تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 227 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 2263

نام تاپيک: VDSL / مخابرات استان تهران

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

آقا پیشنهاد میکنم فعلا هوس vdsl به سرتون نزنه هنوز زیر ساخت های کشور در حد همون adsl هم نیست .ما مثلا رفتیم درخواست تبدیل از adsl به vdsl دادیم بعد از 12 روز رفت و آمد فرستادن 2 مسئول فنی که آخر هم مشخص شد مشکل از مخابرات بوده وصل شد .تا اینجاش داشته باشین خلاصه وصل شد و ما هم خوشحال بعد 1 ساعت دیدم نتم پرش داره و قطع و وصل میشه بعدش کاشف به عمل اومد که snr یا نویز خطم شدید افت داره و عدد 5 هست .برداشتم زنگ زدم به مخابرات گفتم snr خطم افت داشته گفت نت برات روی 100 مگ بستن میزارم روی 50 مگ مشکلت حل میشه بازم حل نشد .تا اینکه من 2 روز تو ساعتهای مختلف شبانه روز چک کردم و دیدم ساعت 3 شب snr عالی میشه و به عدد 20 میرسه ولی بین ساعت 4 تا 11 شب snr اقت میکنه و قطعی پیدا میکنم باز زنک زدم 2020 گفتم داستان اینه طرف آدم خوبی بود برگشت بهم گفت آقا یه چی بهت میگم ولی جایی نگو گفت زیر ساخت های مخابرات هنور برای vds خیلی قوی نیست و چون تو ساعات اوج مصرف همه وصل میشن نویز خطط میره بالا گفت یا باید سرعتت خیلی پایین بیاری که اون میشه ADSL در کل اینجوری بگم یارو بهم گفت VDSL فعلا چیز مسخره ای هست چون زیر ساختها هنوز کشش نداره .
    تا زمانی که اینترنت کشور انحصارا دست زیرساخت باشه وضع همینه ک هست

و بصورت لاکپشتی نت حرکت به جلو خواهد داشت

این VDSL هم وعده ای برای خر کردن مردم پوشش برای ضعف هاشون هست تماس گرفتم میگم VDSL نمیدونه پشتیبانیش اصلا چیه تازه داره یاد مییگره

میگم سرعت خطم ریتش اوکیه ولی دانلود و ... خیلی کنده عملا از 128 ام کمتره از هیچی سر در نمیاره باید بگی داداش بنداز خط رو ی نفر ک از تو بالاتره ..... بالایی زنگ زدیم میگه رو وایفای وصلی میگم بله میگ با سیم وصل شو ! کلهم 24 مگه سرعت تفاوتی اصلا داره موندم میگ مودمتون تنظمیات مخفی داره گاو میذاشتن پشت تلفن ما ما میکرد ادم دلش خوش بود داره صدای گاو و طبیعت میشنوه

اون زمان از کارایی اینترنت خبر داشتن ! میدونستن اینترنت تو اینده بدین شکل نیست اینده ارو توش میتونستند ببین سود اوری و .... ولی خب شکم حرف اول میزنه تو این ممکلت حفظ نظام و .... اینا اولویته والا اینترنت ابزار دشمنه

تو زمانی که دیگ ویدیو ها و محتوا روز به روز افزایش حجم دارند نیاز ضرروری برای زیرساخت قوی هست

ی زمان ی صفحه با 53 کیلوبایت بارگذاری میشد امروز نیاز به 4 5 مگابایت حجم هست و

ویدیو ها کیفیت ها پاین بود امروز صحبت هایی از 16K و ... هست و دقیقه های چندین گیگابایتی هست

امروز میبنید صحبت بحث های VDSL و ... اینا هست زیاد صابون ب دلتون نزنید دلخوش به همین مقدار باشید! این بحث ها توش داره شکل میگیره فقط بخاطر همین یه ذره اعتراض وها و ناراضایتی هاس ک باعث ترس و از لش دراومدن شده و فقطم حرف و حرف حرف ......... عمل 10 درصد و حرف 90 درصد

ما خودمون ازون شیکم گنده ها خواستیم همینطور وضع باشه ب قول اون وزیر مردمی ما خودمون انتخاب کردیم
    Last edited by MMDFullHD; 04-05-2020 at 21:58.

2. 9 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان کیفیت خدمات کاملا به منطقه بستگی داره همیشه همین بوده تو بعضی مناطق بعضی شرکت‌ها ممکنه بهتر عمل کنند مثلا من دوماهی هست vdsl مخابرات گرفتم کاملا هم راضی هستم بهیچ عنوان قطعی و افت سرعت ندارم. از شاتل هم قبلا سرویس داشتم اونهم بد نبود.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

4. 4 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

دوستان کیفیت خدمات کاملا به منطقه بستگی داره همیشه همین بوده تو بعضی مناطق بعضی شرکت‌ها ممکنه بهتر عمل کنند مثلا من دوماهی هست vdsl مخابرات گرفتم کاملا هم راضی هستم بهیچ عنوان قطعی و افت سرعت ندارم. از شاتل هم قبلا سرویس داشتم اونهم بد نبود.
    Sent from my HTC 10 using Tapatalk
    کاملاً درسته, حدود یکسال vdsl دارم, فوقالعاده است
    سرعت 100مگ, دانلود و آپلود سریعتر از اینترنت 50مگ فامیل در آلمان
    ایران

آلمان
    Last edited by dadash42; 05-05-2020 at 12:32.

6. 6 کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AminRz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه VDSL کردم اینترنتو.
    میخوام بدونم اگر الان طرحمو که که از ADSL مانده، عوض کنم و ۱۶ مگ با حجم ۱۳۰ گیگ بگیرم،‌ سرعتم همین سرعت الان میمونه ؟
    الان ۱۶ مگ ۱۰۰ گیگ دارم که VDSL کردم و زیاد شد سرعت

8. 2 کاربر از AminRz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام قبلش که adsl 16 مگ داشتید و تبدیل به vdsl کردید همان سرویس قبلی با همون حجم رو چقدر الان براتون سرعت دانلود و آپلود رو بستن؟

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

10. این کاربر از hamed_korn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AminRz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Upstream Speed 14996 kbps
    Downstream Speed 49999 kbps

12. 2 کاربر از AminRz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خوب شما ببین max rate خطتت تو دانلود و آپلود چقدره؟
    اگه کشس داره خطتت سرعت دانلود و آپلود رو به پشتیبانی ۲۰۲۰ بگید بالاتر ببنده. که نخواید سرویستون رو عوض کنید و هزینه بیشتر بدید.البته بهsnr هم توجه داشته باشید.
    اما اگه خودتون حجم بیشتر نیاز دارید که خوب اون بحث دیگه هست . و آیا تضمینی هست با انتخاب سرویس با حجم بیشتر سرعتتون رو بالاتر ببندند.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

14. این کاربر از hamed_korn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ir.ghost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

آقا پیشنهاد میکنم فعلا هوس vdsl به سرتون نزنه هنوز زیر ساخت های کشور در حد همون adsl هم نیست .ما مثلا رفتیم درخواست تبدیل از adsl به vdsl دادیم بعد از 12 روز رفت و آمد فرستادن 2 مسئول فنی که آخر هم مشخص شد مشکل از مخابرات بوده وصل شد .تا اینجاش داشته باشین خلاصه وصل شد و ما هم خوشحال بعد 1 ساعت دیدم نتم پرش داره و قطع و وصل میشه بعدش کاشف به عمل اومد که snr یا نویز خطم شدید افت داره و عدد 5 هست .برداشتم زنگ زدم به مخابرات گفتم snr خطم افت داشته گفت نت برات روی 100 مگ بستن میزارم روی 50 مگ مشکلت حل میشه بازم حل نشد .تا اینکه من 2 روز تو ساعتهای مختلف شبانه روز چک کردم و دیدم ساعت 3 شب snr عالی میشه و به عدد 20 میرسه ولی بین ساعت 4 تا 11 شب snr اقت میکنه و قطعی پیدا میکنم باز زنک زدم 2020 گفتم داستان اینه طرف آدم خوبی بود برگشت بهم گفت آقا یه چی بهت میگم ولی جایی نگو گفت زیر ساخت های مخابرات هنور برای vds خیلی قوی نیست و چون تو ساعات اوج مصرف همه وصل میشن نویز خطط میره بالا گفت یا باید سرعتت خیلی پایین بیاری که اون میشه ADSL در کل اینجوری بگم یارو بهم گفت VDSL فعلا چیز مسخره ای هست چون زیر ساختها هنوز کشش نداره .
    این جریان SNR تایید میشه من از پارسال تابستون که VDSL دارم این موضوع که زمان افت مصرف مودم رو خاموش روشن کنید تا SNR بهتری بگیره و روی rate بالاتری آپ میشه

حتی چند بار قطعی PPPoe Server از سمت سرویس دهنده بود چون همه مشترک ها قطع بودن SNR بالا رفته بود من مودم رو خاموش روشن کردم لینک 100مگ کامل آپ شد.

16. این کاربر از ir.ghost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ir.ghost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

مثلا الان مودم 4ساعت پیش لینکش پریده بوده و بعد که وصل شده روی 94مگ آپ شده

Upstream Speed 45437 kbps
    Downstream Speed 94006 kbps

18. 3 کاربر از ir.ghost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

مثلا الان مودم 4ساعت پیش لینکش پریده بوده و بعد که وصل شده روی 94مگ آپ شده

Upstream Speed 45437 kbps
    Downstream Speed 94006 kbps
    مال منم اینطوره, وقتی یکی تو مخابرات سرعتم را کم تنظیم کنه, مثلاً رو 50مگ بذاره, از پریز تلفن میکشم دوباره برمیگرده رو 100مگ
    مخابرات یا بلد نیست یا تجهیزات پیشرفته نداره

20. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •