من cpu amd داشتم بدون آپدیت اجرا کردم اما سی پیو تا 100 میرفت بالا سی پیو amd باید چهار هسته ای داشته باشی و برا intel سی پیو 3000 دو هسته ای به بالا همراه با آپدیت
من cpu amd داشتم بدون آپدیت اجرا کردم اما سی پیو تا 100 میرفت بالا سی پیو amd باید چهار هسته ای داشته باشی و برا intel سی پیو 3000 دو هسته ای به بالا همراه با آپدیت
پردازنده 4 هسته ای AMD دارم
AMD Phenom II X4 945 Processor 3.00 GHz
آپدیت و کرک هم از این سایت دانلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال
من تا بحال به استادیوم نرفتم و بازی فوتبال رو از نزدیک ندیدم، نه اینکه علاقه ای نداشته باشم! چون به نظرم بازی های لیگ و متاسفانه حتی تیم ملی ارزش استادیوم رفتن رو ندارند و ...
فقط میخوام بدونم تو واقعیت هم جای پا رو چمن میمونه یا بازی فیفا 15 زیادی اغراق کرده!؟
بله جاش میمونه
سلام حداقل سیستم عامل برای این بازی چیه
جاش می مونه ولی نه اینجوری که توی فیفا 15 هست،
یه مقدار اغراق شدست توی واقعیت از نمای دور که خیلی مشخص نیست از نمای نزدیک هست که مشخصه چمن کنده شده
موندن ردپا یا تکل روی زمین فوتبال به کیفیت( هموار بودن) زمین و همینطور به مقدار کوتاهی یا بلندی چمن هم ربط داره.
مثلا" تو انگلیس با اون زمینهای مخملی و مسطح رد پا ها و تکلها میمونه ولی تو زمینهای مملکت خودمون تراکتور هم رد بشه مشخص نمیشه!
در کل نمیشه بگیم همش اغراق آمیزه...
آخه من یادم نمیاد تاحالا تو بازی هایی که از تلوزیون دیدم اینطوری جای پا بمونه!
به نظر من ایده قشنگیه ولی بهتر بود وقتی بازیکن ها استارت میزنن و یا زمین میخورن و موقع تکل زدن و به هوا پریدن و ... جای پا میموند و کلا بیشتر از 20 تا جای پا تو زمین دیده نمیشد!
الان دقایق آخر بازی زمین یه شکلی میشه زیاد جالب نیست
برنامه های فغال رو غیر فعال کن
داخل منوی استارت بنویس msconfig
داخل گزینه servise تیک گزینه hide all microsoft servicesرو بزن و همه رو غیر فعال کن و بعد گزینه startup رو بزن و همه رو غیر فعال کن.فقط یادت باشه به چیز دیگه ای دست نزنی.اگهآنتی ویروس همداری حتما پاکش کن
این حداقل سیستم مورد نیازه
• CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz (or AMD Phenom 7950 Quad-Core, AMD Athlon II X4 620 equivalent)
• RAM: 4GB
• Hard Drive Space Required: 13.0 GB
• Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
• DirectX: 11.0
• Single System Multiplayer: 2-4 players + 1 keyboard on a PC
• Disc Drive: DVD-ROM at 8x Speed
چرا نمونه؟اما چمن با چمن فرق داره داخل هر زمینی شرایط خیلی فرق داره شما داخل چندتا زمین مختلف بازی کن متوجه میشی.البته از فاصله دور نباید معلوم باشه داخل استادیوم های کشورمون از توی تماشاگرا اگه زمینو ببینی فقط خاک میبینی و کنده شدن باقی مونده چمن ها توسط تکل و چیزای دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)