تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 752 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236636 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    من یه هدفون akg 315 خریدم حدودا دوماه پیش با قیمت 38000 تومان از پاساژ ایران، طبقه اول، روبروی پله برقی.
    من بیشتر آهنگ های پاپ و سنتی ایرانی گوش میدم
    خواستم بگم هم کیفیتش خیلی خوبه، هم تفکیک صداش و هم اینکه برای کسائی که صدای خیلی بلند دوست دارن این هدفون بدک نیست 126db و رنج صداش هم خیل خوبه.
    اینم لینک مشخصاتش تو سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من ازش راضی هستم، خدا هم از ما و همه راضی باشه!!
    .
    Last edited by namak56; 03-06-2010 at 14:25.

2. این کاربر از namak56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوستان یه موردی هم در مورد هدفون HD485 میخواستم بگم چون این مدل و مدل HD555 از برند سن هایزر رو زیاد معرفی کردم و انصافا هم هردو دو مدل موفقی هستن ولی دوستانی که میخوان 485 بخرن این رو هم باید اضافه بکنم که :
    قسمتی که روی سر قرار میگیره(Head band) بعد یه مدت سر رو میتونه خسته بکنه + اینکه مو هارو هم پرس میکنه(بحث ش چند صفحه پیش شده بود) و اینکه جنس همون قسمت سر و Ear cup هاش از جنس مخمل هست بعد یه مدت باعث ایجاد عرق زیادی میشه
    و مورد بعدی اینه که من خودم بعد یه مدت وقتی باهاش راه میرم تق تق میکنه بعضی وقت ها اونم به خاطر قسمت تنظیم سایزش هست ! ///

تو این رده AKG هم هدفون های بسیار خوبی داره که از نظر تفکیک و اعتدال صدا و ... در همین حد هستند ولی با توجه به تجربه ای که دارم هدفون های فول سایز AKG به دلیل طراحی که دارن بسیار راحت تر از هدفون های سن هایزر تو این رده هست و از کیفیت عالی برخوردار هستن و مشکل پرس مو و عرق و ... هم کمتر دیده میشه و طراحی EARCUP هاشون به نحوی هست که به گوش فشار نمیاره ...
    چون مدل هایی مثل 485 و 555 به گوش فشار میاره و اوایل میتونه اذیت کننده باشه ! ...
    اینو گفتم دوستان مد نظر داشته باشن به زودی یه تاپیک اختصاصی برای محصولات AKG خواهم زد ! ...
    Last edited by a.z.p.z; 06-06-2010 at 11:04.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

منم خیلی شنیدم در موردAKG
    عکسهایی اگه دارین با معرفی مدلاشون بگذارین!
    من هیچ شناختی ندارم در مورد این برند!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

این برند هم همانند سن هایزر مدل های حرفه ای و با کیفیتی رو ارائه میده و یه برند معتبر محسوب میشه ! ...
    به خصوص هدفون های circumaural اش !...
    هدفون های on the ear اش هم من یه استفاده کوتاه داشتم از نظر کیفیت و ... بسیار عالی بود از نظر راحتی هم کلا هدفون های
    circumaural اش راحت تر از سن هایزر هستند ( به طور کل)

* هدفون های این برند به دو دوسته کلی تقسیم میشن یکی هدفون های شخصی برای افراد که مدل های متنوعی داره یکی هم هدفون های مربوط به استودیو و سیستم های hi-fi ...
    میتونی به لینک زیر هم سر بزنی :: ( مدل k701 یه مدل واقعا محشر هست و به راحتی با hd555 مبارزه میکنه من این روی سرم گذاشتم از 555 خیلی راحت تر بود صداش رو هنوز تست نکردم !!!)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

منم خیلی شنیدم در موردAKG
    عکسهایی اگه دارین با معرفی مدلاشون بگذارین!
    من هیچ شناختی ندارم در مورد این برند!
    akg یکی از زیر مجموعه های شرکت harman هست یکی از زیر مجموعه های جزئ harman بنام jbl تو ایران شناخته شده هست. شاید از طریق این برند برند اصلی رو بشه بهتر معرفی کرد.
    harman شرکتی هست که هر زیر مجموعه از اون با اهدافی مشخص یک سری طیف محصول رو تولید میکنند. مثلا akg هدفون تولید میکنه یا .infinity که باند خودرو و سینما خانگی تولید میکنه و.....

این برند هم همانند سن هایزر مدل های حرفه ای و با کیفیتی رو ارائه میده و یه برند معتبر محسوب میشه ! ...
    به خصوص هدفون های circumaural اش !...
    هدفون های on the ear اش هم من یه استفاده کوتاه داشتم از نظر کیفیت و ... بسیار عالی بود از نظر راحتی هم کلا هدفون های
    circumaural اش راحت تر از سن هایزر هستند ( به طور کل)

* هدفون های این برند به دو دوسته کلی تقسیم میشن یکی هدفون های شخصی برای افراد که مدل های متنوعی داره یکی هم هدفون های مربوط به استودیو و سیستم های hi-fi ...
    میتونی به لینک زیر هم سر بزنی :: ( مدل k701 یه مدل واقعا محشر هست و به راحتی با hd555 مبارزه میکنه من این روی سرم گذاشتم از 555 خیلی راحت تر بود صداش رو هنوز تست نکردم !!!)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مایه دار hd555 و k701 رو از کجا آوردی یک دستی هم به سرو روی ما هم بکش.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ممنون 555 که برای دوستم هست تست کردم از نظر کیفیت و طراحی بدنه و باز تفکیک صدا و ... از 485 خیلی بهتر هست ...
    من خیلی نظرم رو k701 هست باید بین این دو یکی رو انتخاب کنم که به احتمال زیاد k-701 رو برمیدارم در کنارش هم همین 485 !
    *بالاخره کسی که روزی به طور متوسط 5 ساعت موزیک گوش میده این چیزها طبیعی هست

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

ممنون 555 که برای دوستم هست تست کردم از نظر کیفیت و طراحی بدنه و باز تفکیک صدا و ... از 485 خیلی بهتر هست ...
    من خیلی نظرم رو k701 هست باید بین این دو یکی رو انتخاب کنم که به احتمال زیاد k-701 رو برمیدارم در کنارش هم همین 485 !
    *بالاخره کسی که روزی به طور متوسط 5 ساعت موزیک گوش میده این چیزها طبیعی هست
    485 رو چند قیمت داری؟
    5 ساعت چیزی نیست.من هم صبح تا شب آهنگ گوش میدم گاهی شب تا صبح هم اضافه کن(آخر یک روزی دیونه میشم)

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

خوب تو خواب نمیتونم از فول سایز استفاده بکنم پسر خوب ! ...
    بله ما in ear ام گوش میکنم ...
    485 رو من 4 ماه پیش 120 تومن گرفتم باز خواستی زنگ بزن بپرس موجودی هم باید داشته باشن ولی این اچ دی 555 از بهمن موجودی ندارن و نمیارن چون بهمن هم میخواستم بگیرم نداشتن که این رو گرفتم ...
    ..
    من که گفتم k701 میگیرم واقعا چیز معرکه ای هست البته نمیدونم قبولش داری یا نه ! ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mghaffari49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من میخواستم یه هدست برای کامپیوتر بگیرم. تا سقف 15-20 تومان چی پیشنهاد میدید که میکروفونش هم خوب باشه؟

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

وب سایت شرکت اواسان نماینده akg چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •