تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 168 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

نماینده پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس می‌گوید حسین هدایتی از خرید باشگاه پرسپولیس منصرف شده است.

محتوای مخفی: ادامه 

امیر عابدینی درباره حل مشکلات شرکت استیل آذین ایرانیان برای حضور در مزایده باشگاه پرسپولیس اظهار کرد: طی روزهای گذشته من جلساتی را با مسئولان بانک مرکزی داشتم. خوشحالم که آن‌ها به ما فرصت دادند تا صحبت‌هایمان را مطرح کنیم. حرفی که آن‌ها می‌زدند این بود که شرکت هلدینگ استیل آذین بدهی بانکی دارد اما آن‌ها هم متفق‌القول قبول داشتند که شرکت استیل آذین ایرانیان بدهی بانکی ندارد اما به ما گفتند اگر یک درصد سهام شرکت استیل آذین ایرانیان وابسته به شرکت هلدینگ استیل آذین باشد پس بدهی‌های این شرکت مربوط به آن شرکت هم می‌شود. البته ما توضیح دادیم که شرکت استیل آذین ایرانیان یک شرکت سهامی عام است و اوراق سهام آن در دست صاحبان سهام است.

وی افزود: یکی از ابهاماتی که مطرح بود این بود که می‌گفتند آقای هدایتی فرزندانش را در این اواخر سهامدار شرکت کرده است اما پس از بررسی‌ها مشخص شد یکی از فرزندان آقای هدایتی در سال 90 سهامدار شرکت شده و فرزند دیگرش این اواخر سهامدار شرکت شده است.

وی در ادامه اضافه کرد: جلسه خوبی با حضور نماینده امور مالی شرکت و همین طور مسئولان بانک مرکزی برگزار کردیم و در نهایت مقرر شد تا خود ما به بانک‌هایی که طرف حساب بدهی‌های ما هستند برویم تا میزان دقیق این بدهی‌ها را مشخص کنیم. به طور مثال یکی از بانک‌ها مدعی است چیزی حدود 50 میلیارد تومان از شرکت استیل آذین طلبکار است اما مسئول امور مالی شرکت اسنادی دارد که به گواه آن این شرکت حداکثر 6 میلیارد تومان بدهی بانکی دارد. به خاطر همین موضوع باید به بانک‌های مربوطه مراجعه کنیم و این مشکلات را حل کنیم تا میزان دقیق بدهی‌ها مشخص شود. من صراحتا اعلام می‌کنم حسین هدایتی شخصا 12 میلیارد تومان بدهی بانکی دارد که برای آن سند ملکی هم گذاشته است اما تمام بدهی‌های شرکت هلدینگ استیل آذین زیر 100 میلیارد تومان است.

عابدینی همچنین درباره حضور هدایتی در مزایده چهارم باشگاه پرسپولیس اظهار کرد: آن چیزی که امروز باعث ناراحتی من شده، این است که حسین هدایتی تصمیم گرفته تا دیگر در مزایده باشگاه پرسپولیس شرکت نکند. من واقعا مانده‌ام چطور بعضی از دوستان وقتی می‌خواهند به ملی‌پوشان پاداش بدهند و یا به مشکل مالی برمی‌خورند حسین هدایتی اولین کسی است که به آن‌ها کمک می‌کند اما وقتی همین فرد می‌خواهد زحمت یک باشگاه را به دوش بکشد می‌گویند باید استعلام کنیم تا ببینیم صلاحیت لازم را داری یا خیر. من مانده‌ام این استعلام‌ها آیا از قبل وجود داشته یا وقتی دیدند حسین هدایتی برنده مزایده شده یاد استعلام‌ها افتاده‌اند. با این حال هدایتی روی تصمیم خودش مصر است و آن را رسما اعلام می‌کند. روز گذشته در بازی پرسپولیس مقابل بنیادکار حسین هدایتی حدود 300 میلیون تومان برای بلیت بازی پرداخت کرد تا این بازی رایگان شود اما همه از مساعدت مسئولان حرف زدند و هیچ کس از پرداخت پول حسین هدایتی مطلبی را عنوان نکرد.

او در پاسخ به این سوال که آیا خودتان شخصا برای خرید باشگاه اقدام خواهید کرد یا خیر گفت: برخی از دوستان من که اگر لازم باشد نام آن‌ها را اعلام می‌کنم پیش من آمدند و گفتند اگر شما بخواهید برای خرید باشگاه اقدام کنید ما از شما حمایت می‌کنیم و در این راه کمک‌تان خواهیم کرد اما من به آن‌ها گفتم با توجه به اینکه در جلسه اعضای پیشکسوتان باشگاه من قبول کردم که در کنار هدایتی برای خرید باشگاه اقدام کنم، حال که او از خرید باشگاه منصرف شده است، باید مجددا جلسه‌ای را با پیشکسوتان باشگاه برگزار کنیم تا اگر آن‌ها خواستند من برای حضور مزایده اعلام آمادگی کنم.

عابدینی در پایان در پاسخ به این سوال که چرا برای حل مشکل حسین هدایتی اقدامی نمی‌کنید گفت: همان طور که گفتم حل مشکلات شرکت هلدینگ استیل آذین زمان زیادی نیاز دارد و ما زمان کافی را در اختیار نداریم.

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این دوستان عزیزی که عکسها رو توی اسپیلر میذارن،
    در جریان هستین که عکس توی اسپویلر، چه ببینیم چه نبینیم لود خواهد شد؟
    چرا لینک نمیذارید عکسهای حجیم رو؟؟

3. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

مدافع مصدوم تیم پر‌سپولیس می‌تواند تیمش را در برابر استقلال همراهی کند.

محسن بنگر که در روزهای گذشته به دلیل مصدومیت نتوانست در تمرینات پر‌سپولیس شرکت کند و از همراهی تیمش به دور بود، پس از رفع مصدومیت از امروز تمریناتش را با تیم پیگیری خواهد کرد تا بتواند در روز جمعه و در دیدار مقابل استقلال برای پر‌سپولیس به میدان برود.

دکتر حقیقت، پزشک تیم پر‌سپولیس با تایید این خبر گفت: بنگر شرایط خوبی دارد و با صلاحدید کادرفنی می‌تواند در داربی بازی کند.

5. 3 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

برانکو ایوانکوویچ نام 18 بازیکن را برای سفر به تبریز و حضور در بازی با گسترش فولاد تبریز اعلام کرد.

محتوای مخفی: 1 
    بنابر اعلام مدیر رسانه‌ای تیم، سوشا مکانی، مسعود همامی، مایکل اومانا، مهدی جعفرپور، مهدی دغاغله، ژوزه تادئو، افشین اسماعیل‌زاده، رضا خالقی‌فر، میلاد کمندانی، هادی نوروزی، فرناندو گابریل، بابک حاتمی، علی علیپور، حمیدرضا علی عسگری، احمد نورالهی، مهرداد کفشگری، محمد عباس‌زاده و مبین میردورقی هجده بازیکنی هستند که پس از تمرین امروز راهی هتل المپیک خواهند شد.

سرخپوشان پس از صرف ناهار به فرودگاه خواهند رفت تا با پرواز ساعت 16:30 تهران را به قصد تبریز ترک کنند.

علیرضا نورمحمدی که دو اخطاره است، محمد خانزاده با توجه به محرومیت انضباطی و محسن بنگر به جهت آسیب‌دیدگی، غایبان این سفر هستند. برانکو همچنین به نفراتی چون؛ محمد نوری، امید عالیشاه و مهدی طارمی با توجه به فشردگی بازی‌ها، استراحت داد.

مربی تیم پرسپولیس می‌گوید در دیدار برابر استقلال تیمش برای کسب پیروزی به میدان می‌رود.

محتوای مخفی: 2 

آندره پانادیچ درباره دیدار پرسپولیس با گسترش فولاد تبریز اظهار کرد: فردا یک بازی حساس برابر گسترش فولاد داریم و مطمئنا برای کسب پیروزی به میدان می‌رویم. کادر فنی روزهای گذشته تمرین‌های خوبی را برای تیم در نظر گرفت و با اتخاذ یک تاکتیک مناسب به دنبال این هستیم بهترین نتیجه ممکن را کسب کنیم. ما بهترین نفرات‌مان را به مصاف گسترش فولاد فرستادیم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره تغییراتی که در ترکیب پرسپولیس ایجاد شده است گفت: کادر فنی درباره ایجاد تغییرات در ترکیب تیم و همین طور در پست بازیکنان تصمیم‌گیری می‌کند. فکر می‌کنم تا به امروز هم تصمیمات درستی در این مورد گرفته‌ایم. امیدوارم در آینده بتوانیم با اتخاذ تصمیمات درست نتایج خوبی کسب کنیم.

پانادیچ درباره دیدار پرسپولیس مقابل استقلال هم گفت: من و آقای ایوانکوویچ اهل کری خوانی نیستیم اما این را باید بگویم که در همه بازی‌ها با دست پر به میدان می‌رویم و به پیروزی فکر می‌کنیم. این را می‌دانم داربی تهران از حساسیت بالایی برخوردار است. هر بازی که 100 هزار هوادار به ورزشگاه بیاید مطمئنا حساسیت بالایی دارد. ما هم فقط برای کسب پیروزی به میدان می‌رویم و امیدوارم به این هدف دست یابیم.

مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس می‌گوید در صورتی که نتواند حسین هدایتی را برای حضور در مزایده باشگاه پرسپولیس متقاعد کند با یک گروه دیگر برای خرید این باشگاه در چهارمین مزایده اقدام خواهد کرد.

محتوای مخفی: 3 

امیر عابدینی هفته گذشته بود که در مصاحبه‌ای عنوان کرد حسین هدایتی از خرید باشگاه پرسپولیس انصراف داده است. البته هدایتی هم همان روز بعد بیانیه‌ای صادر و در آن تاکید کرد که مشکل بدهی بانکی ندارد.

بعد از این اتفاقات، خبر خرید باشگاه پرسپولیس از سوی امیر عابدینی هم منتشر و اعلام شد ممکن است عابدینی در مزایده بعدی باشگاه پرسپولیس حضور یابد.

عابدینی در این خصوص گفت: همه چیز تا پایان امروز شنبه مشخص می شود. اگر نتوانیم حسین هدایتی را برای حضور در مزایده پرسپولیس متقاعد و راضی کنیم، با یک گروه دیگر برای خرید پرسپولیس وارد می‌شوم.

چهارمین مزایده واگذاری باشگاه پرسپولیس روز ۲۹ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد. در مزایده سوم شرکت استیل آذین و بهنام پیشرو کیش نتوانستند شرایط خرید این باشگاه را احراز کنند تا کار به مزایده چهارم کشیده شود.

رییس کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال گفت : رای قطعی خانزاده بازیکن پرسپولیس روز دوشنبه اعلام می شود.

محتوای مخفی: 5 

علی اکبر محمد زاده روز شنبه یاداور شد که پیش از این محمدرضا خانزاده و سوشا مکانی بازیکنان پرسپولیس به خاطر رفتار زشتی که در دیدار این تیم برابر لخویا با هواداران این تیم داشتند از سوی کمیته اخلاق به ترتیب به 9 ماه محرومیت از حضور در فوتبال ایران و 3 جلسه محرومیت تعلیقی به همراه 5 میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شدند.

وی خاطرنشان کرد که پس از آن خانزاده و باشگاه پرسپولیس در نامه ای به این رای اعتراض کردند که رای قطعی در روز دوشنبه اعلام می شود.

7. 4 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

9. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زمان برگزاری دربی سرخابی منوط به نتیجه امروز (یک‌شنبه) تیم فوتبال استقلال برابر تراکتورسازی خواهد بود.
    __________________________________________________ __

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ترکیب 11 نفره این تیم برای دیدار برابر گسترش فولادتبریز در هفته بیست و نهم رقابتهای لیگ برتر را اعلام کرد.

دو تیم فوتبال گسترش فولاد و پرسپولیس از سری رقابت های لیگ برتر ایران امروز به مصاف هم رفتند که در پایان این تیم تبریزی بود که پیروز میدان شد.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پیروزی گسترش فولاد سزاوارانه بود.

11. این کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

آسیب‌دیدگی هادی نوروزی و محمد عباس‌زاده از ناحیه سر با وضعیت حادی روبرو نبوده است.

به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس، هادی نورزوی و محمد عباس‌زاده در جریان بازی امروز برابر گسترش فولاد از ناحیه سر دچار آسیب دیدگی شدند که منجر به خروج عباس‌زاده از زمین و بانداژ سر هادی نوروزی شد.

خوشبختانه تا این لحظه به جهت ضربه وارده به ناحیه سر، وضعیت حادی برای این دو بازیکن بوجود نیامده است اما هر دو بازیکن تحت نظر کامل کادر پزشکی قرار دارند و تا رسیدن به تهران وضعیت آنها تحت نظر خواهد بود تا اگر مشکل خاصی احساس شد، اقدامات پزشکی تخصصی تدارک دیده شود اما این موضوع تا این لحظه منتفی است.

در جریان بازی با گسترش همچنین احمد نوراللهی از ناحیه کتف آسیب دید که وضعیت او فردا مورد بررسی بیشتری قرار خواهد گرفت.

13. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

یه زمانی تیم دربار بود و حالا هم تیم...

انتظار پرسپولیس از استقلال محقق نشد
    قدوسی: تعویق تاریخ دربی رفت را فراموش نکنید

مدیرروابط عمومی پرسپولیس بابت عدم تعویق دربی مسوولان استقلال را مقصر می‌ داند.
    [قدوسی: تعویق تاریخ دربی رفت را فراموش نکنید]

به گزارش "ورزش سه"، حسین قدوسی در این باره به خبرنگار ما گفت: انتظار داشتیم مسوولین محترم استقلال با تغییر دربی مخالفت نکنند اما این اتفاق رخ داد.

او می‌ گوید: دربی دور رفت قرار بود در روز 30 آبان برگزار شود اما با اعتراض استقلالی ها به واسطه اینکه تیم‌ملی 27 آبان به ایران برمیگردد، دربی به تعویق آفتاد و هفتم آذر برگزار شد اما حالا آنها با یک روز زودتر برگزار شدن دربی مخالفت کردند.

وی ادامه می‌ دهد: استقلالی ها با این مخالفت موجب می‌ شوند پرسپولیس با یک روز استراحت کمتر در مسابقه آسیایی خود مقابل الهلال به میدان برود. همچنین دیدار دربی و بازی های حساس تعیین کننده قهرمانی لیگ هم در یک روز برگزار شود. دوستان فراموش نکنند که با اصرار و اعتراض آنها تاریخ دربی رفت عوض شد و البته این موضوع هم مسبوق به سابقه است. اگر بخاطر داشته باشید، دربی 73 هم دو هفته با رایزنی استقلالی ها به تعویق افتاد.

دربی 80 جمعه این هفته ساعت 17 در ورزشگاه آزادی برگزار می‌ شود.

15. 2 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

بازی دیروز رو متاسفانه (یا خوشبختانه) فقط نیمه اولش رو دیدم!
    تو نیمه اول، گسترش تیم برتر زمین بود و کاملا حقشون بود که برنده به رختکن برن!
    اما چون نیمه دوم رو ندیدم، در مورد نتیجه کلی نظری ندارم!

تو تمام مدتی که داشتم نیمه اول رو میدیدم یه سوالی ذهنم رو درگیر خودش کرده بود و اونم این بود که
    اگه هادی نوروزی تعویض میشد و از زمین بیرون میرفت، کی بازوبند کاپیتانی رو میخواست ببنده؟
    سوشا؟ اومانا؟ علیپور؟ یا ...

حقیقتا من براش جواب قانع کننده پیدا نکردم!

+
    ++
    +

اولین نکته مثبت بازی دیروز، بازی رسیدن به جوونایی مثل کمندانی و استراحت بازیکنان کلیدی مون مثل نوری، طارمی و عالیشاه بود!

اما دومین نکته بازی دیروز گلزنی تادئو، مهاجم محبوب حمید خان درخشان بود که متاسفانه عمر درخشان قد نداد تا گلزنی سوپر استار شو ببینه!

17. 7 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

در جریان بازی با گسترش همچنین احمد نوراللهی از ناحیه کتف آسیب دید که وضعیت او فردا مورد بررسی بیشتری قرار خواهد گرفت.
    احمد نورالهی؛ بعد از بازی، تو رختکن:

انشاالله که به دربی برسه ...

19. 6 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •