تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 288 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 2876

نام تاپيک: اینترنت استان خوزستان

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

سلام دوستان . امروز سرویس 1Mb 5GB رو به 128Kb 3GB تغییر دادم . سرعت بیشتر شد

این مدت فقط داشتم پول الکی میدادم

2. این کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من احتمالا اگه خواستم عوض کنم همون air grid رو بگیرم ولی باید مطمئن شم از نانو بیم قویتره چون ممکنه به خاطر فضای بین میله هاش سیگنال فرار کنه اما توی نانو بیم امواج گیر میفتن .
    راستشو بخوای خودمم قاطی کردم. بچه های فروم تخصصی پرشین نتورک میگن نانو بیم 400 قوی تر از ایر گرید 27 هستش
    اما توی سایت یو بی کیوتی برد نانو بیم 400 رو زده 25 کیلومتر و ایر گرید رو زده 30 کیلومتر
    از چند تا از بچه های فروم شبکه که کارشون نصب این تجهیزاته توی پیام خصوصی پرسیدم همشون گرفت برد و قدرت نانو بیم 400 بیشتره.

Last edited by imanparsa; 06-10-2014 at 22:38.

4. این کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

عکس دانلود بازی آنلاین Dota 2 از سرور خارج از کشور با برنامه استیم
    سرویس الماس 1 مگ راصد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان . امروز سرویس 1Mb 5GB رو به 128Kb 3GB تغییر دادم . سرعت بیشتر شد

این مدت فقط داشتم پول الکی میدادم
    خوب این نشون میده که نوسان سرعت فقط به خاطر اشتراکی بودن پهنای بانده نه چیز دیگه .کلا هر شرکتی که بخواد اینترنت ارزون بده دست ملت کیفیتش میاد پایین برای من همین 128 عصری شده بود 512 و سرعتش از 80 بالاتر نمیرفت .راستی قبل از تغییر سرویس با 1 مگ هم همین پینگ رو میداد یا وقتی تغییر دادی پینگ اومد پایین ؟

8. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

راستشو بخوای خودمم قاطی کردم. بچه های فروم تخصصی پرشین نتورک میگن نانو بیم 400 قوی تر از ایر گرید 27 هستش
    اما توی سایت یو بی کیوتی برد نانو بیم 400 رو زده 25 کیلومتر و ایر گرید رو زده 30 کیلومتر
    از چند تا از بچه های فروم شبکه که کارشون نصب این تجهیزاته توی پیام خصوصی پرسیدم همشون گرفت برد و قدرت نانو بیم 400 بیشتره.

شاید از لحاظ توان خروجی ایرگرید بهتر باشه اما نانو بیم چون سطح مقطعش سوراخ نداره امواج گیر میافتن و بهتر سیگنال میده اما اون ایرگرید ها هر چقدر هم قوی باشن به خوبی نانوبیم نمیتونن باشن چون امواج رو متمرکز نمیکنه مثل نانوبیم .شما دیش م ه و ا رو هم اگه سطح مقطعش رو سوراخ کنی میبینی که سیگنالت ضعیف میشه .پس نتیجه این که علاوه بر توان خروجی شکل رادیو هم خیلی مهمه

10. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

خوب این نشون میده که نوسان سرعت فقط به خاطر اشتراکی بودن پهنای بانده نه چیز دیگه .کلا هر شرکتی که بخواد اینترنت ارزون بده دست ملت کیفیتش میاد پایین برای من همین 128 عصری شده بود 512 و سرعتش از 80 بالاتر نمیرفت .راستی قبل از تغییر سرویس با 1 مگ هم همین پینگ رو میداد یا وقتی تغییر دادی پینگ اومد پایین ؟
    بعد از تغییر اومد پایین . با سرویس قبلی موقع تماس تصویری با facetime مرتب قطع میشد ولی الان قطع نمیشه

12. این کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شاید از لحاظ توان خروجی ایرگرید بهتر باشه اما نانو بیم چون سطح مقطعش سوراخ نداره امواج گیر میافتن و بهتر سیگنال میده اما اون ایرگرید ها هر چقدر هم قوی باشن به خوبی نانوبیم نمیتونن باشن چون امواج رو متمرکز نمیکنه مثل نانوبیم .شما دیش م ه و ا رو هم اگه سطح مقطعش رو سوراخ کنی میبینی که سیگنالت ضعیف میشه .پس نتیجه این که علاوه بر توان خروجی شکل رادیو هم خیلی مهمه
    توی دیش ماهواره فرکانس بسیار بالاست واسه همین نمیتونه صفحه ی دریافت آنتن به شکل راه راه باشه
    فرکانس بالاست و بسیار ضعیفه و حساس
    اما وایرلس فرکانسش پایینه واسه همینه که برد کمتری داره (البته تجهیزات هم دخیل هستن)
    حالا در کل میگن نانو بیم 400 برد بیشتری داره
    پس شما نانو بیم 400 تهیه کنید
    قیمت 380.000 تومان
    جوان سیستم اهواز

14. این کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من احتمالا اگه خواستم عوض کنم همون air grid رو بگیرم ولی باید مطمئن شم از نانو بیم قویتره چون ممکنه به خاطر فضای بین میله هاش سیگنال فرار کنه اما توی نانو بیم امواج گیر میفتن .
    سلام
    داشتم پست های شما رو مطالعه می کردم که اتفاقی به این تاپیک برخوردم.عرض شود که بنده حدود یک سال پیش جهت استفاده از وایرلس رادیوهای مختلفی را تست نمودم .نانو 5 مورد استفادش برای اپارتمان و روی دکل هست نه خانه ویلایی . قدرت نانوبیم بسیاربیشتر از ps هست اما ps عملکرد بهتری نسبت به نانوبیم و سایر رادیوها داره .با این فاصله کمی که از دکل بهارستان و گلستان دارید این سیگنال شما بسیار افتضاح هست و مربوط به رادیو و ارتفاع کم رادیوی شما میشه یا این که به دکل مورد نظر دید ندارید.در مورد airgrid و پاوراستیشن هم اون طور که شما فکر می کنید نیست که هر رادیویی گین بالاتر داشته باشه سیگنال بهتری میده .هر کدام از رادیوها کاربرد خاصی از نظر پهنای باند ،نویز محیط ،رطوبت ،وزش باد ، فاصله ،دما دارند و معمولا خود سرویس دهنده تشخیص میده که کدام رادیو مناسب کار شماست .هر کدام زاویه دید کمتری داشته باشه سیگنال بهتری میده .رادیوهایی مثل ns و ps و pbridge به دلیل پراکندگی سیگنال مناسب فاصله ی طولانی نیستند و کاربرد اصلیشون استفاده از پهنای باند بالاتر و لینک پایدارتر هست و طبق تستی که شخصا انجام دادم نانوبیم بهترین سیگنال رو داد. رادیو نانوبیم رو حتما تست کنید به احتمال زیاد جواب میده.مخلص کلام این که شما اگه مشکل در دریافت سیگنال دارید بهتره یا ارتفاع رادیو رو بیشتر کنید یا چند نمونه رادیو ی قوی مثل پاوراستیشن و نانوبیم رو تست کنید و هر کدوم که بهترین سیگنال رو به شما داد استفاده کنید.به زاویه دید رادیو حتما توجه کنید خیلی خیلی مهم هست در قدرت گیرندگی .پیشنهاد من به شما nb400 هست .

16. 3 کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    داشتم پست های شما رو مطالعه می کردم که اتفاقی به این تاپیک برخوردم.عرض شود که بنده حدود یک سال پیش جهت استفاده از وایرلس رادیوهای مختلفی را تست نمودم .نانو 5 مورد استفادش برای اپارتمان و روی دکل هست نه خانه ویلایی . قدرت نانوبیم بسیاربیشتر از ps هست اما ps عملکرد بهتری نسبت به نانوبیم و سایر رادیوها داره .با این فاصله کمی که از دکل بهارستان و گلستان دارید این سیگنال شما بسیار افتضاح هست و مربوط به رادیو و ارتفاع کم رادیوی شما میشه یا این که به دکل مورد نظر دید ندارید.در مورد airgrid و پاوراستیشن هم اون طور که شما فکر می کنید نیست که هر رادیویی گین بالاتر داشته باشه سیگنال بهتری میده .هر کدام از رادیوها کاربرد خاصی از نظر پهنای باند ،نویز محیط ،رطوبت ،وزش باد ، فاصله ،دما دارند و معمولا خود سرویس دهنده تشخیص میده که کدام رادیو مناسب کار شماست .هر کدام زاویه دید کمتری داشته باشه سیگنال بهتری میده .رادیوهایی مثل ns و ps و pbridge به دلیل پراکندگی سیگنال مناسب فاصله ی طولانی نیستند و کاربرد اصلیشون استفاده از پهنای باند بالاتر و لینک پایدارتر هست و طبق تستی که شخصا انجام دادم نانوبیم بهترین سیگنال رو داد. رادیو نانوبیم رو حتما تست کنید به احتمال زیاد جواب میده.مخلص کلام این که شما اگه مشکل در دریافت سیگنال دارید بهتره یا ارتفاع رادیو رو بیشتر کنید یا چند نمونه رادیو ی قوی مثل پاوراستیشن و نانوبیم رو تست کنید و هر کدوم که بهترین سیگنال رو به شما داد استفاده کنید.به زاویه دید رادیو حتما توجه کنید خیلی خیلی مهم هست در قدرت گیرندگی .پیشنهاد من به شما nb400 هست .
    شما معلوم نیست کارمند مخابراتی یا نصاب وایرلس الان هم که توی تاپیک مخابرات دوباره داغ کردی .اما به خاطر اطلاعاتی که گذاشتی ممنونم . یعنی اگه من الان پاور استیشن بزارم سیگنالم بهتر نمیشه ؟ مثلا 90 رو نمیکنه 75 ؟
    Last edited by ahwazp30; 07-10-2014 at 16:35.

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ایمان شما که وضعیتت مثه منه تجربه استفاده از وایرلس با نانو 5 رو توی زمستون داشتی ؟ اگه داشتی میخام بدونم توی بارون و مه غلیظ سیگنال و ccq در چه حد افت میکنه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •