من هنوز این پج رو تست نکردم ولی احتمالا مشکلی ایجاد نمیشه فقط قبلش نباید پچی ریخته باشید چون همخوانی نداره
دوستان کسی به این مشکل برنخورده ببینه مشکل از کجاست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز این پج رو تست نکردم ولی احتمالا مشکلی ایجاد نمیشه فقط قبلش نباید پچی ریخته باشید چون همخوانی نداره
دوستان کسی به این مشکل برنخورده ببینه مشکل از کجاست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برخوردم
مشکل از اتصال نت هستش .. چندبار امتحان کن رفع میشه
با کرک آنلاین زمان پاسخ دهی افزایش پیدا میکنه و تأخیر زیاد میشه ، حتی تو بازیه آفلاین هم این کرک تأثیر خودشو میگذاره و پاسها و حرکات با تأخیر انجام میشه اما در کرک اصلی بازی ، چنین تأخیری وجود نداره
سلام دوستان من بازی رو آنلاین انجام میدم و خودم هاست میشم اما چرا درون بازی حرکت هام با دیلی ( تاخیر ) انجام میشه ؟ تغریبا یم ثانیه تاخیر دارم در پاس ها شوت ها و ...
( فقط در آنلاین دیلی دارم . )
Last edited by pedram9; 17-11-2014 at 02:52.
سلام بچه ها من این تنظیمات دسته رو تو بازی سیستم ستینگ نمیبینم کسی از دو ستان میدونه کجا باید درست کنم ؟؟؟؟؟
کسی خبر از پچ pesedit نداره که واسه 15 میاد یا نه؟
سلام دوستان من بازیو نصب کردم بازی کامل صدا داره ولی گزارشگر نداره.پک صدای عربی رو هم دانلود کردم قسمت گزارشگر هم هم انگلیسی داره هم عربی هر کدومو انتخاب میکنم بازی گزارشگر نداره
اگه ممکنه راهنماییم کنید
جایی ک بازیو نصب کردی فایل setting داره اجرا کن گزینه controler
چرا این بازی صحنه ورود به زمین رو نداره. زرتی میره توی بازی!!
در کل خیلی بدشده
گیم پلی از سال قبل بهتره اما در تمامی موارد خصوصا گرافیک افتضاحه
من دیشب بازی را انلاین بازی کردم با یک نفر 3 به 1 باختم ولی خیلی خیلی حال نداد حتی یک بار هم هنگ کرد اما حیف دسته ام خراب بود خیلی سخت با این دسته بازی کردم گرافیک و چهره بازیکنان خیلی بده از واقعیت خیلی دوره ولی تقریبا میشه بگی خود بازی خیلی خیلی بهتر از 2014 است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)