تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 278 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان هفته پيش اين لپ تاپ رو با كد cm203h از دوبي خريدم.هنوز فرصت نكردم كار كنم باهاش ولي كيفيت ساختش واقعا راضي كننده بود و تاچ و وضوح مانيتورش هم خوب بود.تفاوتش با اين نمونه كه دوستان اكثرا دارن شامل رم 12 گيگ و ويندوز اورجينال و بلوري هست.دوستان لطفا راهنمائي كنن چطور ميشه از باطري دستگاه استفاده نكرد چون باطري لپ تاپ قبلي رو در اورده بودم و هميشه با برق استفاده ميكردم و اكثر مواقع نيازي به باطريش نيست.ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

آقا N550 شماها هم مشکل قطع شدن یا limit شدن ناگهانی wifi رو داره ؟؟؟ مال من نمیدونم چی شده بعضی وقت ها خود به خود اتصالش یا یه لحظه قطع میشه یا محدود ... تو چند تا قروم خارجی هم فکر کنم این مشکل رو دیدم ... به نظرم میاد اوایل اینجوری نبود تازه اینجوری شده .... کسی این مشکلو داره ؟؟ :(

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان،آل دیجیتال مدل n56jr رو آورده با قیمت کمتر از n550 و با گرافیک gtx 760m gddr5!
    به نظرم این ارزش خریدنش از n550 بیشتره!
    به نظرتون بقیه ی سایت ها و مغازه ها هم میارن؟با همین قیمت؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

دوستان من یکی از دوستانم رفته کانادا بگم برام بیاره بنظرتون بهتر از اینجا نیست اخه اینجا معلوم نیست چی می ندازن بهم

بعد این لب تاپ به دلار چنده قیمتش ؟؟؟ چقدر گرونتر یا ارزون تر میشه ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوستان من یکی از دوستانم رفته کانادا بگم برام بیاره بنظرتون بهتر از اینجا نیست اخه اینجا معلوم نیست چی می ندازن بهم

قبلا که خیلی گرون تر بود میارزید از اون ور بیارن ولی الان که قیمت ها شکسته به ریسکش نمی ارزه بدون گارانتی خرید ... طرف از قوطی آکبندش رو درمیاره می بینی ایراد داره چه برسه حالا از اون ور بیارن ( هر چقدر هم طرف آشنات باشه بازم به اندازه ی جنسی که واسه خودش می خره واسه جنس تو حوصلش نمی کشه وقت بذاره )

6. این کاربر از samibeig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

قبلا که خیلی گرون تر بود میارزید از اون ور بیارن ولی الان که قیمت ها شکسته به ریسکش نمی ارزه بدون گارانتی خرید ... طرف از قوطی آکبندش رو درمیاره می بینی ایراد داره چه برسه حالا از اون ور بیارن ( هر چقدر هم طرف آشنات باشه بازم به اندازه ی جنسی که واسه خودش می خره واسه جنس تو حوصلش نمی کشه وقت بذاره )
    قیمتش هولو هوش 900 دلار که به پول ایران اگر دلار 3000 حیاب کنیم میفته 2700.اما تو ایران 3700 میدن

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

بگو از اونجا واست بیارن اولا ارزونتر آب میخوره برات.دوما اونا سری آمریکا هستن با این لپ تاپ هایی که سیری غرب آسیا هستن از لحاظ کیفیت بهتر هستن.چین جنسی رو که میخاد صادر کنه مسلما اون چیزی که به آمریکا یا اروپا صادر میکنه با اون جنس هایی که به کشور های غرب آسیا و کشورا عربی صادر میکنه فرق میکنن.من داداش خودم یه لپ تاپ توشیبا داشت از آمریکا واسش آورذه بودن دوستش همون لپ تاپ رو از ایران خرید وقتی باهاشون کار میکردم واقعا تفوت رو میشد به راحتی احساس کرد

9. این کاربر از hojat.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوستان،آل دیجیتال مدل n56jr رو آورده با قیمت کمتر از n550 و با گرافیک gtx 760m gddr5!
    به نظرم این ارزش خریدنش از n550 بیشتره!
    به نظرتون بقیه ی سایت ها و مغازه ها هم میارن؟با همین قیمت؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون
    صفحه نمایش IPS واقعا یک مزیت بسیار زیاد برای n550 هست که حداقل من در مقایسه با بدون IPS نمی تونم ازش چشم پوشی کنم

11. این کاربر از samibeig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

اول که پست اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رو خوندم گفتم از همین جا میخرم ولی وقتی پست شما اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو خوندم باز نظرم تغییر کرد

ولی اگه خراب بشه و یا یه چیزیش باشه اونوقت چی ؟؟؟ اخه یارو نمیاد نرم افزار بریزه ببنیه باتریش مستحلک هست یا نه یا در دی وی دی رایترش افتادگی داره یا و ..... میاد ؟؟؟

راستی اونوقت نمی شه تو ایران درستش کنی اگه چیزیش شد ؟؟

بعد گارانتی های ایرانی اگه لب تاپ طوریش بشه پول میگیرن ؟؟چون اگه بگیرن بدرد نمی خوره که

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

اول که پست اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رو خوندم گفتم از همین جا میخرم ولی وقتی پست شما اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو خوندم باز نظرم تغییر کرد

ولی اگه خراب بشه و یا یه چیزیش باشه اونوقت چی ؟؟؟ اخه یارو نمیاد نرم افزار بریزه ببنیه باتریش مستحلک هست یا نه یا در دی وی دی رایترش افتادگی داره یا و ..... میاد ؟؟؟

راستی اونوقت نمی شه تو ایران درستش کنی اگه چیزیش شد ؟؟

بعد گارانتی های ایرانی اگه لب تاپ طوریش بشه پول میگیرن ؟؟چون اگه بگیرن بدرد نمی خوره که
    دوست عزیز به این فکر نکن که از اونجا بخرم خراب باشه .تو ایران خودمون این همه لپ تاپ به فروش میره چند درصدشون از اول خرابن؟به نظر من از اونجا بخرین حدود 1 میلیون ارزونتر میفته اگه خدایی نکرده خراب هم باشه شرکت های وارد کننده این لپ تاپ درستش میکنن اما اگه مشکل نداشته باشه اون وقت لذت استفاده از یه لپ تاپ سری آمریکا رو میبرین. اون لپ تاپ داداشم که سری آمریکا بود نسبت به مدل آسیاش خیلی بهتر بود خیلی.باز هم فکراتو بکناگه قرار باشه هر لپ تاپی اونور آب خریداری بشه خراب باشه دیگه هیچکس اونجا لپ تاپ نمیخره همه میان ایران میخرن

14. این کاربر از hojat.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •