تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 302 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جالبه هنوز این بحث کاسیاس ادامه داره من هر وقت میام این تاپیک حداقل در یک پست بهش اشاره شده خدایی شما ها پوزه مورینیو رو زدید یعنی تنفری که در شما ایجاد شده خود خوزه هم نداره
    ماشالله همه هم کاربرهای بزرگ و باسابقه و داراری عنوان هستید همینجور که من طرفدار رئال از کاسیاس حمایت میکنم و شما نمیکنی اینقدر احترام بزارید و بهش اینقدر اشاره نکنید و گیر ندید تا تنش ایجاد نشه اینجا فروم ایرانی هست و داستان ایرانی جماعت هم با خارج فرق داره با اینکه به ما کمتر از طرفدار خارجی میرسه یعنی اصلا چیزی نمیرسه با اینحال تعصبمون بیشتره
    شما داری در مورد دوتا از بهترین فوتبالیستهای جهان صحبت میکنی من همینجا از طرف شرع و وجدان به گردن میگیرم که اگر هر کدوم اینا اخراج میشدن یا امثال لوپز خوب کار نمیکردن اونم با شانش و روحیه مضاعف اولین نفرهایی که پرز رو مورد عنایت قرار میدادن شما ها بودید
    کاسیاس از منو و شما و خیلی های دیگه بیشتر به باشگاه تعصب داره
    کاسیاس از 2002 به بعد هر چی افتخار رئال کسب کرده 50% برای اونه یادتون رفته بازیهایی رو که رئال نه حمله داشت نه دفاع و کاسیاس یه تنه تیم رو حفظ میکرد و یا با آبروریزی کمتری تیم میباخت
    ...
    سلام

ببینید کل موضوع اینه که اگر علاقه و تعصبی وجود داشته باشه ، درست اینه که روی تیم باشه نه روی فرد ؛ چه کاسیاس و راموس بازیکن و چه مورینیوی مربی

ولی خب وقتی اشتباه بازیکن بارز هست و مربی برخورد میکنه ، این عجیبه که همه میان میگن اسطوره ی باشگاهه و مقدسه !!! و نباید باهاش برخورد بشه و مربی مقصره !

خب این بازیکن سالاری که از همه چیز بد تره که /

2. 13 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

وای خدایا نمیدونم این چه دیدی هست که هوادارا پیدا کردن!

اره راموس که غد و یاغیه ، کاسیاس هم که حرف شنوی نداره ، بنزما هم که تو گل زدن مضخرفه ،بیل هم که ارزش 90 میلیون رو نداره ، النسو هم که کنده و دیگه پیر شده ، رونالدو هم زیادی خود پرست و مغروره ، آربلوا که درحد رئال نیس ، په په هم که خیلی خشنه آبرو تیمو برده، بقیه هم که دیگه هیچی!!!!
    میخواین خسته شدیم کلا تیم رو بفروشیم ؟ اوزیل رو یادتون رفته؟
    مشکل اصلی فعلی رئال یکم خود بزرگ بینی هواداراشه!

عدم حمایت از بازیکنا واقعا شرم آوره ما هیچ وقت ، حمایت مناسب نکردیم نه زیدان رو نه رائول رو نه کاکا رو و نه حتی تو چند سال اخیر کریس رو ، سوت های انتقادی که یادتونه؟

مگه غد بودن راموس بر کسی پوشیده هست؟ همه قبول داریم اخلاقش چجوریه ، بی مبالاتی هاشو هم همینطور ،سزاوار برخورد مناسب هم هست حالا چه تذکر جدی باشه چه نمیکت نشینی که اونو سرمربی تصمیم میگره چه برخوردی باهاش بشه...

اما این همه تشدید عمل چه الزامی داره؟ دل و گوشمون رو سپردیم به شایعه ساز ترین روزنامه های ورزشی؟؟

یه سری تیپ های رفتاری روشنفکری که شورش در میاد و از اونور گود می افتند پایین خیلی وقته که منسوخ شده و جواب نمیده!!!

سلام

ببینید کل موضوع اینه که اگر علاقه و تعصبی وجود داشته باشه ، درست اینه که روی تیم باشه نه روی فرد ؛ چه کاسیاس و راموس بازیکن و چه مورینیوی مربی

ولی خب وقتی اشتباه بازیکن بارز هست و مربی برخورد میکنه ، این عجیبه که همه میان میگن اسطوره ی باشگاهه و مقدسه !!! و نباید باهاش برخورد بشه و مربی مقصره !

سروش جان همه جمله اولت رو قبول داریم ، تعصب باید روی تیم باشه و نه فرد اصلا هم شکی نیس ، اما از اون طرف زیاده روی کردن چی؟؟

تا جایی که به مسائل فنی مربوط باشه من کاملا استقبال میکنم . سرمربی اشتباهی که از بازیکن دیده رو هر جوری که صلاح باشگاه میدونه بایدبرخورد کنه ، در مورد مو و ایکر هم همین جریان صادقه . اما ، اما تا جایی که ماجرا شخصی نشه! وقتی شخصی شد نه من نه هیچ کس دیگه نمی تونه قضاوت کنه که حق با کیه.

مگر اینکه فرد در تمامی 24 ساعت همراه کاسیاس و مورینیو بوده باشه و تمام تمام اتفاقات ، هر حرفی که بین این دو رد و بدل شده رو در جریان باشه تا بتونه قضاوت کنه.
    من سوالم اینه از یه سری ها، آیا فردی داریم اینجا با این مشخصات که اجازه قضاوت توی یه مشکل شخصی رو به خودش میده؟
    من بعد از اینکه چند هفته گذشت از ماجرا و کار نیمکت نشینی به مشکل شخصی رسید دیگه هیچ نظری در مورد ماجرا نداشتم چون واقعا نمیدونستم که داره چی میشه.

ما این طرف جهان نشستیم و با چند تا خبر که راست و دروغش بماند حکم اخراج فلانی رو میبندیم ، یکی میگه مو جایی نداره تو تیم یکی میگه همه چی زیر سره کاسیاسه!

یه نکته دیگه که اضافه کنم که بلاخره اتفاق نهایی که در فوتبال می افته اینه که 11 بازیکن در زمین هستن که بازی میکنن ، و اونان که یا گل میزنن یا بازی رو خراب میکنن! همه پروسه یک باشگاه این هست که تیم در زمین فوتبال به موفقیت برسه ، اون 11 نفر هم 11 تا هویج نیستن به خدا!! حمایت لازم دارن..

یه چارچوب فکری شکل گرفت حول اتفاقات پارسال که بیشتر از هر جای دیگه من فقط تو این تاپیک دیدم !! و فکر کنم همینجوری تفکرات و نظر ها انقدر رد و بدل شدن که یه سری نامعلومات به شکل بدیهیات واسشون در اومده.

4. 8 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

سلام

درست سروش جان اگه نطرت به پستهای من که اون زمان بحثش داغ بود افتاده باشه عرض کردم در مقابل باشگاه هیچ کس هیچی نیست زمانی که دوستان تمام قد پشت خوزه بودند
    اما الان بحث کاسیاس نیست من اعتراضم اینکه چرا این موضوع رو که خودشونم ول کردن ما داریم کش میدیم امروز راموس مقایسه شد فردا رونالدو دوباره قهر میکنه واسه پول در کنارش خواهند گفت اینم مثل کاسیاس وووو چند تا نکته هست مهمترینش بازیکنهای با تعصب و محصول باشگاه سرمایه هستن دیدید که خوزه اومد و رفت کارلتو هم میره (البته شاید امثال کاسیاس زودتر برن ستاره کشی تو خون رئال هست ) تاثیر کاسیاس در طول زمان خیلی بیشتر از امثال خوزه و اینا بوده به هر حال من ادامه نمیدم ولی اگه قرار باشه هر اتفاقی تو باشگاه افتاد دوستان یه جوری نیش بزنن به کاسیاس مطمئنا طرفدار رئال نیستن

6. 4 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

کاسیاس یکی دوتا حرکت نسنجیده انجام داد. از تماس گرفتنش با ژاوی بعد الکلاسیو و درد دل کردن با نامزد خبرنگارش.
    همین ژاوی هر وقت از دستش بر اومد علیه رئال مصاحبه کرد.
    میشه اینطور گفت که کاسیاس اون کار رو بخاطر جلوگیری از دودستگی تو تیم ملی انجام داد، ولی با این کارش شرایط بدی واسه رئال درست کرد که بازم حداقل برای من قابل قبول نیست.
    البته اینا دلیل نمیشه بگیم باید فروخته بشه...یا حتی در مورد راموس...بالاخره هرکسی اشتباهاتی داره. ولی اگه مقایسه کنید با یکی مثل رائول، کاسیاس از چش خیلی ها افتاده.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4

8. 8 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

جالبه هنوز این بحث کاسیاس ادامه داره من هر وقت میام این تاپیک حداقل در یک پست بهش اشاره شده خدایی شما ها پوزه مورینیو رو زدید یعنی تنفری که در شما ایجاد شده خود خوزه هم نداره
    ماشالله همه هم کاربرهای بزرگ و باسابقه و داراری عنوان هستید همینجور که من طرفدار رئال از کاسیاس حمایت میکنم و شما نمیکنی اینقدر احترام بزارید و بهش اینقدر اشاره نکنید و گیر ندید تا تنش ایجاد نشه اینجا فروم ایرانی هست و داستان ایرانی جماعت هم با خارج فرق داره با اینکه به ما کمتر از طرفدار خارجی میرسه یعنی اصلا چیزی نمیرسه با اینحال تعصبمون بیشتره
    شما داری در مورد دوتا از بهترین فوتبالیستهای جهان صحبت میکنی من همینجا از طرف شرع و وجدان به گردن میگیرم که اگر هر کدوم اینا اخراج میشدن یا امثال لوپز خوب کار نمیکردن اونم با شانش و روحیه مضاعف اولین نفرهایی که پرز رو مورد عنایت قرار میدادن شما ها بودید
    کاسیاس از منو و شما و خیلی های دیگه بیشتر به باشگاه تعصب داره
    کاسیاس از 2002 به بعد هر چی افتخار رئال کسب کرده 50% برای اونه یادتون رفته بازیهایی رو که رئال نه حمله داشت نه دفاع و کاسیاس یه تنه تیم رو حفظ میکرد و یا با آبروریزی کمتری تیم میباخت
    حالا شما کل تیم رو دوباره آنالیز کن ببین چند تا بازیکن با تعصب برا تیم مونده؟؟؟؟ و با امثال رائول چه برخوردی شد
    آره عزیز من تعصبم به اینا بیشتره من امثال پرز رو قدرت طلب و دسته بالا میبینم نه مثل کاسیاس و راموس
    خدا رو شکر کاره ای تو رئال نیستید وگرنه هر کس یه کاری میکرد سه سوته مینداختینش بیرون
    حالا با دوستانتون دوباره همراه شده بحث رو ادامه بدید
    کاسیاس یکی دوتا حرکت نسنجیده انجام داد. از تماس گرفتنش با ژاوی بعد الکلاسیو و درد دل کردن با نامزد خبرنگارش.
    همین ژاوی هر وقت از دستش بر اومد علیه رئال مصاحبه کرد.
    میشه اینطور گفت که کاسیاس اون کار رو بخاطر جلوگیری از دودستگی تو تیم ملی انجام داد، ولی با این کارش شرایط بدی واسه رئال درست کرد که بازم حداقل برای من قابل قبول نیست.
    البته اینا دلیل نمیشه بگیم باید فروخته بشه...یا حتی در مورد راموس...بالاخره هرکسی اشتباهاتی داره. ولی اگه مقایسه کنید با یکی مثل رائول، کاسیاس از چش خیلی ها افتاده.

دقیقا
    من مشکلم اینه که دوستانی که الان ضد کاسیاسن ، یادشون رفته که چه کارهایی که واسه رئال نکرده
    با حرف آقا وحید هم کاملا موافقم ، آقا کاسیاس اشتباه کرد و تاوانه اشتباهشو دادنه و داره میده همچنان
    راموس هم باید تاوان اشتباهشو بده ولی نه با اخراج
    در رابطه با مورینیو هم اصلا اینطور نیست بازیکن های هم سطح کاسیاس شاگردش بودن چرا با اونها مشکلی نداشت؟
    چک و ماتا ، یه نمونه هستن
    البته ماتا اونقدر خوب بازی کرد که مورینیو نمیتونه ازش استفاده نکنه
    هنوز نرفته چلسی دنباله یه دروازبان برای فصل آینده ی تیمه ، این یعنی چی ؟
    اگه کاسیاس مصدوم نمیشد ، مطمئن بودم به هیچ عنوان مورینیو نمیتونست کاسیاس رو نیمکت نشین کنه
    نگین بخاطر اینکه کاسیاس خودشو بالاتر از تیم میدونه ، نه ، بخاطر اینکه واقعا خوب بوده و البته هست
    بعد شما کاسیاس رو چندساله اخیر ( به جزء امسال ) رو هم رده ی کدوم دروازبان میبینید؟؟؟
    اینکه با کاسیاس و پرز جلسه میزارن راجبه مورینیو....نمونه ای از دست بالا گرفتن خودش و جلوی گیری از به خطر افتادن جایگاه خودشون بود !
    چطور زنگ زدن به ژاوی برای ثبات تیم ملی بوده
    ولی جلسه گذاشتن با رئیس باشگاه برای تثبیت جایگاه خودش ؟؟؟
    مگه منو شما تو اون جلسه بودیم که الان میگید و میدونید برای چی جلسه گذاشته بودن ؟؟؟؟

+

مورینیو که رفت ، الان اون کسی که هم چنان مونده و برای تیم مورد علاقش داره زحمت میکشه کاسیاسه

دسته بالا گرفته بود و میگیره
    این جمله دیگه حرفی برای گفتن نمیذاره

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محتوای مخفی: عکس 
    Last edited by Abdolreza2012; 01-12-2013 at 17:34.

10. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

چک و ماتا ، یه نمونه هستن
    البته ماتا اونقدر خوب بازی کرد که مورینیو نمیتونه ازش استفاده نکنه
    هنوز نرفته چلسی دنباله یه دروازبان برای فصل آینده ی تیمه ، این یعنی چی ؟
    اگه کاسیاس مصدوم نمیشد ، مطمئن بودم به هیچ عنوان مورینیو نمیتونست کاسیاس رو نیمکت نشین کنه
    نگین بخاطر اینکه کاسیاس خودشو بالاتر از تیم میدونه ، نه ، بخاطر اینکه واقعا خوب بوده و البته هست
    بعد شما کاسیاس رو چندساله اخیر ( به جزء امسال ) رو هم رده ی کدوم دروازبان میبینید؟؟؟
    شما چک و ماتا رو هم سطح کسایی مثل کاسیاس و راموس.... میدونید؟ جای بحث نمیمونه با چک هم به اون صورت مشکلی نداره وبهترین دروازه بان جهان میدونتش...

چطور زنگ زدن به ژاوی برای ثبات تیم ملی بوده
    مگه منو شما تو اون جلسه بودیم که الان میگید و میدونید برای چی جلسه گذاشته بودن ؟؟؟؟
    ثبات تیم ملی؟!
    نه خیر ولی شما مگه تو تیم بودید که میدونید کاسیاس کاری کرده یا نه؟

مشکل اینجاس که طرفدارا فکر میکنن هر بازیکنی که برای تیم در یک دوره خاص زحمت بکشه و از جون مایه بزاره ...در آینده میتونه هر کاری انجام بده و هیچ کسی هم نباید چیزی بهش بگه و مثلا اسطوره هست...!
    مشکلات از همینجا شروع میشه.اینکه خودش رو دسته بالا میگیره ...از وقتی کاسیاس رفته رو نیمکت 80% طرفدارا تیم رو به خاطر لوپز میبرند تو حاشیه تا حالا شده کاسیاس واقعا باید علنی از لوپز حمایت کنه تا تیم از این حاشیه ها دور بشه؟ یه حمایت که کسی رو نمیکشه! و راموس تا حالا شده بیاد عذر خواهی کنه؟ نه....یا عذر خواهی کنه اگر کار اشتباهی کرده ( که کرده) یا اگر نکرده بیاد بگه نکردم !

12. 3 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دقیقا...ادعای این دوستانمون 3 حالت داره : 1.یا از پرز شنیدن این داستانو که برا تثبیت جایگاهشون بوده که 100% بعیده........
    2.یا کاسیاس و راموس که بازم 120% بعیده چون هیشکی خودزنی نمیکنه!
    3. یا از دوستای عزیز و دلسوزمون ( ) مارکا و آ.س شنیدن که اصلا بعید نیست !

نه خیر ولی شما مگه تو تیم بودید که میدونید کاسیاس کاری کرده یا نه؟
    نه ما بودیم نه شما!

14. 4 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سروش جان همه جمله اولت رو قبول داریم ، تعصب باید روی تیم باشه و نه فرد اصلا هم شکی نیس ، اما از اون طرف زیاده روی کردن چی؟؟
    ایمان جان افراطی بودن در هر زمینه ای بده ،

اینکه راموس بیخود و بی جهت اخراج میشه ، موردیه که با برخورد انضباطی مثل همین نیمکت نشین شدن یا راه های دیگه مثل گذاشتن جریمه برای هر کارت قرمز مستقیم ، قابل برطرف شدنه و به نظر من هم اینکه بخوایم بازیکنی که اینهمه جا افتاده در تیم رو به بهانه ی یه اخراج الکی بفروشیم منطقی نیست اصلا

مثلا همون برخوردی که وقتی راموس پیراهن اوزیل رو نشون داد ، مورینیو باهاش کرد و در بازی بعد نیمکت نشینش کرد .

همه میدونیم که راموس تحت نظر روان درمانگر بوده به خاطر میل ذاتیش به خشونت و علاقه ی جنون وارش به گاو بازی ، و خشونتی که قبلا ازش میدیدم هم بیشتر به همین خاطر بوده پس درست اینه که باز هم به راموس کمک بشه برای اینکه آرامش بیشتری پیدا بکنه /

تا جایی که به مسائل فنی مربوط باشه من کاملا استقبال میکنم . سرمربی اشتباهی که از بازیکن دیده رو هر جوری که صلاح باشگاه میدونه بایدبرخورد کنه ، در مورد مو و ایکر هم همین جریان صادقه . اما ، اما تا جایی که ماجرا شخصی نشه! وقتی شخصی شد نه من نه هیچ کس دیگه نمی تونه قضاوت کنه که حق با کیه.

مگر اینکه فرد در تمامی 24 ساعت همراه کاسیاس و مورینیو بوده باشه و تمام تمام اتفاقات ، هر حرفی که بین این دو رد و بدل شده رو در جریان باشه تا بتونه قضاوت کنه.
    من سوالم اینه از یه سری ها، آیا فردی داریم اینجا با این مشخصات که اجازه قضاوت توی یه مشکل شخصی رو به خودش میده؟
    من بعد از اینکه چند هفته گذشت از ماجرا و کار نیمکت نشینی به مشکل شخصی رسید دیگه هیچ نظری در مورد ماجرا نداشتم چون واقعا نمیدونستم که داره چی میشه.
    متاسفانه توی قضیه ی کاسیاس و مورینیو ، پرس میتونست نقش مهمی رو ایفا بکنه که تصمیم گرفت به قضیه وارد نشه و کل تیم در آتش این اختلاف سوخت .

درسته کاسیاس خیلی زحمت کشیده برای تیم و شاید از لحاظ ثبات ، بهترین بازیکن دهه ی اخیر رئال هم بوده باشه اما خب یه سری چیزایی هست که حساب دو دو تا چهار تاست ایمان جان و نیازی نداره که 24 ساعته همراه تیم باشیم برای متوجه شدنش ، نبش قبر نمیکنم و فقط به کد " عمومی شدن اخبار داخلی تیم توسط کاربونرو " اشاره میکنم .

از طرف دیگه هم مورینیو رفتاری رو نشون داد که از یه مربی در این سطح انتظار نمیره و برای یک مربی در این سطح نقطه ی منفی بحساب میاد ، هرچند که خیلی هم خاص باشه ! اینکه بیاد و مصاحبه بکنه که تا وقتی من هستم دروازه بان فیکس لوپز هست و یا اینکه از آدان انتقاد بکنه بعد از اینکه خوب کار نکرد در فرصتی که در اختیارش قرار گرفت چیزاییه که مناسب سرمربی یکی از بزرگترین باشگاههای دنیا نیست و رفتار معقولانه ای نیست .

================================================== ======

سوای این مسائل ، من فکر میکنم که ای کاش همه ی هوادارا و همه ی تیم ، دید " اولویت تیم " داشتند به کل قضایا .

یعنی جایی که مربی اشتباه میکنه کسی بی جهت توجیه نکنه ، جایی هم که بازیکن اشتباه میکنه همه بپذیرن و همینطور رئیس باشگاه .

این مساله که برخی بازیکنها و یا مربی ها رو بالاتر از تیم قرار بدیم و بگیم که هرکاری بکنن صرف اسطوره بودنشون و مربی بودنشون حق دارن ، جالب نیست .

16. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

داره جالب میشه...اختلافمون با صدر ۳ امتیاز شد

18. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

با وضعیتی که این هفته در لالیگا پیش اومد...بارسلونا دوتا بازی خیلی سخت ماقبل ویارئال و اتلتیک مادرید داره...رئال هم بازی های زیاد سختی نداره شاید ، اگر بارسلونا اون دوتا بازی رو ببازه و رئال هم ببره فاصله با بارسلونا به 3 میرسه و به رده دوم جدول میریم.البته اگر اتلتیک مادرید هم بازی قبل از بارسلونا رو هم ببره.کلا خیلی پیچیده شده

20. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •