تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 266 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 2659

نام تاپيک: مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک

همکار بازنشسته farbod123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

این مادربورد هم این قابلیت کاهش رو داره باید درون بایوس دنبال گزینه ای به نام اولش با chipset شروع میشه تو همون جایی که تنظیمات اورکلاک سر فصلش هست پیدا میشه
    اونجا چیزی نیست که با chipset شروع بشه...
    مطمئنی درست گفتی؟؟؟

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

مطمئنی درست گفتی؟؟؟
    درست که گفتم
    بگردی پیدا میشه معمولا این قسمت اطراف تغییرات مربوط به فرکانس پردازنده و تایمینگ رم هست تو اون سرفصل بگردی پیدا میشه

داره خودمونی میشه marcus1999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران دودی و سیاه

پيش فرض فربد

مطمئنی درست گفتی؟؟؟

ببین این دوستمو تا یه حدی درست میگه که دنبال chipset باش ولی خوب توی همه ی مادربرد ها جور نیست

نمونش اینکه تو مدل های ام اس ای تو بعضی از مودل هاش نوشته cell h\w

که این قسمت برای اور کلاک و تنظیم سی پی یو اینا هستش

تو توی منو هات دنبال یه همچین چیزایی بگرد یا برو داخل کل منو ها دنباله multipleyer\

یا ht ratio بگرد

اگر هم که بود بهم بگو تا بیشتر کمکت کنم و اگر هم نبود با عرض پوزش مادر بردت قابلیت او کلاک کردن رو نداره !

بی خیال اور شو !

یا حق

همکار بازنشسته farbod123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

ببین این دوستمو تا یه حدی درست میگه که دنبال chipset باش ولی خوب توی همه ی مادربرد ها جور نیست

نمونش اینکه تو مدل های ام اس ای تو بعضی از مودل هاش نوشته cell h\w

که این قسمت برای اور کلاک و تنظیم سی پی یو اینا هستش

تو توی منو هات دنبال یه همچین چیزایی بگرد یا برو داخل کل منو ها دنباله multipleyer\

یا ht ratio بگرد

اگر هم که بود بهم بگو تا بیشتر کمکت کنم و اگر هم نبود با عرض پوزش مادر بردت قابلیت او کلاک کردن رو نداره !

بی خیال اور شو !

یا حق
    فقط یه جا پیدا کردم که ضریب نبود و فرکانس بود(اینا 400 یا 800 یا 1000 )ودیگر هیچ...
    البته اینا رو تو همون قسمت HT پیدا کردم...

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

فقط یه جا پیدا کردم که ضریب نبود و فرکانس بود(اینا 400 یا 800 یا 1000 )ودیگر هیچ...
    البته اینا رو تو همون قسمت HT پیدا کردم...
    خب شما نمیتونی ضریب قرار بدی و باید از ضریب های پیش فرض انتخاب کنی
    میتونی متنیو که اونجا نوشته رو یا عینا بنویسی یا اینکه یه عکس قرار بده ببینیم همون هست یا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه daneshjooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

يه سوال
    اوركلاك كردن e5200 اينتل نهايتا تا چقدر هست و اينكه چه مقدار بستگي به كيفيت ram داره و بهترين ram براي overclock كه قيمتش هم مناسب باشه چيه؟

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

يه سوال
    اوركلاك كردن e5200 اينتل نهايتا تا چقدر هست و اينكه چه مقدار بستگي به كيفيت ram داره و بهترين ram براي overclock كه قيمتش هم مناسب باشه چيه؟
    این پردازنده رو تا 3.7 اورکلاک کردند (در شرایط پایدار) ولی احتمالأ به 4 هم می رسه. و با توجه به فرکانس مسیر این کارت ، رم با باس 800 مرغوب و در زمان تأخیر 5 (مثل کرسیر و پاتریوت) کار شما رو راه می اندازه. البته اگه بودجه ی بیشتر دارید ، سراغ رم های بهتر با کارایی بالاتر برین.

8. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

1) در مورد انتخاب cpu من مي خوام از بين e7200 و e5200 يكيشون رو انتخاب كنم ولي موندم كدوم رو بخرم
    باتوجه به اينكه ميگن e5200 خيلي خوب over مي شه صرفه اقتصادي بيشتر با كدوم هست؟؟؟؟
    2) يه چيز ديگه اينكه e7200 رو هم ميشه به خوبي و راحتي over كرد و حدودا تا چقدر over مي شه؟؟؟؟
    3) من بيشتر براي game اين سيستم رو مي خوام و مي خوام كه خيلي خوب هر بازي رو جواب بده حالا شما نظرتون بيشتر در مورد intel هست يا AMD ؟؟؟؟ يعني با يه هزينه برابر كدوم در بازي ها پرفرمانس بيشتري مي دن؟؟؟ (من خودم الان amd دارم ولي نظرم روي intel‌ هست)

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

1) در مورد انتخاب cpu من مي خوام از بين e7200 و e5200 يكيشون رو انتخاب كنم ولي موندم كدوم رو بخرم
    باتوجه به اينكه ميگن e5200 خيلي خوب over مي شه صرفه اقتصادي بيشتر با كدوم هست؟؟؟؟
    2) يه چيز ديگه اينكه e7200 رو هم ميشه به خوبي و راحتي over كرد و حدودا تا چقدر over مي شه؟؟؟؟
    3) من بيشتر براي game اين سيستم رو مي خوام و مي خوام كه خيلي خوب هر بازي رو جواب بده حالا شما نظرتون بيشتر در مورد intel هست يا AMD ؟؟؟؟ يعني با يه هزينه برابر كدوم در بازي ها پرفرمانس بيشتري مي دن؟؟؟ (من خودم الان amd دارم ولي نظرم روي intel‌ هست)
    سلام. 7200 دارای کش بیشتر و کیفیت بالاتری هست و قدرتش هم بیشتره و خریدش هم عاقلانه تره.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

1) كدام يك از مشخصه هاي ram نشان دهنده زمان تاخير ram هست
    2) به نظر شما ram سوپر تالنت رم خوبي هستم قيمتش به من گفتن 24 تومن (1gig) در اين رنج قيمت بهترين رم كدوم هست؟؟
    با تشكر
    Last edited by daneshjooyan; 13-11-2008 at 17:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •