جالبه هنوز این بحث کاسیاس ادامه داره من هر وقت میام این تاپیک حداقل در یک پست بهش اشاره شده خدایی شما ها پوزه مورینیو رو زدید یعنی تنفری که در شما ایجاد شده خود خوزه هم نداره

ماشالله همه هم کاربرهای بزرگ و باسابقه و داراری عنوان هستید همینجور که من طرفدار رئال از کاسیاس حمایت میکنم و شما نمیکنی اینقدر احترام بزارید و بهش اینقدر اشاره نکنید و گیر ندید تا تنش ایجاد نشه اینجا فروم ایرانی هست و داستان ایرانی جماعت هم با خارج فرق داره با اینکه به ما کمتر از طرفدار خارجی میرسه یعنی اصلا چیزی نمیرسه با اینحال تعصبمون بیشتره
شما داری در مورد دوتا از بهترین فوتبالیستهای جهان صحبت میکنی من همینجا از طرف شرع و وجدان به گردن میگیرم که اگر هر کدوم اینا اخراج میشدن یا امثال لوپز خوب کار نمیکردن اونم با شانش و روحیه مضاعف اولین نفرهایی که پرز رو مورد عنایت قرار میدادن شما ها بودید
کاسیاس از منو و شما و خیلی های دیگه بیشتر به باشگاه تعصب داره
کاسیاس از 2002 به بعد هر چی افتخار رئال کسب کرده 50% برای اونه یادتون رفته بازیهایی رو که رئال نه حمله داشت نه دفاع و کاسیاس یه تنه تیم رو حفظ میکرد و یا با آبروریزی کمتری تیم میباخت
حالا شما کل تیم رو دوباره آنالیز کن ببین چند تا بازیکن با تعصب برا تیم مونده؟؟؟؟ و با امثال رائول چه برخوردی شد
آره عزیز من تعصبم به اینا بیشتره من امثال پرز رو قدرت طلب و دسته بالا میبینم نه مثل کاسیاس و راموس
خدا رو شکر کاره ای تو رئال نیستید وگرنه هر کس یه کاری میکرد سه سوته مینداختینش بیرون
حالا با دوستانتون دوباره همراه شده بحث رو ادامه بدید