسافت آفیس نداره اما می تونید با نصب نرم افزار ( Wine) بیشتر برنامه های ویندوز مثل آفیس را روی لینوکس اجرا کنید.

لینوکس دارای نرم افزارهای خوبی برای اجرای فایل های چند رسانه ای هست. ( مثل MPlayer) و ... و فکر نکنم از این لحاظ هم مشکلی پیش بیاد.

بنده خودم هم از دایل آپ استفاده می کنم و هیچ مشکلی ندارم . ( فقط تعداد کمی از مودم های دایل آپ با لینوکس هم خوانی ندارند.)

سیستم من هم تقریبا مثل شماست( گرافیک ۶۴ و رم ۲۵۶).
    نسخه های جدید لینوکس هایی که از میز کار KDE و GNOMEاستفاده می کنند مثل اوبونتو و کوبونتو ۹.۰۴ و ۹.۱۰ با این میزان رم مشکل دارند و پس از نصب خیلی کند اجرا می شن. ( من خودم امتحان کردم)
    بهترین راه حل برای این مشکل استفاده از سیستم عامل هایی هست که از میزکار xfce استافده می کنند. مثل Xubuntu و ...

شعار من برای شما و خودم اینه:
    اگه می خواهید از امکانات ۲۰۱۰ در کامپیوترتون استفاده کنید تنها راه لینوکسه!!!

6. 2 کاربر از KING OF P30WORLD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

این Xubuntu خوب هست ؟(کاراییش نسبت به ubuntu های جدید خیلی پایین تره؟)
    از کجا میتونم دانلودش کنم؟
    اگه میشه یه لینک صحیح و سالم rapidshare برام بذارید تا بتونم این Xubontu رو دانلود کنم( رفیقم اکانت permium rapidshare داره و برام دانلود میکنه)

خیلی ممنون.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اگه میشه یه لینک صحیح و سالم rapidshare برام بذارید تا بتونم این Xubontu رو دانلود کنم( رفیقم اکانت permium rapidshare داره و برام دانلود میکنه)

خیلی ممنون.
    چرا xubuntu?
    از اینجا داناود کن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از ali zi zeperto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

چرا xubuntu?

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخه رم سیستم من 256 هست که برای ubuntu 9.10 کمه.
    واسه همین یکی از دوستان گفت Xubuntu به دردت میخوره.

داره خودمونی میشه KING OF P30WORLD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیراز :: لینوکس::

پيش فرض

خیلی ممنون.
    سیستم عامل های خانواده اوبونتو همگی از یک ریشه( کرنل) استفاده میکنند و به همین خاطر بسیاری از امکاناتشون یکسان هست. تنها تفاوتشون رابط گرافیکی اون ها هست که البته Gnome بهتر از XFce هست ولی XFce هم اون قدرا بد نیست.
    اگه یک وقت خواستید اوبونتو را نصب کنید آخرین نسخه ای که تقریبا روان اجرا می شه ۸.۰۴ هست. البته پیشنهاد من استفاده از نسخه های جدید لینوکس هست که برای سیستم شما راهحل استفاده از XFce هست.
    ( البته میز کارهای ضعیفتری مثل LXDE هم وجود دارند)

12. این کاربر از KING OF P30WORLD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به نظر من که به خاطر یه رم پایین کلاس خودت رو پایین نیار.شما می خوای وقت بذاری با لینوکس آشنا بشی و باهاش کار کنی و از امکاناتش هم استفاده کنی.همه انتخابهات رو خط بزنی واسه اینکه رم سیستمت پایینه.یه رم بخر و از بین این خوشگلها هر کدوم که دلت می خواد رو انتخاب کن.(البته نه اینکه xubuntu خوشگل نیستا).من هم رم بالا نداشتم هم هارد بالا هم اینترنت سرعت بالا.الان هم خیلی بالا نیستن ولی در حد دبیان عزیزم هست و با هم مشغولیم. وقتی صحبت این نازنین هاست دیگه وسیله معنی نداره.مقصود مهمه.(کلی حرفای فلسفی زدم ها)
    Last edited by ali zi zeperto; 15-03-2010 at 13:31.

14. 2 کاربر از ali zi zeperto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

سیستم عامل های خانواده اوبونتو همگی از یک ریشه( کرنل) استفاده میکنند و به همین خاطر بسیاری از امکاناتشون یکسان هست. تنها تفاوتشون رابط گرافیکی اون ها هست که البته Gnome بهتر از XFce هست ولی XFce هم اون قدرا بد نیست.
    اگه یک وقت خواستید اوبونتو را نصب کنید آخرین نسخه ای که تقریبا روان اجرا می شه ۸.۰۴ هست. البته پیشنهاد من استفاده از نسخه های جدید لینوکس هست که برای سیستم شما راهحل استفاده از XFce هست.
    ( البته میز کارهای ضعیفتری مثل LXDE هم وجود دارند)

خیلی ببخشید من اصلا از این اصطلاحات که میگید سر در نمیارم.(گفتم که اطلاعاتم درباره ی لینوکس در حد 0 هست)
    یعنی اگه ubuntu 9.10 رو بریزم و از میز کار XFec استفاده کنم مشکل رم حل میشه؟
    فکر میکنم بهتره یه بار دیگه مشخصات سیستم رو بنویسم.
    CPU=celeron 2GHz 128K cache L1
    RAM=DDR 256MB 266
    VGA=ATI 64MB
    MAIN=GIGA P4Titan 8IR2003
    HARD=80GB 5400

رم DDR با باس 266 که 256 به بالا باشه پیدا نمیشه و اگرم پیدا بشه قیمتی برابر رم های 4GB DDR2 داره و اصلا ارزش خریدن نداره.

در نتیجه من توزیعی از لینوکس رو میخوام که با این سیستم من سازگاری داشته باشه و روون (تا حد ممکن) اجرا بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •