تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 203 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بحث مهمونی خیلی مسخره هست. اصلاً میشه از این زاویه نگاه کرد که مهمونی باعث شد از اون غم باخت در بیان! در پی اون توپیدن پرز هم باعث شد سریعتر از فاز عیاشی در بیان : دی

برخی هوادارای تندرو و روزنامه های به ظاهر دوست، بزرگش کردن.

الان تنها مشکل ما مصدومیته. چیزی که درکش برای همه بجز مربی، که به نیمکت خالی نگاه میکنه، سخت هست.

مخصوصاً برای کسایی که هوادار تیم های دیگه هستن این موضوع که مادرید به بهانه مصدومیت میبازه سنگین و غیر قابل قبوله.

2. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مودریچ تا یک ماه دیگر به میادین باز می گردد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طبق گزارشات لوکا مودریچ هافبک تیم رئال مادرید که دچار مصدومیت طولانی مدتی شده بود در مراحل پایانی ریکاوری قرار دارد و می تواند تا یک ماه آینده به میادین بازگردد.
    طرفداری - به گزارش فوتبال اسپانیا هافبک 29 ساله کروات در ماه نوامبر و در دیدار ایتالیا و کرواسی از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شد. مارکا اعلام کرد که این بازیکن در مراحل پایانی ریکاوری قرار دارد و در آستانه بازگشت به میادین است.
    رئال مادرید مسلماً می خواهد که مودریچ زودتر به تیم بازگردد اما تاکنون تاریخ دقیق بازگشت او به تیم مشخص نیست. کارلو آنچلوتی مشتاق است تا هافبک مورد علاقه خود را هر چه زودتر در ترکیب خود داشته باشد. کهکشانی ها مشتاق اند که او را به زودی در ترکیب تیم خود داشته باشند و به نظر می رسد که او می تواند در دیدار برگشت مرحله حذفی لیگ قهرمانان برابر شالکه آماده بازگشت به میادین باشد. این دیدار در تاریخ 10 مارس برگذار خواهد شد.

Last edited by Abdolreza2012; 12-02-2015 at 21:01.

4. 8 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی reza0034's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

در گفتگو با اسپورتسکه نووستي
    مودریچ : هیچ عجله ای برای بازگشت ندارم

لوکا مودريچ، هافبک ارزشمند رئال مادريد، در 18 نوامبر 2014 و در جريان ديدار تيم هاي ايتاليا و کرواسي از ناحيه تاندون پاي چپ مصدوم شد و از آن تاريخ به دور از ميادين است.

به گزارش "ورزش سه"، گمانه زنی ها در مورد زمان بازگشت مودریچ به ترکیب رئال مدتی است که شروع شده و با وجود اینکه رئالی ها امیدوار بودند او در اواخر ژانویه یا هفته اول فوریه به میادین بازگردد ، تا امروز که 12 روز از ماه دوم میلادی گذشته، خبری از بازگشت مودریچ نشده است.

این هافبک کروات در مصاحبه با نشریه "اسپورتسکه نووستی" در مورد زمان بازگشتش گفت:" خیلی دوست داشتم در حداقل زمان ممکن بتوانم بار دیگر برای رئال بازی کنم اما این نوع مصدومیت های عضلانی بسیار خطرناک هستند و هر گونه عجله در بازگشت به میادین، می تواند عواقب بسیار بدی به همراه داشته باشد.به همین دلیل هیچ عجله ای برای بازگشت ندارم و تنها زمانی که از رسیدن به فرم قبل از مصدومیتم مطمئن شوم به بازی های برمی گردم."

مودریچ در مورد شایعاتی مبنی بر بی اعتمادیش به پزشکان رئال گفت:" خیر به هیچ عنوان چنین نیست. اگر من با پزشکان دیگری در ویتوریا، مونیخ و بلژیک صحبت کردم، با هماهنگی تیم پزشکی باشگاه بود و صرفا هدف من مشورت کردن با بهترین متخصصان بود. همه آنها نیز به من توصیه کردند که برای بازگشت عجله ای نداشته باشم و اجازه دهم تا روند بهبود مصدومیتم با آرامش طی شود."

6. 7 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خامس رودریگز و خدیرا به علت این که به توصیه های پزشکی توجه نکرده بودن و تو پارتی رونالدو شرکت کردن جریمه میشن...
    نکته جالب در مورد خامس اینه که از جراحیش 48 ساعت هم نگذشته بود
    انتظار میرفت مودریچ هم جریمه بشه ولی چون چند روز قبل عذرخواهی کرد احتمالا" جریمه نمیشه.

کریم بنزما در مصاحبه با مجله Surface: من بازیگر نیستم.
    " من یک بازیگر نیستم. برای اینکه برای دوربین ها خوب به نظر بیام بازی نمیکنم. بعضی ها هستن که تو زندگیشون این کار رو میکنن ولی من ترجیح میدم لبخند بزنم و با همه همراه بشم."
    "وقتی مردم منو تو خیابون میبینن، چه پیر، جوان، خانم ها یا بچه ها، همه به من ابراز محبت میکنن."
    وی همچنین در مورد انتقاد های وارده برای دربی گفت: " من انتقاد هایی رو که از طرف افرادی که در بالاترین سطح فوتبال بازی کرده باشن میپذیرم ولی انتقاد های بعضی ها که حتی یک بار هم فوبتال بازی نرکدن رو جدی نمیگیرم."
    " تمام چیزی که در پست من اهمیت داره گل زدنه. نوک حمله اگه تنبل باشی مردم توجه میکنن. باید گل بزنی."

8. 7 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

بررسی"پیشنهادات‌نجومی"برا ‌رونالدوتوسط‌ رئال

رئال مادريد قصد دارد در صورت دريافت پيشنهاد "مناسب و منطقي" کريستيانو رونالدو، فوق ستاره ي خط حمله ي خود را به فروش برساند.

به گزارش "ورزش سه"، رونالدو به تازگی وارد 30 سالگی شده و در هفته های اخیر نیز دچار افت شدیدی شده است. رئال بارها اعلام کرده بود که هیچ تمایلی برای فروش رونالدو ندارد و در قرارداد آخری که بین دو طرف تنظیم شد، رقم فسخ قرارداد او، 1 میلیارد یورو تعیین شده است. با این حال، منچستریونایتد در 4 سال اخیر همواره به دنبال جذب رونالدو بوده و پیشنهادات نجومی برای خریدش ارائه کرده است. حال الکونفیدنشال گزارش داد که فلورنتینو پرز قصد دارد در صورت دریافت "یک پیشنهاد نجومی"، رونالدو را به فروش برساند.

رونالدو تا سال 2018 با رئال مادرید قرارداد دارد.

طرفداری- بنا به گزارش AS، صحبت های سرمربی ایتالیایی رئال مادرید را می خوانیم:
    آینــده: "این هفته برای ما کلیدی است و آنچه که در چند روز آینده اتفاق بیفتد می تواند روی اتفاقات آینده نیز تعیین کننده باشد. شکست در کالدرون طبیعی نبود اما چنین چیز هایی رخ می دهد."
    جشن تولـد کریستیانو رونالدو: "اظهار نظر کردن در مورد این مسئله وظیفه من نیست. من هرگز در زندگی خصوصی بازیکنان دخالت نکرده ام و حالا هم این کار را نخواهم کرد. بازیکنان خارج از زمان کاری می توانند هر کاری که خواستند انجام دهند. تنها مشکل زمانی است که دیگران آن را به عنوان عدم حرفه ای گری ببینند اما این بازیکنان نشان داده اند که حرفه ای و متعهد هستند - آنها فصل گذشته هنگامی که عناوین قهرمانی متعددی کسب کردند این را نشان دادند. آنها در نمایندگی از پیراهن رئال مادرید فوق العاده مسئولیت پذیر هستند و من برای همه آنها به عنوان یک بازیکن حرفه ای ارزش قائلم - در ذهن من هرگز شک و تردیدی وجود نداشته است."
    کریستیانو تحت تأثیر قرار گرفته: "من می توانم ناامیدی و سرخوردگی هواداران را درک کنم، چرا که ما هم دقیقاً حس آنها را داریم. اما این باید به عنوان محرکی برای پیشرفت به ما کمک کند. با توجه به آنچه که من در تمرینات این هفته دیدم، بازیکنان خوب واکنش نشان داده اند و بدون هیچ مشکلی کار می کنند. امیدوارم که فردا مقابل دپورتیوو واکنش آنها را ببینیم."
    گفتگو با فلورنتینو: "رئیس نگرانی و همچنین اعتماد خود به تیم را ابراز کرد."
    لوکاس سیلوا: "او فردا بازی را شروع نخواهد کرد اما فرصت چند دقیقه بازی کردن را به دست خواهد آورد. او از لحاظ آمادگی جسمانی در فراز و نشیب بوده است. ایارا و کروس در مقابل دپورتیوو بازی خواهند کرد."
    تغییرات در تیم: "ما هیچ تغییری درون دروزاه نخواهیم داشت؛ تیم در مقایسه با هفته گذشته تغییر چندانی نخواهد کرد."

10. 9 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

مسئله مهمونی رو الکی بزرگ کردن !
    رونالدو دیگه اینقدر کار واسه رئال کرده که فکر نکنم این کارش باعث بشه بعضیا بگن تعصب نداره ! (( حرف بعضیا که به اصطلاح هوادار هستن رو آدم میخونه تعجب میکنه ))

این مسئله فعلا مهم نیست
    مسئله مهم کروس هست !
    کروس از وقتی به رئال اومده تو همه بازی ها بازی کرده و بیشترین دقایق بازی رو داره !
    به قول یکی گفته بود واسه کسی که تو آلمان تعطیلات 40 روزه کریسمس رو داشته این مسئله شاید مشکل ساز بشه !

فشار روی کروس خیلی خیلی زیاده و همچنان فیکسه !
    در حالی که به نظر میرسه بازی فردا یه بازی سبک باشه ولی باز هم فیکسه !
    امیدوارم این همه بازی و فشردگی به ضررش تموم نشه !
    یکی از کلیدی ترین بازیکن ها رئال هست !

12. 9 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

امشب سوای این که حتما باید ببریم، من می خوام که حتما رونالدو بتونه حداقل دو گل بزنه، کلا وقتی رونالدو گل میزنه تیم روحیه میگیره.
    امیدوارم بیل موقعیت هاشو از دست نده و حدالمکان پاس بده.

14. 10 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

چهره خندان رونالدو هنگام ورود به برنابئو(عکس)

بازيکنان رئال شب گذشته را در سانتياگو برنابئو گذراندند تا يک روز قبل از برگزاري بازي حساس مقابل دپورتيوو، کاملا روي اين ديدار متمرکز شوند.

به گزارش "ورزش سه"، وضعیت رئال مادرید پس از شکست سنگین در دربی مادرید چندان مناسب نیست. برگزاری جشن تولد کریستیانو رونالدو در شب آن شکست تلخ نیز بر حاشیه های اطراف باشگاه بیش از پیش اضافه کرد و حالا همه منتظر واکنش هواداران رئال به رونالدو و سایر بازیکنان در سانتیاگو برنابئو هستند.
    کریس رونالدو یکی از اولین بازیکنانی بود که شب گذشته خود را به برنابئو رساند و البته با استقبال اندک هواداران حاضر در بیرون ورزشگاه قرار گرفت. او که چهره ای خندان داشت، به استقبال هواداران به گرمی پاسخ گفت. آیا امشب نیز چنین استقبال خوبی از او به عمل خواهد آمد؟

گزارش روز:
    واکنش رئالی ها نسبت به رونالدو در بازی امشب

از آخرين بازي کريستيانو رونالدو براي رئال در سانتياگو برنابئو يک ماه مي گذرد.15 ژانويه 2015 و در شب برتري 3-0 بر اسپانيول، رونالدو از سومين توپ طلاي خود در برنابئو رونمايي کرد.

به گزارش "ورزش سه"، پس از شکست 4-0 رئال در دربی و متعاقب آن برگزاری جشن تولد رونالدو در شب آن شکست تحقیرآمیز، گمانه زنی ها در مورد واکنش هواداران رئال نسبت به فوق ستاره پرتغالی در بازی امشب مقابل دپورتیوو لاکرونیا بالاگرفته است.

برخی معتقدند که رئالی ها امشب واکنش تندی به رونالدو نشان خواهند داد و سوت های اعتراضی بر علیه او و دیگر بازیکنان رئال سر می دهند و برخی دیگر مخالف چنین عقیده ای هستند. در گزارش ویژه ای که نشریه as منتشر کرده است، تقریبا غالب هواداران رئال معتقدند که رونالدو به شخصه امشب هو نخواهد شد اما در صورت ارائه نمایش ضعیف از سوی رئال مادرید، امکان شدت گرفتن اعتراضات بر علیه بازیکنان بالا خواهد بود.

آنتونیو کانو یکی از مهمترین اعضای کلوپ هواداران رئال به as گفت:" هواداران حق دارند که از عملکرد تیم ناراضی باشند اما رونالدو هم حق داشت که جشن تولد خود را برگزار کند. بارها از بازیکنان در برنابئو انتقاد شده است اما الان نیازی به انجام این کار نیست. رئال به اوج بر می گردد."
    خوزه میگل رگایرا نیز می گوید:" رونالدو را تشویق خواهیم کردجشنی که او گرفت اهمیتی ندارد. مهم عملکرد او داخل زمین است که همیشه عالی بوده ."

16. 7 کاربر از reza0034 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نتونستم بازی رو ببینم، اما آمار بازی زیاد جالب نیست. مخصوصاً در زمینه مالکیت (۵۷.۷) و Aerial Won که ۱۲ به ۱۴ به دپور باختیم. دقیقاً هم این اتفاق در میانه میدان افتاد.

به هر حال مهم اینه که فعلاً نتیجه بیگیریم تا کم کم مصدومین برگردن.

+

Marcelo هم مصدوم شد.

18. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از قدیم گفتن بهترین موقع برای انتقاد ، در زمان بردهاست

بیل که دو سه ماهه فقط به یه دونده ی صرف تبدیل شده ! یعنی کار خاصی غیر از دویدن نمیبینیم ازش !

کریس حالا این بازی یه مقدار بهتر بود ، البته ضربه ی ایستگاهی نیمه ی دوم رو هم مطابق انتظار زد تو آسمون

جا داره تقدیر و تشکر کنیم از تیم که این بازی دقیقه ی یک گل نخوردیم

در کل بازم خوب نبودیم و تنها نکته ی مثبت بازی این بود که سه امتیاز رو تونستیم بگیریم ، دپور هم در دقایقی از بازی به آسونی ما رو تحت فشار قرار میداد و هر موقع جلو اومدن راحت تونستن موقعیت درست کنن !

حالا امیدواریم در ادامه اگر خوب هم بازی نکردیم سه امتیاز ها رو بتونیم بستونیم و قهرمانی بیاریم تا دل امت مستضعف و مظلوم شاد بشه .

20. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •