آقا پیشنهاد میکنم فعلا هوس vdsl به سرتون نزنه هنوز زیر ساخت های کشور در حد همون adsl هم نیست .ما مثلا رفتیم درخواست تبدیل از adsl به vdsl دادیم بعد از 12 روز رفت و آمد فرستادن 2 مسئول فنی که آخر هم مشخص شد مشکل از مخابرات بوده وصل شد .تا اینجاش داشته باشین خلاصه وصل شد و ما هم خوشحال بعد 1 ساعت دیدم نتم پرش داره و قطع و وصل میشه بعدش کاشف به عمل اومد که snr یا نویز خطم شدید افت داره و عدد 5 هست .برداشتم زنگ زدم به مخابرات گفتم snr خطم افت داشته گفت نت برات روی 100 مگ بستن میزارم روی 50 مگ مشکلت حل میشه بازم حل نشد .تا اینکه من 2 روز تو ساعتهای مختلف شبانه روز چک کردم و دیدم ساعت 3 شب snr عالی میشه و به عدد 20 میرسه ولی بین ساعت 4 تا 11 شب snr اقت میکنه و قطعی پیدا میکنم باز زنک زدم 2020 گفتم داستان اینه طرف آدم خوبی بود برگشت بهم گفت آقا یه چی بهت میگم ولی جایی نگو گفت زیر ساخت های مخابرات هنور برای vds خیلی قوی نیست و چون تو ساعات اوج مصرف همه وصل میشن نویز خطط میره بالا گفت یا باید سرعتت خیلی پایین بیاری که اون میشه ADSL
.gif)
در کل اینجوری بگم یارو بهم گفت VDSL فعلا چیز مسخره ای هست چون زیر ساختها هنوز کشش نداره .